הרמז למעטפה של יום שלישי, 4 ביולי

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך
עם כל הכבוד,

זה רעיון מעולה. אנשים משתפים עם זה פעולה, זה מקורי ומשתלם (מאוד) לתפוז: בהשקעה לא גדולה במיוחד - הם מקבלים חשיפה משמעותית. עוד שניה ידברו על זה בגיא פינס, חכו תראו סחטיין על הרעיון, ברכות למי שהגה את זה ועכשיו בטח קידמו אותו או משהו :)

shlomitosh

New member
ליד רחוב הנביאים בחיפה

ישנה תחנת דלק או משהו כזה בשם הדר הכרמל.. אז אולי זה שם.. פשוט אין לי איך להגיע לחיפה מחר וללכת לחפש..

zahyy

New member
טוב הנה בניין מעניין בהדר בחיפה

ברחוב הנביאים 18 שם ניראה לי יש איזשהו משהו שקשור לאיזשהו משהו בקשר לחדשות היום בצפון? יש מצב?

ברור!

יש שם משרדים של תקשורת אולי זאת הכוונה? והצפון הכוונה לאיזור, חיפה=צפון.

theilana

New member
בבקשה תגלו לאן ללכת

אני לא יודעת לאן ללכת? ודווקא איפה שזה היה בתל אביב ידעתי כי היו רמזים קלים ועכשיו זה קשה, יש כל מיני מקומות שאנשים אומרים

מישהו יודע

למה ברחוב מעלות הנביאים בחיפה אין את מספר 18? יש 17 ואחריו 19.. אולי זה קצה חוט

?

http://www.zoomap.co.il/search.asp?citiesText=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94&streetsText=%D7%9E%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA+%D7%94%D7%A0%D7%91%D7%99%D7%90%D7%99%D7%9D&buildText=&page=2

וגם ברחוב אהוד

שהמילה הוד חבויה בתוכו http://www.zoomap.co.il/search.asp?citiesText=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%94&streetsText=%D7%90%D7%94%D7%95%D7%93&buildText=&page=3 חסר שם 18.. מה נסגרר?!

מעניין כמה תפוז שילמו..

לאתר הזה כדי להוריד מימנו את ה18 כדי לבלבל אותנו וכדי שלא ניראה מה נימצא שמה..

lightflake

New member
תגידו למה אתם מפגרים?

בכל רחוב יש שני צדדים נכון? צד אחד מספרים זוגיים וצד אחד אי זוגיים נכון? אז לפעמים יוצא שצד אחד נגמרים הבניינים ובצד השני ממשיכים. הבנתם?? אז אם צד אחד נגמר ב16 וצד שני נגמר ב19 אז חסר מספר 18. מה קשה ?

בוא נראה כנראה זה בצפון נראה לי

חיפה בהדר עכשיו צריך למצוא את הקשר של הוד וחדשות היום אולי כנראה הוד זה שכונה בהדר שיש שם אולפן חדשות

תראל

New member
יש מצב שזה יהיה בקריית שמונה???

יכול להיות שזה יהיה באזור של קריית שמונה והסביבה??? בבקשה תענו לי...

טוב בואו נעמץ כולם ביחד את המוח

ונחשוב ביחד פה בנתיים מה שהכי הגיוני זה בחיפה בהדר רק צריכים לדעת מה הקשר של העיתון

למעלה