הרכלן אשר התחיל לעבוד שוב..

mui mui

New member
הרכלן אשר התחיל לעבוד שוב..

ואמר ללאון ולשי שהוא שונא את שפרה.. (השתמש במילה שונא) כשלאון ושי אמרו לו שזה לא לעניין ויגיד "כועס" אז הוא שינה לכועס... הוא אמר שלא מאמין ששפרה עם כל הפעילויות שהיא עשתה שהיא לא עשתה בכוונה.. בלה בלה.. כל זה שטויות תאכלס הוא ממשיך באסטרטגייה כדי שכולם ישנאו את שפרה.. . ומודיע שכל פעם הוא ימיד אותה על הגריל.. . אני מקווה שלאון בשבוע הבא יצביע להם במידה וישרדו.. . אבל אל לשכוח שיגיעו החדשים.. רק שיכנסו כבר ועשו עוד בלאגן חח.. אבל עם טעם.. לא מתוך שינאה אלא מתוך הגיון כזה או אחר..

או ריסה

New member
אשר

איש קטן ועלוב שרוצה שהבית יתנהל לפי דרכו. מבחינתו, שכולם יהיו דתיים רק בשבילו. אני מקווה שמחר הוא ילך הביתה.

קמבילי

New member
../images/Emo13.gif הקייטנה של הכתומים סוף סוף נסעה

איזה כיף, אפשר להתחיל לשוחח.

יוליקה

Member
מנהל
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

קמבילי

New member
גמני שומעת את השיחה הזאת,

לא שמתי לב שהתחלת כבר פתיל. כל כך מביך לשמוע אנשים מדברים בפנים גלויות וכנות, ומשקרים שקר אחרי שקר.

אשר עם עוד יציאה פרימיטיבית:

בשיחה עם לאון ושי אומר: "נראה לך שאישה תשכנע אותי למי להצביע" משפט של פרימיטיב שתקוע בשנות ה-50 של מרוקו לאישה אין זכות דיבור ומה פתאום שהוא יקשיב לאישה עושה לי חלחלה עם כל משפט נוסף שלו.

droriko

New member
זו אסטרטגיה אבל זה מותר

מותר לך לבוא לשי ולספר לו ששיפרה היא כלבה ולפרט למה. שי ישפוט לבד אם היא כלבה או לא, הוא לא ילד קטן.

droriko

New member
ככה זה גם בחיים

בן אדם שממש שונא מישהו, דבר ראשון שהוא יעשה זה לרוץ לחברים שלו לספר להם כמה אותו מישהו הוא חרא של בן אדם ולנסות להסיט אותם כנגדו.

קארין 555

New member
סליחה אבל אני לא מבינה אותכם !

אתם כללל הזמן מדברים כמה אשר מלכלך, וכמה הוא כופה על אנשים את המחשבות והאמונות שלו . ואתם לא מבינים שמה שהולך פה זה "הפוסל במומו פוסל " אתם בעצמכם כל היום מלכלכיםם פה על אנשים אפילו האישה שאמרה "איזה כיף החבורה של הכתומים הלכו בלה בלה...." וכופים את הדעות שלכם !? אז שאר הוא פרמיטיב ואתם מודרניים במחשבות, מה אתם חושבים שיש דגם אחד למוח ? אם לא היו פרמיטיביים לא היינו לומדים להתחדש.. בחייכם תנסו להבין למה הוא חושב ככה ! זה אופי של בן אדם ! למה מה עדיף? לכפות את עצמך בתור מנהיג?! (ראו לדוגמא שי)

Yaki J

New member
שכחת עוד משהו - גם מטומטמים וצעקנים

כי אין דבר יותר צעקני מלפתוח כל פעם שרשור חדש על אשר. למה? בגלל שהרוב בפורום לא מסכים עם הדיעות הקטנוניות והילדותיות שלכם? למה כל פוסט שנאה על אשר נפתח בפוסט חדש? אתם מטומטמים מדי מכדי להבין איך לשרשר? אתם מבינים שהקול שלכם לא נשמע אז אתם פותחים שרשור חדש להפגין כוח? בדיוק כמו ש.פרה, אין לכם כבוד לחוקי הפורום ולאחרים שכותבים פה.

קמבילי

New member
../images/Emo13.gif לא עלית להסעה?

הקייטנה של הכתומים כבר יצאה, רק אנחנו נשארנו, תני לנו לשוחח בניחותא.

eli7r

New member
לא היא לא עלתה ולא עלו איתה עוד כמה

אגב בכתומים התכוונת לתפוז?

קמבילי

New member
הכוונה לתפוזים, ברור ../images/Emo3.gif

בעצם יכוליות שטעיתי וזה היה אוטובוס כתום של ש"ס.

קמבילי

New member
../images/Emo13.gif ש"צ זה מבדיחה אחרת

החזן של עינב (שליח ציבור), ושני השנואים שלה (שפרה-צבר)

יNOT

New member
../images/Emo4.gif גם אנ לא הבנתי את זה

נראה לי יותר משהו מההתנחלויות? לא? טוב נו נחכה לפירוש.

קמבילי

New member
הכתומים הם הימין הקיצוני

אלא שאומרים שכל מי שהיתה לו יד ורגל בהתנתקות ייפגע (ציטוט מדברי אשר), שלכלכו את הצמתים עם שלטים כתומים וסרטים כתומים. בני כמה אתם? זה היה ממש לא מזמן. בכולופן זו הכוונה בכתומים, ובל נשכח, גם הש"סניקים (שהם אינם כתומים) תומכים באשר בתור מרוקאי "מתחזק". בקיצור, יש לו רוב.

Yaki J

New member
את שואלת בני כמה אנשים? הרמה המנטלית שלך

היא של בת 4.

למעלה