הרשומות האהובות ביותר בבלוגיה לא נבחרות

חהמן,ההסבר שלך מאוד ממצה ואיכותי שאין דוגמתו

תודה על הסבלנות והסובלנות וסליחה על ההטרדה והטירדה. קיבלתי בהבנה את מה שכתבתה. תודה.

malka3,אני לא יחיד נכון וגם את לא בת יחידה

אבל בכל זאת הפוסטים שלך פורסמו הרבה פעמים !!! אז אל תנסי להתחכם על מה שאת לא מבינה. יש כמוך בלוגריות שאני מוקיר ומעריך את מה שהם מפרסמים אבל את על דרך קבע מככבת בכדאי לקרוא וברשומות אהובות. הרי גם את לא בת יחידה,נכון?

wranger בהחלט שיש ראויים יותר ממני ולא טענתי

אחרת,אבל ע"פ כמות אלה שאהבו את הפוסטים שלי אין הרבה ראויים ממני. הרי ידוע שבשורה התחתונה מישהו 1 בוחר, ואם הבחירה הייתה ע"פ הכמות שאהבו את הפוסטים שלי עוד הייתם זורקים עליי
ואתם הייתם מלינים למה אני זה שמככב חחחחח

wranger

New member
לא ברור לי למה אתה עדיין מדבר על זה פה.

הסבירו לך איך מגיעים להופיע בכל קוביה וקוביה, כולל קוביות ה"אהובות ביותר" וה"כדאי לקרוא", עזרו לך בפורום תמיכה טכנית, והכי חשוב לדעתי - הוסבר לך שהדרך הנאותה לתלונות היא במסרים או במיילים, ולא על גבי הפורום. אז מה עוד אתה רוצה?

ע ל ו מ ה

New member
אני דווקא מבינה למה הוא עדיין מדבר על זה פה

ההסברים בפורום תמיכה טכנית לא מניחים את הדעת, משום שעל פניו הרשומות שלו עונות לכל הכללים הדרושים ע"מ להיכנס לרשומות האהובות, ובכל זאת אינן שם. לא נתנו לו שם תשובה לגבי תקלה או סיבה אחרת שבגללה הוא לא שם, אלא הפנו למנהל הבלוגיה. כן, אמרו לפנות במסרים. אולי הוא פנה ואולי לא. מנהל הבלוגיה מסרב לענות כשפונים דרך הפורום? לא ברור לי למה. כבר יש פה כמה וכמה בלוגרים שתוהים גם הם על העניין. אז למה שלא נקבל תשובה משותפת? למה שלא נדע גם אנחנו את הסיבה? אני מניחה שבפניה מעל גבי הפורום גבר נרדף מנסה אכן לקבל את תמיכתנו, כי במסרים לא נענה (עובדה שעדיין אינו יודע את הסיבה). לא נראה לכם שיש כאן איזו תקלה? נפילה בין הכסאות? או באמת סנקציה שמישהו הכניס ושכח להסיר?

עלומה,שאלתך במקום וראוייה לתשובה הולמת

אני לא רודף אחרי פירסום תאמינו לי,בתוך 5 חודשים חציתי את רף 30,000 מבקרים אצלי בבלוג.... אבל היות שהבלוגיה מתיימרת להיות מקום מכובד מין הראוי שסנקציות ילדותיות נגד מי מהבלוגרים ייעלמו מהעולם. אני לא מחפש סימפטיה או אהבה,התמיהות שלי נוגעות לגבי עוד בלוגרים ובלוגריות רבים שגם נתקלים בתופעות מוזרות כמו אלו שהעליתי. תודה.

siv30

New member
הגזמת לגמרי!!! השבוע ראיתי אותך לפחות פעמים

שלא לדבר שראיתי שהיו המון!! אבל המון!!! רשומות שלך בסערת הטוקבקים ואף נכנסתי לפרגן לך. המממ...גבר גבר, תנוח דעתך בסך הכל הבלוג שלך מצליח גם בלי הסערות בכוס מים האלה.

נוריתהה

New member
שאלה באותו הנושא

אם הכל "אוטומטית" איך זה שלרשומה שלי "סיפור כתוב במניפה" היו 5 המלצות, 8 אהבו הפוסט "לא זז" לשום מקום. כאשר בותה תופה ככבו ל אהובים ביותר רשומות עם 1 אהבו ו - 1 המלצות? כנ"ל לגבי "ימי הנטישה" יש אומנם רק 2 אהבו ורק 2 המליצו אבל אצל אחרים זה אפילו פחות. סתם מסקרן.

למעלה