מי בעד להחליף את השם של הפורום ל:פורום הזויים? SAY AY OR NAY! AY!
א אחות שלו New member 26/1/04 #142 NAY כי אז יהיה לאנשים בפורום תפוז משוב לרדת עלינו בלי שום מטרה, כי ככה זה נחשב כ"הומור שחור" וזה לא מתאים לאוכלוסיות מסוימות, כדוגמת שוש אלבר (כפרה עליה).
NAY כי אז יהיה לאנשים בפורום תפוז משוב לרדת עלינו בלי שום מטרה, כי ככה זה נחשב כ"הומור שחור" וזה לא מתאים לאוכלוסיות מסוימות, כדוגמת שוש אלבר (כפרה עליה).
א אחות שלו New member 26/1/04 #141 הממ.... זה יהיה ממש קשה אבל אם זה מה שייתן לנו שליטה עולמית באנשי חדשות שחיים בשביל סאדו מאזו - אני אסכים להתאפק !!
הממ.... זה יהיה ממש קשה אבל אם זה מה שייתן לנו שליטה עולמית באנשי חדשות שחיים בשביל סאדו מאזו - אני אסכים להתאפק !!
R Radiated New member 26/1/04 #171 תמיד רציתי רוסייה משוגעת , שאני יכול לבצע בה את זממי בכל רגע נתון משלי.
א אחות שלו New member 26/1/04 #178 הדמיון שלי תמיד משתולל, הוא כמעט ואף פעם לא נרגע... אני פשוט אוהבת לשמוע את זה מפורשות מדמיון פרוע אחר
הדמיון שלי תמיד משתולל, הוא כמעט ואף פעם לא נרגע... אני פשוט אוהבת לשמוע את זה מפורשות מדמיון פרוע אחר
ד דר דרעק New member 26/1/04 #16 בזמן שאתה מחזיק בידיך את איבר מינך בשעת ארוחת ערב משפחתית עם הדודה שבאה מחו"ל...
א אחות שלו New member 26/1/04 #18 ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למה אתה מחזיק ביד את איבר מינך בשעת ארוחת ערב משפחתית (עם הדודה שבאה מחו"ל) ???
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif למה אתה מחזיק ביד את איבר מינך בשעת ארוחת ערב משפחתית (עם הדודה שבאה מחו"ל) ???
1 1100F New member 26/1/04 #20 זה מזכיר לי את אותו אחד שכשהיה קטן היה יכול להרדם רק כשאמא שלו מחזיקה לו את הבולבול. כשהוא גדל, זה היה רק כשסבתא שלו מחזיקה לו, כי היא רועדת.
זה מזכיר לי את אותו אחד שכשהיה קטן היה יכול להרדם רק כשאמא שלו מחזיקה לו את הבולבול. כשהוא גדל, זה היה רק כשסבתא שלו מחזיקה לו, כי היא רועדת.
R Radiated New member 26/1/04 #28 דילמה ...דילמה ..... אני יכול אפילו לעשות קולות של חתול ......גררררר....מיאו
R Radiated New member 26/1/04 #36 היי ! אני אמור לאכול אותך ..., לא את אותי ..... (באנגלית נשמע יותר טוב ...למביני דבר כמובן )
א אחות שלו New member 26/1/04 #41 באנגלית הכל נשמע יותר טוב... אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לאכול אותך באותה מידה כמו שאתה תוכל לאכול אותי אחר כך. ladies first אומר לך משהו? (אפרופו האנגלית)
באנגלית הכל נשמע יותר טוב... אבל זה לא אומר שאני לא יכולה לאכול אותך באותה מידה כמו שאתה תוכל לאכול אותי אחר כך. ladies first אומר לך משהו? (אפרופו האנגלית)