אוקיי לקח לי זמן להבין את מה שכתבת למלכת הפלקט קוראים זהר יקירתי, לא התכוונתי אלייך
W WhiskyBar1 New member 30/8/05 #53 אוקיי לקח לי זמן להבין את מה שכתבת למלכת הפלקט קוראים זהר יקירתי, לא התכוונתי אלייך
C crazy mofo New member 30/8/05 #49 אני סתם אחד משוטט בין פורומים ופסטיבלים.. לא דיברתי איתך או משהו, פשוט אני זוכר שעמדת לידי חלק מההופעה אז התלהבתי שאני זוכר מישהו
אני סתם אחד משוטט בין פורומים ופסטיבלים.. לא דיברתי איתך או משהו, פשוט אני זוכר שעמדת לידי חלק מההופעה אז התלהבתי שאני זוכר מישהו
Z zoe5 New member 30/8/05 #50 אהה.או קי......אני אמורה לזכור אותך איכשהו?......... וייאי מישהו זכר אותי חחחחחח נעים מאוד-אני זוהר ואתה כנראה דניאל?!(לפי העולם שלך)
אהה.או קי......אני אמורה לזכור אותך איכשהו?......... וייאי מישהו זכר אותי חחחחחח נעים מאוד-אני זוהר ואתה כנראה דניאל?!(לפי העולם שלך)
C crazy mofo New member 31/8/05 #61 לא נראה לי.........אין לי מושג איך עושים את זה..... שמעי, אין מצב שתזכרי אותי ,לא עשיתי איזה משהו מיוחד שיכול להזכיר לך אותי..
לא נראה לי.........אין לי מושג איך עושים את זה..... שמעי, אין מצב שתזכרי אותי ,לא עשיתי איזה משהו מיוחד שיכול להזכיר לך אותי..