הרמז למעטפה של יום שלישי, 4 ביולי

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

אור כ

New member
אני אבל המנחה חטפה לי את הכסף מהיד

תסתכל בשירשור בעמוד הזה או בעמוד אחד אחורה

נראה לי שהמספר 18 הוא לא משמעותי

גם ככה יש 18 נביאים ביהדות... יהושוע, שמואל, ישעיה, חזקייה, ירמייה, יחזקאל, הושע, יואל, עמוס, עובדיה, יונה, מיכה, נחום, חבקוק, צפניה, חגי, זכריה, מלאכי. הם רוצים לבלבל... הנביאים 18 זה ביניין אחר, גם כן גבוה אבל זה לא בניין הנביאים... זה נקרא ארמון או משהו כזה... נראה לי אני יודע איפה זה...

Hatotah1

New member
כמה דברים

קודם כל לדעתי המעטפה בחיפה, לא נראה לי הגיוני שירחיקו לכת עד קרית שמונה, מה גם שהם רוצים לעשות את זה בערים גדולות ומרכזיות (בדרום הם בטח ילכו לב"ש). עכשיו בקשר לחידה. נפרק את הרמז: נביאים: יש רחוב הנביאים, מגדל הנביאים ומערת אליהו. שידור: מרכז השידור היחיד בחיפה שאני יודע זה ליד קניון חיפה (בחלק הדרומי של העיר) ומשם גם משודרים חדשות HoT, למרות זאת, זה מקום די נידח ככה שלא נראה לי שזה יהיה שם, תזכרו שהמטרה שלהם זה לשים במקום שיש בו המון אנשים (כמו שראיתם, לדוגמא כיכר רבין). 18: זה יכול להיות מספר רחוב, זה יכול להיות קומות של בניין (ברחוב הנביאי יש כמה בנינים גבוהים, אולי זה קשור לקומות). זה יכול להיות גם "חי" ואז זה הרמז לזה שזה בחיפה.

במקרה הייתי מוקדם יותר בארמון חיפה

ז"א הנביאים 18 שאלתי את המאבטח אם ידוע לו על איזה משהו שהולך להיות היום והוא אמר שלא, מצד שני למה שיידע?! ההתלבטות כאן זה בין בניין הנביאים לארמון חיפה! יש גם נק' שידור של רשות השידור בבנייני דן בחיפה אם אני לא טועה אבל איך השאר מתקרב לזה? זה ברח' שד' הנשיא, אבל מה קשור נביא? ולמה שמערכת תפוז תגיע למקום שכוח אל כמו הדר?! הכי הגיוני או הגרנד קניון או חוף הים או הגנים הבהאים בחיפה למרות שגם מערת אליהו הגיוני כי זה ליד הכרמליתים

avia0911

New member
לפי דעתי זה בכלל לא בצפון הארץ

תראו: "זה מה שקורה..." אם נחבר את האותיות הראשונות של המילים יצא לנו זמ"ש עכשיו זמש זה סוג של בד ויש הרבה בדים בת"א. יש לנו גם צפון,ז"א שהמעטפה נמצאת בצפון ת"א.

נו אז איפה זה חיפה או קרית שמונה

יש לכם תמקום המדויק למה אני רוצה לנסוע ואני צריך לצאת עכשיו אם לא אני יאחר

avia0911

New member
הבנתי הבנתיייייייי.............

הבנתי הבנתי הבתי הבנתי

מסקנה: ת"א מטומטמים. חיפאים: חכמים

אם לתל אביבים נותנים רמזים ברמה של ילד בכיתה ב' ולחיפאים נותנים כאלה רמזים אז מניחים שפשוט חיפאים בעלי תובנה עמוקה יותר. תודה על הכבוד שנותנים לנו, מעומק ליבי החיפאי

למעלה