זה בהדר ברחוב הנביאים? כי אני באה מהקריות? אז אני יבוא ובסוף זה לא בהדר ונדפקתי
T theilana New member 3/7/06 #20 זה בהדר ברחוב הנביאים? כי אני באה מהקריות? אז אני יבוא ובסוף זה לא בהדר ונדפקתי
M moshavnikit New member 3/7/06 #21 אני קצת לא מבינה ב-9:00 מגלים רק איפה זה יהיה? בתשע אפשר כבר לחפש? אני לא מבינה!! ומה זה שווה הרמזים אם על הבוקר אתם כבר מספרים איפה זה? אמור להיות יתרון לגולשי תפוז בכך שרק הם יראו את הרמז. ולמה שלא יהיה יתרון גם למי שהצליח לפתור?
אני קצת לא מבינה ב-9:00 מגלים רק איפה זה יהיה? בתשע אפשר כבר לחפש? אני לא מבינה!! ומה זה שווה הרמזים אם על הבוקר אתם כבר מספרים איפה זה? אמור להיות יתרון לגולשי תפוז בכך שרק הם יראו את הרמז. ולמה שלא יהיה יתרון גם למי שהצליח לפתור?
T theilana New member 3/7/06 #22 כי אם זה לא בהדר אז אף גולש של תפוז לא יבוא ומישהו סתם שעבר שם יקח את הכסף
C Coco Es Mi Magia New member 3/7/06 #28 חח נכון!!! ואם זה בחיפה אז הרמז אכן קשה מאוד כי אני חיפאית ומכירה די טוב את חיפה
E etii2 New member 4/7/06 #70 הרמז לא קשה כבר כתבתי לכם שיש תגובה שמתייחסת לזה, והרבה תגובות ששואלות את השאלות הנכונות. קצת ברורים ותעלו על זה
הרמז לא קשה כבר כתבתי לכם שיש תגובה שמתייחסת לזה, והרבה תגובות ששואלות את השאלות הנכונות. קצת ברורים ותעלו על זה
ד דוד דויד New member 4/7/06 #91 טוב אז זה בחיפה בהדר זה הכי הגיוני צריך מישהו שגר שם שיגיד איפה יש שם מקום של עיתונים
L linkin park 38 New member 3/7/06 #25 זה בכלל בדרום זה בדרום הם רק אומרים שהם לוקחים נביאים ושמים אותם בצפון אבל היום היא אמרה שעכשיו הם הולכים לדרום
זה בכלל בדרום זה בדרום הם רק אומרים שהם לוקחים נביאים ושמים אותם בצפון אבל היום היא אמרה שעכשיו הם הולכים לדרום
ט טליה ניסים New member 3/7/06 #29 היי..אני חדשה בעניין!....אני מאיזור הדרום-מרכז..ככה שיש מצב שאני אוכל לעזור פה.. שאלה-מה בסוף זה דרום או צפון??..וזה באמת קשור לצפניה?
היי..אני חדשה בעניין!....אני מאיזור הדרום-מרכז..ככה שיש מצב שאני אוכל לעזור פה.. שאלה-מה בסוף זה דרום או צפון??..וזה באמת קשור לצפניה?
ט טופיפי היחידה New member 3/7/06 #27 אמממממממממממ צריך להחליף מנחה ודחוףף... היא מזה מעצבנת.. יש לה קול מרגיזזזז... אני עוד שניה שוברת את המחשב בגללה...
אמממממממממממ צריך להחליף מנחה ודחוףף... היא מזה מעצבנת.. יש לה קול מרגיזזזז... אני עוד שניה שוברת את המחשב בגללה...
ר רווית30 New member 4/7/06 #101 חברה מספיק עם תגובות כאלו מאוד לא נעים להעביר ביקורת על מי שאתם בכלל לא מכירים גם לא אנושי לא נימוסי ולא עשתה לכם כלום.....דיי חלאס...
חברה מספיק עם תגובות כאלו מאוד לא נעים להעביר ביקורת על מי שאתם בכלל לא מכירים גם לא אנושי לא נימוסי ולא עשתה לכם כלום.....דיי חלאס...