הרגע חזרתי מההופעה באמפי

• פותח הנושא zoe5
  • פורסם בתאריך

PinkFairy

New member
חחחח

אני נקרעתי מהשוטרת הגמדה שנכנסה לפוגואים..מסכנה X: והיה שם איזה שוטר רוסי..שאחרי שהוא הפסיק איזה פוגו או הביא מכות למישהו הוא התחיל לצחוק. o_O WTF.

PinkFairy

New member
חחחח פאק

זה היה אח של ניר?!$?@?^?@#&?#?*$?*?#?@ O: חחחח לא פלא שהוא התנהג מוזר ^^

heaven is here

New member
"שלום, אנחנו מוניקה סקס"

הופעה ראשונה
שורה ראשונה
והיה כל כך טוב
הייתי בהיי איזה שעתיים אח"כ. אלה שהיו בטוח מבינים אותי
ככה מפנקים,ורד[הגרסא המצונזרת],עלטיזאכן,בכיף,למרות הכל,מה לאכול,מסעדות דגים,פתח תקווה,אציטון! ניר המוזר הזה
גיא
אוחחחח היה מוי כיף!

zoe5

New member
אין לימושג אם זה אח שלא או לא

אבל נראה לי שאני יודעת על מי אתם מדברים...ונראה לי שזה היה הבחור המיוזע שעמד מאחורי כל ההופעה והרטיב אותי עם החולצה הסחוטה שלו...חחח לבנאדם הזה יש קול מצחיק(כאילו הוא מדבר בגרולים) אבל מי יודע-אולי זה לא הוא בכלל(האח,או מי שאתם מדברים עליו) ו"זה לא אותו דבר"(אני עוד מעט אבדוק את השם)יהיו עוד הופעות תחייך:) יום טוב:)

crazy mofo

New member
גם אני הייתי בהופעה!!!!

היה בנזונה מישהו פה היה בפוגו עם כל הדפוקים האלה שהיו בלי חולצה? אם כן אז יצא לו לפגוש אותי מקרוב.............

crazy mofo

New member
אה עוד משהו

נכון מדריך לריקודי העם , אתה וכל החבר'ה שלך הלכתם ואספתם ילדים למלא מים מהשרותים? אני הייתי אחד מהילדים האלה!!!!!!!!!!!!! זוכר?

שמע, אני ממחוסרי החולצות, כן.

אבל אין לי מושג על מה אתה מדבר. אולי אתה מתכוון לשפיצי, כי מתאים לו לעשות דבר כזה.

WhiskyBar1

New member
הייי גם אני עזרתי לשפיצי לאסוף

אנשים למים ואני מהמעריצות של הקהל המדהים, הלא זה הפוגואיסטים בלי החולצה. אתם שולטים!!! הו כן, ומלכת הפלקט, או זהר, מה נשמע? זאת ענבר :)

למעלה