הרגע חזרתי מההופעה באמפי

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

zoe5

New member
הרגע חזרתי מההופעה באמפי

הייתה הופעה בת זונה! ניר טרטר כל כך שמן,הבנאדם עם פוטנציאל להיות זמר מזרחי. הייתה ממש הופעה טובה,ניר זרק עלינו מים,בקבוק ופקק.....ומחר חולצות במחיר מופקע של 50 ש"ח(תעשה לי שוקי:)) ספרו חוויות:)

Skicker

New member
מה הם שרו?

איזה עצבים עם החולצות אין לי כסף לקנות עכשיו חולצות ובשבילי להגיע לת"א לזה עוד איזה 30 שקל איזה עצבים זה

zoe5

New member
להלן השירים

קיפוד קריח פתח תקווה אציטון בקבוק עליי זה עושה לי שמח מסעדות דגים סרט של סקס בכיף ככה מפנקים ועוד כמה שירים שאם היה לי את הדיסק הייתי זוכרת:( לגבי החולצות-אפשר להכין בבית חחחח....והדבר הכי הזוי הוא שניר טרטר נכנס מהכניסה הראשית והולך לו בסבבה.......ועד שאנשים קלטו שזה הוא הוא כבר הגיע למאחורי הקלעים.

Skicker

New member
חחח ניר

אבל בא לי את החוצה "הרשמית" כאילו למישהו יש את התמונות שיש מאחורה ומקדימה (אם יש)?

תיקון

קיפוד קריח פתח תקווה אציטון בקבוק עליי זה עושה לי שמח מסעדות דגים סרט של סקס פתיחה + בכיף ככה מפנקים אלטעזאכן פירמידות היום שלנו (אדחוף לך זין של חמור) זיתים מה לאכול ולמרות הכל עין הנמר ורד *כמובן לא לפי הסדר.

Claw of Death

New member
הייתה הופעה מעולה!!!!

פיצוי על זה שלא הלכתי לבארבי
כמעט תפסתי חולצה בחינם אבל מישהו לקח אותה וזרקו על ניר בקבוקים כל פעם שהוא שר "בקבוק עליי". אה ושלא היה להם מה לחלק למעריצים הם נתנו לאנשים עוגות הבית או משהו כזה. אה ודרך אגב גם בהופעה בבארבי המפיק בא עם תחתונים כי בניצנים הוא גם עשה את זה אולי זו מסורת

zoe5

New member
עזוב פיצוי על הבארבי

זה פיצוי ענק על רוק עצמאות.

PinkFairy

New member
גמאני חזרתיייייי משם. הופעה מטורפת!

טוב למרות שאני דיי חדשה פה..לא משנה X: חזרתי מההופעה !!! היה כל כך שולטטטט ניר השמיןןןןן והוא עוד שר את "אין לי מה לאכוללל" טובX: המ....אפשר לעלות תמונות לפה ?X: פאק, הייתי בפוגואים..מישהו נכנס בי בבטן :( בכל אופן, הצלחתי להשיג חתימה של ניר !! (כן, סוף סוף אני מצליחה) והוא כתב כזה "לבר" אז אמרתי לו "מזה..תכתוב מניר טרטר" והוא הפך את הדף ...וכתב הפוך ועוד "בניר טרטר" הבנאדם שרוט לאללה X: אבל היה שליטה. אכן :)

zoe5

New member
יאא גם אני הייתי בפוגואים-בברזלים

שהכי מקדימה-מול ניר יש מצב שראיתי אותך? וכן תעלו תמונות(שאני לא צילמתי:()

PinkFairy

New member
D:

לא...הייתי יותר בצד..>: וגם שם היו פוגואים..:( אוף זה רודף אותי :'( טוב, מעלה תמונות-->

PinkFairy

New member
עוד פצוע. על ידי ניר השרוט.

שחתם לי הפוך...כן, הבנאדם ממש בפוקוס:S

Claw of Death

New member
גם כן הפוגואים.....

היה הכי הרבה פוגואים במרכז, ליד הברזלים לא היה הרבה

היה מצויין באמת.

אני וחברים שלי עשינו שכונה
כשהשתלטנו על השורה הראשונה העפנו את הקטנים. ואחרי זה המעגל שלנו בצד (המעגל של מחוּסַרֶי-החולצות) היה פשוט מטורף... יש לרשל"צ בנות נאות! היה מצחיק איך שהגיעו הרבה איתיופים, כי זה היה מופע חינם וכל זה. והיה שם גם האח הקטן של ניר. איזה כיף היה בפוגו! למרות שלא הייתי במיטבי (מי האידיוט שהולך לשם עם כפכפים ונכנס איתם לפוגו?! מה קרה למגפיים?) עדיין היה מצויין. אגרופים לפנים וקסם (
) לפנים!

למעלה