הרכלן אשר התחיל לעבוד שוב..

gralanit

New member
לא מבינה מה אתם רוצים ממנו

אחרי כל ההצקות הקטנות של שפרה - "תגיד אשר, אתה בתענית דיבור?", "אולי הוא בתענית עבודה?", במשך כמה ימים הוא הסתובב מדוכא, לא היה לו כוח לדבר עם אף אחד מרוב שהיא התנשאה עליו ולעגה לו, ואח"כ הסיפור עם הסיר. ובסוף כולם המומים לגלות שיש לו כעס עליה.

Jason2

New member
בואו נשווה

"תגיד אשר, אתה בתענית דיבור?" לעומת כל הלכלוכים של אשר ושל עינב. מי כאן יותר מלא שנאה? אני לא המום, ראיתי את זה מההתחלה, איך שהוא נכנס הוא קלט את מי שיכול לאיים עליו בנושא הדת.

gralanit

New member
אתה מבלבל בין מוקדם ומאוחר

נכון, עכשיו הוא מלכלך עליה, אבל היא זו שהביאה אותו לסף עם הלגלוג שלה, העיקר שכולם פוערים פיות תמהים לנוכח הדיבורים שלו.

ShukyD

New member
אני בכלל לא מבין למה כולם מופתעים

אני מופתע מזה שהם מופתעים מהיום הראשון שיפרה רק דורכת עליו ככה בקטנות בלי שאף אחד ישים לב, אפילו הוא לא שם לב אבל הוא מרגיש את זה ומצטבר אצלו בפנים אז הוא מקבל את זה בהתחלה בהבנה, מודה בטעות, אומר סליחה שהטעיתי, לומד משהו חדש. אבל הוא רואה ששום דבר לא משתנה, היא רק ממשיכה וממשיכה והוא בסופו של דבר מבין שהיא דורכת עליו ועושה עניין אישי ממשהו פרטי שלה ושל הדת, שלא קשור אליו בכלל אז מה רציתם? שבגלל שהוא בנאדם עם כיפה על הראש הוא ידע לשמור על הפה שלו יותר מכל האחרים שם? שהוא יהיה יותר סבלני? יותר מאופק? אז כן, הוא יותר סבלני ומאופק אבל זה לא קשור לכיפה על הראש או לאמונה, זה קשור למה שהוא וגם בנאדם סבלני ומאופק, כשדורכים עליו בסופו של דבר יגיב, אי אפשר לתת לאנשים להפיל אותך גם אם אתה הבנאדם הכי חלש בעולם וגם אם אתה לא שם לב לזה בהתחלה.

יעל176

New member
ואוו, אני מבינה שלכל אדם יש דעות שונות אבל

אני לא מצליחה להבין איך אנשים פה לא רואים את אשר..ורק מטיפים לשיפרה.. מה שיפרה כבר עשתה לו מה? אפילו לא הדיחה אותו! במה היא הפילה אותו? חבל שאנשים אתמול לא ראו את השיחה ביניהם היא פשוט סתמה לו תפה, אשר יודע שהיא מעליו ולכן הוא רוצה להדיח אותו הוא בעצמו בטוח שהוא נישאר ומשחק אותה כ"כ תמים "שאף אחד לא ישלח לי אסאמאס" נו באמת.. תפתחו עייניים

עלית פה על משהו...

אולי אשר מפחד משיפרה כי הוא בעצמו אמר שהיא מבינה יותר ממנו בתורה, והוא מפחד שהיא תוציא אותו ממש לא דתי כמו שהוא חושב שהוא. ואם הוא יעיף אותה אף אחד לא יוכל לדבר איתו כי הוא יהיה הסמכות הבלעדית וכולם יעשו מה שהוא רוצה .

Punkd1

New member
תודה לאל , סוף סוף בנאדם שמבין מה קורה

ולא אוכל את הצביעות ואת ההתנשאות של צבר ושפרה ... שפרה היא נחש מתחת לקש ואנשים אוכלים את תדמית הצדיקה ... היא אישית מגעילה אותי

Marina200

New member
אשר

כל כך מסכימה על מה שרשמו על אשר. אכן בן אדם פרימיטיבי מאוד. כשאני שומעת שיחות איתו...נהיה לי רע.

למעלה