הרכלן אשר התחיל לעבוד שוב..

eli7r

New member
מקווה שהבנת שכשאמרתי כתום=תפוז זה היה בצחוק

ברור שהבנתי למה התכוונת אבל הייתי חייבת משחק צבעים. ואגב את שוב נתפסת להכללות לא כל מי שהוא כתום הוא ימין קיצוני זה דבר ראשון ומספר האנשים שאומרים כדברי אשר קטן בהרבה ממספר "הכתומים" דבר שני:למה שילוט נגד ההתנתקות הוא לכלוך אבל שילוט בעד הסכם ז'נבה לא?

קמבילי

New member
קלטתי שהבנת, הסברתי ל NOT

כל לכלוך הוא לכלוך. דרך אגב, נסעתי לרצועה אחרי ההתנתקות כדי לנסות לעזור לחיות המחמד שהאנשים פשוט נטשו מאחוריהם. את מחזות הזוועה שראינו לא אספר כאן, קשה לי אפילו לדבר על זה. עזבי, יותר טוב אסקפיזם. אז למי את מצביעה אם בכלל?

eli7r

New member
מסכימה איתך לגבי כל לכלוך הוא לכלוך

לגבי חיות המחמד אני לא יודעת מה היה שם ולכן לא אדבר אבל זה קורה הרבה (ולא שזה מצדיק ממש לא) לדוגמא בזמן המלחמה שאנשים עזבו את הצפון הם השאירו את חיות המחמד שלהם מאחור. לגבי השאלה למי אני מצביעה אז תלוי אם התכוונת לגבי פוליטיקה אז אני אשאיר זאת מאחורי הפרגוד ואם זה לגבי התוכנית אז אני לא מצביעה נכון לאף אחד אולי בהמשך, למי את?

קמבילי

New member
התכוונתי להצבעה בתוכנית, כמובן

אני לקחתי כדור נגד בחילה והצבעתי לקרן, כי אשמח לראות את אשר על דעותיו החשוכות נבעט החוצה, ואם לא אשר (שלדעתי כאמור יש לו קהל גדול) אז לפחות עינב.

eli7r

New member
מקווה שהכדור עזר.....

בכל מקרה אם זה היה כמו בכוכב נולד ודומיו שאפשר להצביע דרך האתר בחינם(ולו רק5 פעמים) ועולה שקל רק פעם אחת כאשר נרשמים אז יש מצב שהייתי מצביעה או לה או ליוסי (אם כי אני יודעת שליוסי לא צריך לדאוג).

eli7r

New member
למה למי חשבת? לאשר?

אז ממש ממש ממש (ואני לא פאקצה אז לא אוסיף עוד ממשים) לא. לא בגלל הברית בינו לבין עינב כי כמו שכבר נטחן פה (ואפילו קמח זה כבר לא) כמעט כולם עשו בריתות בצורה זו אחרת אלא בגלל שבתור דתיה הוא פוגע בי, ובציבור שלי (לפחות לי דעתי ואני משערת שיקימו לי מתנגדים) ושוב לא בגלל ענין הברית אלא בעניין שאנשים רואים בו דמות מייצגת והוא נראה לי משער את זה אם לא יודע מזה, וככזה ההתנהגות שלו צריכה להית אחרת ואני לא אכתוב מה כן ומה לא כי אני לא רב ואני לא יודעת ב100% מה מותר ומה אסור, אבל רוח הדברים לא נושבת לכיוון החיובי.

קמבילי

New member
הייתי רוצה שתסבירי לי

או לפחות תצייני, אם את יכולה, לאיזה "זרם" את שייכת, ואני אנסה להבין מזה משהו אם כי אני לא מתמצאת בכל הניואנסים. אבל אם לא נוח לך אז לא חשוב, נוותר לך, הבנתי את הגישה הכללית.

eli7r

New member
זו שאלה שאני לא חושבת שאםשר לענות עליה

כי היא כמו הרבה מלאה סטיגמות אבל אני אנה לך על פיהן. כעקרון לזרם הסרוג ובתוכו כבר קשה לי להגיד איפה אני, הא וכן אני אשכנזיה ולא גרה בעיירת פיתוח (זו לא הערה לך אלא לכל מקרה שלא יהיה)

קמבילי

New member
תודה על המאמץ

כבר יש לי קצת מדמותך בדמיוני, וגם זה מעניין ונחמד. אשר הגדיר את עצמו כ"נוער הגבעות" אבל מבחינת המגזר והעברית הלא-טובה וצורת הדתיות חשבתי שהוא מתאים יותר לש"ס. מצד שני הדעות שלו הרבה יותר ימניות משל ש"ס. באמת לא ידעתי איפה לשים אותו. טוב, לא נכניס אותך לזה בכוח, והפורום הוא לא המקום לזה. חן חן.

eli7r

New member
נוער הגבעות אני לא!

ומי שמגדיר את עצמו נוער הגבעות הוא בנראה באמת כזה זו לא הגדרה שכל אחד שש להדביק על עצמו... ואכן הפורום הוא לא המקום להכנס לזה אבל לא מפריע לי לדבר איתך על זה במסרים וכו'.

דרך אגב הלוואי שהיו מתייחסים לאנשים מהגוש כמו

לחיות המחמד שהשאירו מאחור זרקו אותם כמו חיות למעברה ניצן-ואם אתם רוצים לחזור חמישים ומשהו שנה אחורה סעו לניצו ותראו מעברות

eli7r

New member
התלבטתי לגבי העניין

תארתי לעצמי שיש כאן צינייות אבל בגלל שאנשים כאן(ולא רק לאשר) נטפלים לדברים האחרים התלבטתי

אריאל5

New member
נמאס מהביטוי הזה

הכתומים הם אילו שהתנגדו להתנתקות/גירוש/עקירה איך שתקראו לזה. לקרוא לחצי עם (לדעתי יותר אחרים יגידו שפחות) ימין קיצוני לא משאיר מקום לימין המתון למרכז ולשמאל.

למעלה