הרשומות האהובות ביותר בבלוגיה לא נבחרות

הרשומות האהובות ביותר בבלוגיה לא נבחרות

לפי רשומה שהיא באמת אהובה, אלה ע"פ זהות הבלוגר. כמה שהבלוגר יותר וותיק ומועדף ע"י המנהלים כך הוא יפורסם.

wranger

New member
../images/Emo45.gif ו../images/Emo31.gif -

כן, כי הן מתעדכנות אוטומטית (למרות שיש כל מיני הגבלות - נראה לי שיש חשיבות גם לתאריך פרסום הרשומה). ולא, כי הוא התכוון שלא בחרו סיפור שלו ל-20 הפיינליסטים למרות שהיו לו כך וכך הצבעות "אהבתי". אני טועה, מר נרדף?

דנטל אל תעשי צחוק מעצמך,אעלכ אוטומטית מעודכן

אוטומטית אולי לפי שמות בלוגרים מסויימים

אז אולי אדון בצלאל קונספירציה החכמולוג יסביר

לכולנו ... איך אותה רשומה (פוסט) שכתבתי ומופיע אצל התעוררות (היא "גנבה" לי ברשות) דווקא מופיע ברשומות האהובות ומשוייך להתעוררות ולא לי ??? אז עדיין אני חושב שזה קונספירציה? אותו פוסט אתה מבין ???

למה,ליכלכתי או קיללתי בצלאל? זה בטוח לא מזלזל

כמו שאתה השבת לי תענה לעניין ואל תשחק אותה נפגע עכשיו כי לא התכוונתי לפגוע באף אחד.

חהמן

New member
חה!

אולי אנחנו נשאל בצורה יותר רגועה. בדקנו, והרשומה של גבר נרדף פורסמה באותו תאריך, ו"אהבו" אותה 20 אנשים. את הרשומה של "התעוררות, "אהבו" 22. רשומות אחרות ב"האהובות ביותר" "אהבו" פחות מעשרים אנשים. נראה כאילו הייתה כאן בחירה מודעת בין שתי הרשומות הזהות. זה נראה לנו לגיטימי לגמרי, היות ושתי הרשומות זהות ואין סיבה ששתיהן יהיו ב"אהובות ביותר". נראה לנו שהשאלה צריכה להיות: בהנחה שהיתה בחירה מודעת, מה היו השיקולים שגרמו לכם לבחור את "המעתיק" (גם אם ברשות) על פני "היוצר" ? גבר נרדף אמנם מציג את זה בצורה קצת תקיפה, אבל השאלה שלו הגיונית. אנשי חה!

Bezalel P

New member
קוביית הרשומות האהובות ביותר מתעדכנת אוטומטית

אני לא בוחר אלו רשומות יופיעו שם. אם גבר נרדף מרגיש נרדף, הוא מוזמן לפנות בדרכים המקובלות והעניין ייבדק. אין צורך לפתוח סערת קונספירציה על גבי הפורומים.

wranger

New member
אולי גבר נרדף לא מכיר את הדרכים המקובלות.

בחיי שאני לא ציני עכשיו - בוא תספר לכולנו, בצלאל, מה הדרך המקובלת, כדי שניישר קו. אה?

חהמן

New member
חה!

הפננו את השאלה לפורום תמיכה טכנית. אנחנו חשבנו שיש התערבות ידנית במקרים מהסוג הזה (רשימות "מועתקות"). לא התכוונו להאשים בשום דבר. ובאמת אין צורך לקפוץ למסקנות לפני שמבררים. אנשי חה!

למעלה