תתחדשי! האלבום האהוב עליי
S Super Alonit New member 26/3/07 #38 האאאא תתחדשי!../images/Emo99.gif אלבום מדהים ממש גם לי יש אותו מקורי
S Super Alonit New member 26/3/07 #63 המשמעות היא אישה קטלנית\הרסנית אישה שמשתמשת במיניות שלה כדי להשיג מה שהיא רוצה. (לקחו אותנו בתולדות האומנות למוזיאון לתערוכה של פאם פאטל- חווה שפיתתה את אדם, אשת מה שמו, פוטיפר נראה לי, שפיתתה את יוסף ושות', ומאז פיתחנו בדיחה פרטית של "מה את חושבת שאת? פאם פאטל?!" )
המשמעות היא אישה קטלנית\הרסנית אישה שמשתמשת במיניות שלה כדי להשיג מה שהיא רוצה. (לקחו אותנו בתולדות האומנות למוזיאון לתערוכה של פאם פאטל- חווה שפיתתה את אדם, אשת מה שמו, פוטיפר נראה לי, שפיתתה את יוסף ושות', ומאז פיתחנו בדיחה פרטית של "מה את חושבת שאת? פאם פאטל?!" )
L Liquid Dreams New member 26/3/07 #64 המ, לא, אני לא חושבת שניתן להגדיר אותי כפאם פטאל אם כךXDD אבל אני כן קעעעשוחה .
L Liquid Dreams New member 26/3/07 #127 הוי אלונה, אהובה, תפסיקי כבר#$^#&^$ שמעתי את זה הרבה כבר את לא צריכה לחזור על זה מאה פעם++
L Liquid Dreams New member 27/3/07 #131 את לא צריכה להפסיק לגמרי../images/Emo3.gif את פשוט אומרת את זה אותו מספר פעמים כמו שאת אומרת "עוגי".