הרמז למעטפה של יום שלישי, 4 ביולי

• פותח הנושא etii2
  • פורסם בתאריך

zahyy

New member
טוב .. איפה נמצא אבל האולפן של

חדשות היום בצפון? לדעתי בהדר אני אחפש לי פה מה הכתובת בטח זה בהדר ובאיזה רחוב של נביאים 18 או משהו מול רחוב הוד חח אנא ערף

השאלה איך חדשות היום מתקשר

למערת אליהו הנביא? יש שם ליד את מוזיאון חיל הים ואיך קשורה מערת אליהו הנביא? חוץ מהנביא?

חדשות היום בחיפה

משודרים ליד מרכז הקונגרסים, כלומר האולפנים שם למישהו יש רעיון איך זה קשור?

למנהלים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למה את לא מתקרבים יותר למרקז כמו ראשון חולון וכו'' TANKS|סלינק|

gg4me

New member
למה חיפה?!?!?!

איך הגעתם למסקנה שמדובר בעיר חיפה ?? תענו דחוף

ההודעה שלה נרשמה אחרי שמשהו

אמר שיכול להיות שזה בקרית שמונה אז יש מצב שזה לא בחיפה או שבכלל כולם טועים!!

SeXy As HeLL

New member
זה אולפן חדשות בהדר חיפה

אם משהו יודע על איזה שהוא אולפן חדשות בהדר חיפה שנמצא על רחוב הנביאים, זה הזמן שלכם.

יכול להיות ש....

עכשיו פתחתי בתנ"ך ספר נביאים פרק 18 פסוקים 17 עד 18 תראו מה היה כתוב: 17:ותאר מצפון ויצא עין שמש ויצא אל גלילות אשר נכח מעלה אדומים וירד אבן בהן בן ראובן 18:ועבר טל כתף מול הערבה צפונה וירד הערבתה..... לכו תדעו אולי זה באחד מהערים האלו???

תמריקי

New member
אין מצב שזה מעלה אדומים...

והקטטע מהתנ"ך מחזק את זה עוד יותר שזה בצפון...

lightflake

New member
אוקיי יש לי רעיון אני צריך עזרה

אז יש לנו "צפון" ויש "הדר" ויש "נביאים" ויש גם 18=חי והוד=יופי (חיפה?) ביחד הכל מעיד על שכונת הדר בחיפה.. אבל האם יש ברחוב הנביאים בהדר משהו שקשור ל"חדשות היום"? צריך שחיפאי שגר באיזור יעזור... הנה תמונה של צומת ברחוב הנביאים והרצל בהדר
אולי זה עוזר למישהו להיזכר...?

אא ניר

New member
../images/Emo206.gifברור כשמש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ברור כשמש שיושב מישהו בתפוז ומשתין מצחוק לנוכח הצלחת הרעיון שלו. ברור כשמש שהמישהו הזה הופך להיות חביב האליאב בזכות רפות השכל שלכם. ברור כשמש שתפוז ירדו מהפסים, ויעשו הכל בשביל עוד כמה אלפי חשיפות. חחח, אין חדש תחת השמש. עולם כמינהגו ...

למעלה