הרמז למעטפה של יום שלישי, 4 ביולי

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך
מה??

למה שבחיפה יהיו אנאלפתיים? בגלל שהם לא לומדים צרפתית?!!? חחחח הצחקת אותי. את לא חושבת שעומס של שפות על התלמיד זה ממש אבל ממש לא טוב? עברית,אנגלית וערבית אני חושבת שאלו מספיק שפות אשר התלמיד לומד אותן. לא צריך לתת גם את העומס של עוד שפה.

avia0911

New member
כנראה יש עוד מקצועות

שיש על התלמיד בתל אביב. וזה לא עומס,אם בית הספר היה מעמיס זה היה ניכר אך זה לא.

איפה זה אני רוצה לצאת עכשיו למקום

אבל אני לא יודע לאןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

רציתי להגיע ממעלות אבל אני לא יודע

לאן לקרית שמונה אוו חיפה עכשיו זה כבר מאוחר ואין לי חשק

ממעלות?!

ולהגיע עד חיפה או קרית שמונה ואו זה יחסית רחוק אבל אולי זה בעצם הכי קרוב שיגיעו למעלות

למה לא?!

זה כולה שעה להגיע לחיפה, אפילו פחות, בעצם תלוי איך אתה מגיע ואם תצא עכשיו אז כבר ב-1 ורבע מקס' וחצי תגיע להדר

האמת ידוע שחיפה עיר יותר משכילה

מכירים את הפתגם בת"א מבלים בחיפה עובדים ובירושלים מתפללים? אז כדי לעבוד צריך ראש גם לא סתם הטכניון ממוקם בחיפה אם אני לא פותרת את החידה לפחות אני מגיעה למסקנות הגיוניות היום ולא ידעתי שידיעת צרפתית זה מדד לחוכמה

avia0911

New member
חחח

אונ' תל אביב היא אוניברסיטה יותר טובה מהטכניון.

בדיחה טובה

מעניין למה אח שלי שהוא בוגר טכניון קיבל עדיפות על פני מועמדים אחרים בחברות היי טק... זאת עובדה... הטכניון הוא מוסד ותיק, טוב, בעל דירוג עולמי מרשים ויותר יקר מאוניברסיטת ת"א

למעלה