רז
ה המדריך לריקודי עם New member 30/8/05 #58 הצטרפתי? נפגשנו רק בסוף, למעלה שם. אם את לא מזהה אז יש את הניק השני שלי Slim Jim. אממ, בקיצור כיף לראות אותך פה, ענבר.
הצטרפתי? נפגשנו רק בסוף, למעלה שם. אם את לא מזהה אז יש את הניק השני שלי Slim Jim. אממ, בקיצור כיף לראות אותך פה, ענבר.
W WhiskyBar1 New member 30/8/05 #59 ממ לא, התכוונתי שהצטרפת אחרי זה.. בכל אופן, אני זוכרת שמישהו אמר לי שקוראים לו רז, רק לא זוכרת באיזה שלב, או איך אתה נראה.. סורי :| אבל כיף לראות אותך פה גם
ממ לא, התכוונתי שהצטרפת אחרי זה.. בכל אופן, אני זוכרת שמישהו אמר לי שקוראים לו רז, רק לא זוכרת באיזה שלב, או איך אתה נראה.. סורי :| אבל כיף לראות אותך פה גם
ה המדריך לריקודי עם New member 29/8/05 #37 אנחנו לא דפוקים. על פי דברי כמה בנות שהיו שם, אנחנו "מעריצים מושלמים" והן מעריצות אותנו... אולי פגשת אותי. אני הייתי השמנמן שבחבורה.
אנחנו לא דפוקים. על פי דברי כמה בנות שהיו שם, אנחנו "מעריצים מושלמים" והן מעריצות אותנו... אולי פגשת אותי. אני הייתי השמנמן שבחבורה.
L LordOfTheUnderworld New member 29/8/05 #39 יותר נכון "התנגשתי" בך מאשר פגשתי אותך... היה לך קעקוע עגול קטן כזה על הכתף או משהו?
C crazy mofo New member 29/8/05 #40 אופס... לא שיניתי שם משתמש זה של אח שלי... ולא התכוונתי שאתם דפוקים אתם נראים לי אחלה ילדים
S Slim Jim New member 29/8/05 #41 אולי תזהה אותי מפה... במשתמש הזה יש תמונות שלי. לא, אין לי קעקוע על הכתף אחי.
C crazy mofo New member 29/8/05 #46 רגע! יש כאן מישהי שהייתה בהופעה והיא טיפה נמוכה עם שער שחור ורק הקצה של השער צבוע באדום? ממש חמודה
Z zoe5 New member 30/8/05 #48 ומי זאת שמכירה את מלכת הפרקט? או את זוהר(אני?) אני לא מכירה אותך-או מלכת פרקט חחחחח או ענבר תזכירו לי
ומי זאת שמכירה את מלכת הפרקט? או את זוהר(אני?) אני לא מכירה אותך-או מלכת פרקט חחחחח או ענבר תזכירו לי