הרכלן אשר התחיל לעבוד שוב..

קארין 555

New member
סליחה !?

תקשיבי , אני לא ימנית קיצונית ובטח שאני לא שמלאנית. פשוט אתם כל היום מתלוננים על כמה אשר כופה על אחרים, וכמה צעקני וכמה מטומטם כאילו אפשר לחשוב מה אתם! יאללה רדו מהעץ כולנו בני אדם !

mui mui

New member
אנחנו לא שמנו את עצמנו בטלוויזיה בתוכנית

שבה סוגרים מספר מסויים של אנשים השונים זה מזה ומצולמים למשך 24 שעות לכלל ישראל.. כשהם יודעים שמדברים עליהם בפורומים והם יודעים שכלל ישראל מסתכל עליהם ושופט אותם.. ההוכחה שהם כל הזמן חושבים מה אומר/חושב הקהל בבית... זאת לא תוכנית הראליטי החדשה.. כבר היו קודם כך שהם יודעים מה צפוי+ איזה הד היה לתוכנית האח הגדול במקומות השונים בעולם.. אז נא לא להגן עליהם בנקודה זו.. כי זה חלק מהמשחק.. הם משחקים ואנחנו מזדהים עם דמות כזו או אחרת.. או שלא מזדהים כלל..

קארין 555

New member
אוקיי מילא להזדהות עם דמות ...

אבל לא לקבל צורת מחשבה של אחר ? זה כבר גובל בזלזול ! אני לא מזדהה עם אשר, ולא עם שפרה ,ולא עם עינב, ולא צבר וכו' ... אבל ברגע שאין משהו צודק , חייב להגיב ! אז אתם יכולים להגיד שאשר ועינב צעקניים ומטוטמים ווולגרים אבל אין מה לעשות ! זאת הסביבה שהם גדלו בה, זאת צורת הדיבור שלהם וזאת צורת החשיבה שלהם ... (ולידיעתכם מדינת ישראל בכלל בעולם נחשב לוולגרי) ואני לא חושבת שמה שעשו להם זה על רקע עדתי מהסיבה שאני בטוחה שיש מזרחיים כאלה וכאלה ויש אשכנזיים כאלה וכאלה וזה הכל תלוי באופי של הבן אדם . זה פשוט היה תרגיל טלוויזיוני ומי שנדפק זה האנשים החזקים בבית. כי ההפקה יודעת שיהיו להם מלא מלא סמסים והם עשו הדחה לכל דיירי הבית בדיוק כדי לברר איפה כל אחד עומד... והם קלטו שאשר יוסי ועינב בין המובילים מבחינת קבלת האסמסים ,וכניראה שצבר לא ! לכן הם הוציאו אותם כדי לאפשר לקהל להדיח את קרן שלא מעוררת הרבה עניין ולהשאיר את צבר שכרגע מתפתח לו רומן עם שפרה ! זה בדיוק המהלך של ההפקה @

יעל176

New member
כולם להצביע מחר לקרן! אשר בטוח במיליון אחוז

שהוא נישאר! בואו נלמד אותו לקח :)

קמבילי

New member
השקעתי בקרן 10 שקלים

וזה ממש לא מגיעה לה כי היא צייתה כמו סתומה למצוות שי ועינב והצביעה בדיוק כמו הקליקה יוסי-אשר-עינב. היא כל כך מפגרת שאין לי שום רחמים עליה. לשי היא מאמינה? לשי ששנא את נעמה שנאת נפש? היה ברור שהוא יצביע לה ואכן כך עשה. טוב, בכל זאת השקעתי בה 10 שקלים ואני פסימית למדי. ראית את ההתגייסות כאן אתמול למען אשר. בין אם היא אמיתית ובין אם היא מפוברקת על ידי מנהלי הפורום תומכי אשר, בטוח שכל הש"סניקים יצביעו לאשר כאיש אחד. נראה.

Fairywitch

New member
מסכימה לגבי קרן (כולל זה שהצבעתי לה../images/Emo6.gif)-

אולי יש עוד תקווה, כי יש הרבה שלא סובלים את אשר (כולל אבא שלי שהוא מסורתי יחסית!!) שלא כותבים בפורום. ההמון השפוי הודומם- שרק לא יהיה דומם בהצבעות.

bibaso

New member
../images/Emo3.gif כן, קרן מה זה מעצבנת עם ההצבעות שלה

ובנושא אחר .... ראית את כל השידור ?? מרוב הבלאגו לא הזכירו כאן את הקטע הכי הזוי באח הגדול - כשהודיעו לו על הלידה ("אמן") פשוט נקרעתי מצחוק ...

droriko

New member
האח הגדול הזה קורע אותי מצחוק

זה אמור ליהות אחד עם קול סמכותי מאיים כזה,קול אלוהים, כשבתכלס אתה קולט שמאחורי הקיר מדבר איתך איזה חנון עם חולצת טריקו ושעון קאסיו

eli7r

New member
מקווה שלא....

ז"א מקווה שהוא לא יישאר, בעייני הוא רק גורם לדתיים ולדת ואני מקווה שגם דתיים אחרים מבינים את זה ולא יצביעו לו,(אני בכל מקרה לא הייתי מצביעה לו אבל גם לא לאחרים כמה כסף אפשר לבזבז?)

יעל176

New member
ההפקה הוציאה את אשר רחום וחנון

וזה ההפך מינמו, הכי פחות מעריך (אפילו את אישתו) כ"כ מלגלג משחק אותה דתי צנוע אפילו בחדר של האח הגדול הוא היה מת להוציא דימעה כדי שירחמו עליו בבית שמחה שיש אנשים שיודעים את הפרצוץ האמיתי שלו :) יאללה קרן! :)

אריאל5

New member
מסתבר שהוא יות רחכם ממה שמציגים אותו...

הוא קלט ששפרה עשתה אתמול הצגה בערב ושהיא עדיין מתגרה בו ותמשיך כל עוד הוא והיא נמצאים באותו בית ואת האמת אני מופתע כי חשבתי שהוא תמים ומאמין לה.

Punkd1

New member
נגעל מהסטריאוטיפים והאנטי דת כאן בפורום

יש כאן מספר אנשים שמכלילים פה ברמות מטורפות תופסים אנשים בשעת צערם שצועקים משהו מתוך כאב מוציאים אותו מהקשרו כותבים ציטוטים לא מדויקים ומסיתים כך אנשים לא להצביע לאנשים מסוימים או להצביע לאנשים שהם אוהבים . אין לי כוח להתחיל לריב פה עם אנשים אבל נמאס לי שאנשים נותנים פה חצאי משפטים ומוציאים דברים מההקשר

mui mui

New member
זה לא אנטי דת זה אנטי אשר

שחושב שכולם צריכים לכבד אותו 2 אנשים לעומת 14 בהתחלה.. ויותר מאוחר 9... כולם סגנון החיים שלהם לא טוב.. רק של אשר טוב ונכון?? למה הוא לא מכברד אותם? הוא בא למשחק שהוא ידע שלא יהיו בו דוסים.. . הוא מפר שבת ע"י צילום ומקרופונים אוכל מכלים לא כשרים (לפי דבריו שלו!!) כשרואים את הצביעות הזו ,, איכס..

יעל176

New member
זה ממש אבל ממש לא קשור לדתי או לא דתי

זה קשור לבנאדם עצמו..אני מצליחה לקרוא אותו טוב מאוד הוא מלגלג על כל אחד, מקלל אותו ואז אומר "לשון הרע, לשון הרע, ה' סלח לי" דיי נו, שיפרה לא הוציאה עליו מילה אחת רעה אפילו לא העמידה אותו להדחה, זה לא כלפי הדתיים זה כלפי הבנאדם עצמו ששמו אשר.

אריאל5

New member
זה בהחלט אנטי דתי...

כן רבים מחבריהם הטובים של מתנגדי אשר הם חובשי כיפה (אברום בורג, ניסים משעל, פרופ' ישעיהו ליבוביץ זצוקלל"ה) ולגבי הטענה שהיא לא העמידה אותו להדחה הסיבה היא פשוטה וברורה וברור לי שגם לך אם אשר לא יהיה בבית שפרה תאבד נקודות את כל הכח שלה היא מקבלת מאנשים בבית שהם אנטי דתיים ואשר עוזר לה. היא תהיה האחרונה שתשמח אם אשר ילך כי במקרה כזה היא קרובה להדחה כל עוד אשר בבית יתמכו בה השונאים של הדת.

למעלה