הרשומות האהובות ביותר בבלוגיה לא נבחרות

נוריתהה

New member
מצטערת אדוני, אני דיסלקטית

אף אם אקרא 5 פעמים (ואני חוזרת וקוראת מספר פעמים) לא תמיד העין תתפוס את זה. אז מותר לך לדלג על ההודעות שלי כך לא תתעצבן.

wranger

New member
הבלוג שלך דווקא רהוט להפליא...

אם את אומרת שההודעה שפרסמת בסוף היא כבר מתוקנת אחרי 5 פעמים שקראת אותה (ולפי המסר שלך 10), אז אין לי שום טענות ואני מתנצל על גסות הרוח שבה קיבלת את הביקורת שלי. אבל יש הרבה גולשים שכותבים בפורום הודעות שמאוד מאוד מאוד קשה להבין מהן משהו הגיוני (שגיאות כתיב, בלי סימני ניקוד, כאלה), ואי אפשר להסביר את כל שטף השגיאות ואי הבהירויות האלה בכך שכולם דיסלקטים, אלא יותר הגיוני להניח שכולם מקליקים על "שלח" מבלי להסתכל בכלל על המסך. אם בפעם הראשונה בחיי שבה חשבתי להעיר על זה נפלתי דווקא על גולש עם סיבה לגיטימית, אזי כולי רגשי אשמה ושולח מכאן מיליון סליחות. אבל אם ולו גולש אחד יקרא את דוח השיח הזה ויגיה את עצמו ולו פעם אחת, הרי שזה היה שווה את זה.

חהמן

New member
חה!

אם יש תקלה במנגנון האוטומטי, זה כבר שייך לפורום תמיכה טכנית - הבלוגיה (807 - קישור כאן משמאל, בקוביה) בגדול, מה שאת צריכה לעשות זה לצלם את המסכים של הבלוג שלך, והבלוג הפחות "אהוב" שמצאת בקוביה, ולהעלות לשם את שתי התמונות עם השאלה. בתקווה שזה יעזור לאנשים בתפוז להבין את התקלה ולתקן אותה. להסברים מפורטים יותר על איך לעשות את זה, עדיף לפנות לשם. אנשי חה!

נוריתהה

New member
האמת? זה לא ממש מענין אותי.

אין לי זמן להתעסק בזה. רק חידדתי את השאלה של הנרדף. מי שנבחר - שיהיה לו מברוק.

למעלה