אני רק בן 13
E ethan19 New member 4/7/06 #204 תל אביב? מול הטכניון? זה באמת מאוד מעליב את האינטלגנציה. לעשות כזאת השוואה...
A alexsh New member 4/7/06 #187 אני צריך לצאת אני נוסע לחיפה ? אבל לאיפה? זה בטוח שם? אולי תתנו עוד רמז אבל עכשיו כי אני צריך לצאת
M m i n i me New member 4/7/06 #198 אני אגיד לכם איפה זה תמורת 50% מי שמאיזור חיפה אני יודע בדיוק באיזה בניין זה נמצא, מי שמספיק הוגן כדי לתת לי חצי שיכתוב לי עכשיו מסר !
אני אגיד לכם איפה זה תמורת 50% מי שמאיזור חיפה אני יודע בדיוק באיזה בניין זה נמצא, מי שמספיק הוגן כדי לתת לי חצי שיכתוב לי עכשיו מסר !
A avia0911 New member 4/7/06 #205 הרמז של היום זה מה שקורה כשלוקחים 18 נביאים מלאי הוד והדר, שמים אותם בצפון ונותנים להם לקרוא את חדשות היום.
הרמז של היום זה מה שקורה כשלוקחים 18 נביאים מלאי הוד והדר, שמים אותם בצפון ונותנים להם לקרוא את חדשות היום.
E eldor4 New member 4/7/06 #211 איפה מפרסמים בכלל תרמז? איפה מפרסמים בכלל תרמז? וגם מי יודע מתי מגיעים לבאר שבע?
M m i n i me New member 4/7/06 #213 ידיעות אחרונות בנביאים פינת הרצליה בחיפה. או לחילופין בידיעות חיפה, הנביאים 27. אם הייתי מחיפה הייתי לוקח את זה אבל תרוויחו... ותתנו 50% אם זה עזר )
ידיעות אחרונות בנביאים פינת הרצליה בחיפה. או לחילופין בידיעות חיפה, הנביאים 27. אם הייתי מחיפה הייתי לוקח את זה אבל תרוויחו... ותתנו 50% אם זה עזר )
E eldor4 New member 4/7/06 #214 נו מה באיזה עיר זה?!?! האיזה עיר הדבר הזה תענו ליייייי בקשה אם זה בב"ש אני מת ללכת!!
E eldor4 New member 4/7/06 #216 איך הגעתם לירושלים?!?! איך הגעתם לירושלים, לרחוב חיים יבין? אמרתי בדרום לא במרכז!!!