רשמת ולא כתבת, מרבה תארים מחוייב בעברית
סבירה, והטיעון הזה מצביע על איזו תחושת נחיתות לא רלוונטית.
אפילו ארצה להסכים אתך, הדרך בה את מגוללת את יסורייך ותלונותייך מעוררת התנגדות. אינך מבחינה כלל בין מערכת החינוך לבין המורים עצמם שהם חלק ממערכת החינוך ואינם מערכת החינוך, וזעמך מופנה כלפי המורים. חלק מטענותייך צריכות להיות מופנות לרגולטור הוא שר החינוך.
כפי שכתבה לך הגברת עם התלתלים, זו לא היתה בחירה שלנו, המורים, אלא פשרה מול משרה"ח שהחליט לקצר את חופשת הקיץ מבלי להבין שיש הסכמי עבודה אותם לא מפירים.
הבעיה היא סינכרון חופשות מורים מול חופשות בישראל.
מבחינת ימי עבודה המורים בארץ עובדים כמו מורים ברחבי העולם, ושכרם הוא בין הנמוכים ב- OECD. מבחינת כמות התלמידים בכיתה [ ואף ילד אינו ילדי הפרטי, כך שאין לך במה להתנאות על כך שאתה "משתלטת" עאלק על ילדייך ] ביחס ל- OECD ישנה צפיפות גדולה , כך שעבודתנו איתם, כאשר עומד תמיד איום ההורה האלים [ או פיזית או באמצעות תביעות משפטיות, או באמצעות הטרדה בלתי פוסקת גם בימי כיפור, כן כן כן!!! ] מצד אחד, דכאנות ואלימות המערכת מצד שני [ יש לו ברירה לרגולטור, הוא הרי שומע אותך ואינו מסוגל לתת לך תשובה] קשה מאוד, במיוחד כשאנו מרגישים שאין לנו הגנה - ולהשוואה שלך על סביבת עבודה - במקום ריחות , זיעה וכו' - אלימות פיזית של תלמידים, הורדת מכנסיים למורה והעלאה למרשתת, קללות, גידופים מפי התלמידים [ נו, אלה שאת מסתדרת אתם בבית ], ביקורים דרקוניים של הפיקוח, אליות מנהלי ביה"ס שלא להזכיר הורים שוב ושוב.
הכי מפתיע אותי בתלונות הסדרתיות האלה, איך אנשים ששולחים את ילדיהם לבית הספר לא מוכנים לשלם כמו שצריך לאנשים המופקדים על הילדים, וכן חוסר האימון, התיעוב והזלזול במורים.
לו זה הייתי אני, מזמן הייתי עובר ל- HOME SCHOOLING, אבל לא, הישראלי המצוי לא יתאמץ קצת, אלא יקטר וישחרר רעלים, כמו שאת עשית.