הרשומות האהובות ביותר בבלוגיה לא נבחרות

חהמן,אני מכבד מאוד את התעוררות,אבל זה צורם

שאף פעם לא זכיתי לחשיפות בעמוד הבלוגיה הראשי. הגולם קם על יוצרו חחחחח תודה

חהמן

New member
חה!

אנחנו די בטוחים שראינו אותך יותר מפעם אחת בקוביה של "האהובות ביותר", ככה שזה לא נראה לנו המקרה הפעם. בכל מקרה, אחנו מצאנו שבמקרים כאלה, עדיף בהרבה לפתוח את השאלה בפורום תמיכה טכנית (807). במידת הצורך, בצלאל מגיב גם שם. ורק שתדע, גם אנחנו חווינו "על בשרנו" מקרים של תקלות שהשאירו אותנו מחוץ לעמוד הראשי למרות שהיינו אמורים להיות שם. זה לא קורה רק לך. בכלליות, אנחנו תמיד מעדיפים להניח שמדובר בתקלה מאשר באפליה כנגדנו. זה נראה לנו הרבה יותר בריא ללחץ דם. אנשי חה!

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo45.gif גם אני סקרנית

תהיתי אם תחושת הקונספירציה עשויה לבוא בשל סנקציה שהופעלה בעבר בשל הצפה (כמו חוסר אינדוקס, אולי גם חסימה כוללת מהופעה בדף הראשי?). אנשי חה!, אתם בטוחים שראיתם אותו בקובית "האהובות ביותר"? (אני פשוט לא עוקבת, אז אין לי מושג, אבל אם כן, אז גם תיאורית ה"קונספירציה/סנקציה" שלי לא תקפה).

חהמן

New member
חה!

די בטוחים, אבל מדובר בלפני כשלושה - ארבעה חודשים. מה שכן, אנחנו לא עוקבים בצורה אדוקה אחר הקוביה הנ"ל. אנחנו יכולים להבין את הרעיון של סנקציה, אבל במקרה כזה ה"מוקצה" אמור להיות מיודע, לא? אנחנו לא מאמינים שבתפוז יעשו סנקציה כזאת בלי לידע, וגבר נרדף לא היה מתלונן אם הוא היה יודע שהוא חסום מלהופיע בעמוד הראשי. לפי מה שבצלאל אמר, הקוביה הזאת היא אוטומטית, מה שיכול להצביע על זה שמשהו בסינון האוטומטי גרם לזה שהרשומה לא הופיעה. רשום איפשהו הסבר מסודר לאיך עובד הסינון הזה? אולי ככה אפשר יהיה להבין אם מדובר בתקלה בסינון, או מצב מובנה. אנשי חה!

בוא נגיד שהכל אוטומטי,אבל ברוב הפעמים -חשוב

האוטומציה כביכול מלקטת כמעט תמיד אותם שמות. אתם יכולים להגיד שאני מתבכיין שאני מדמיין שזו קונספירציה בראש שלי.... מדובר על הגינות כלפי בלוגרים. והאוטומטי הזה כאילו לא נראה לי תירוץ טוב להגיד אותו מכיוון שפעם נאמר לי ע"י אחד המנהלים שהם מקדמים בלוגרים שלא נכנסים אליהם הרבה לבלוג אז הם מקבלים חשיפה.... אבל זה תירוץ עלוב כי גם בלוגרים עם הרבה כניסות מקבלים שם במה יותר מאחרים. רב הנגלה על הנסתר

ע ל ו מ ה

New member
לזה דווקא יש הסבר - העשירים מתעשרים

מי שמוכר, נמצא ממילא בדף הראשי - לאו דווקא בגלל שיש קונספירציה, אלא כי מתישהו מנהלי הבלוגיה זיהו את הבלוג שלו וקידמו אותו וכיוון שהוא טוב אז מי שנכנס פעם אחת כבר עשה מנוי ובא לבקר שוב. בלוגים שמבקרים אותם יותר אם הם גם טובים, זוכים ליותר הקלקות "אהבתי" ולכן יש להם יותר סיכוי להכנס לקובית "האהובות ביותר". בלוגים שמבקרים אותם יותר, זוכים ליותר תגובות, ולכן יש להם יותר סיכוי להיכנס לקובית "סערת הטוקבקים". כך שאין צורך בשום קונספירציה כדי להישאר לנצח על הדף הראשי, ואין צורך בשום קונספירציה כדי שיהיה קשה למישהו חדש להיכנס לשם. עד כאן ביטול קונספירצית בחירת "הנבחרים". לגביך, גבר נרדף, אני אכן מאמינה שהיתה נגדך סנקציה - כמדומתני שאפילו נאמר לנו במפורש פה על גבי הפורום שנחסמת בעבר מלהגיב בבלוגים, או משהו. בינתיים נראה לי שדי הסתיימו חבלי הקליטה, והוכחת את עצמך בבניית קהל קוראים קבוע, גדול, אוהד. לכן לגיטימית השאלה, מדוע אתה לא מופיע בדף הראשי. זו היתה כוונתי בשאלה על חנינה. מעבר לזה, כן ישנן הסיבות הרגילות לאי הופעה - למשל, אם במקרה ביטלת פירסום ופירסמת שוב. פעולה זו מבטלת את האפשרות להופיע בקוביות האוטומטיות של דף הבלוגיה.

חהמן

New member
חה!

הי! גם אנחנו טרחנו לכתוב תשובה ארוכה ומנומקת! לא הוגן שהשגת אותנו! חה! אנשי חה!

ע ל ו מ ה

New member
צודקים!! סליחה!!

מאד מנומקת!! ומ א ד ארוכה
. לדעתי אנחנו צריכים לפתוח מסנג'ר כדי שאוכל לוודא שכבר שלחתם כל מה שרציתם לפני שאני לוחצת שלח!
אבל אבל... בכל מקרה רק ההודעה הארוכה שלכם קיבלה תגובה, כי אני לא ראויה לתגובה בעיני הגבר הנרדף, לדעתי הוא עושה פה קונספירציה נגדי
.

עלומה,זה היה מזמן לפני כמה חודשים,מאז תיקנתי

דרכיי ובהתאם החברויות שנוצרו אצלי בבלוג. לא ביטלתי אף פירסום. הדוגמה הכי טובה זה על פוסט שלי שהתעוררות "השאילה" אליה וזה שלה (שלי) זכה להופיע בראש חוצות....

חהמן

New member
חה!

קודם כל, אתה מבלבל פה קוביות. יש את המומלצים, שאותן בצלאל בוחר, לפי ההחלטות והשיקולים שלו. זה כולל את הקוביה העליונה (עם התמונות), הקוביה האמצעית (רק טקסט), התמונות ובלוגרים אומרים שירה. אה כן, ואם יש תחרות, אז גם הסיפורים שמופיעים כדוגמאות לתחרות. היות והוא מנהל הבלוגיה, ומתוקף זאת גם ה"מבקר" של הבלוגיה, זכותו לבחור להמליץ על רשומות לפי ההעדפות האישיות שלו. תחשוב על מבקר סרטים בעיתון. הוא לא צריך להמליץ על כל סרט חדש שיוצא, גם אם הוא סרט מאוד פופולרי, וגם אם המון מבקרים אחרים אהבו אותו. הוא רק צריך להמליץ על מה שהוא אוהב. זכותו לבחור לשים שם מה שבא לו. אם בא לו לקדם בלוגר שלא מקבל הרבה כניסות אבל כותב בצורה איכותית ועל נושאים מעניינים, זכותו. אם בא לו לקדם בלוגר שכבר יש לו הרבה כניסות, אבל הוא כתב משהו טוב במיוחד, או מעניין במיוחד או רלוונטי במיוחד, גם זכותו. אח"כ יש את הקוביות "האהובות ביותר" ו"הנושא החם" (וגם "סערת הטוקבקים") הקוביות האלו הן אוטומטיות, והרשומות שמופיעות שם "נבחרות" ע"י מערכת אוטומטית שסורקת את הבלוגיה ומעלה את הרשומות שעונות על התנאים שהוכתבו לה. שאלנו בפורום תמיכה טכנית, ולפי מה שהבנו, אין שום התערבות אנושית בסינון. קיימת אפשרות לחסימה של בלוגר מהקוביות האלו, אך הוא יקבל לפני כן אזהרות בנושא. בהנחה שלא אוזהרת, זה לא המקרה. כמו כל מערכת, סביר אמוד להניח שגם במערכת הזאת יש תקלות. גם ברמת הפיתוח (כלומר היא לא עושה מה שהיא אמורה לעשות במאה אחוז) וגם ברמת האפיון (כלומר היא עושה את מה שהיא אמורה לעשות, אבל זה לא מתיישב בקנה אחד עם ההגדרות המקוריות שלה) לנו יצא כבר להיתקל בתקלה שכזאת בקוביית "הנושא החם". מה שאנחנו מנסים להסביר זה שאין פה מקום לרדיפה. אם בקוביות שהן בשיקול שלו בצלאל לא בוחר רשומות שלך, זאת זכותו. אתה אולי לא אוהב את זה, אבל הוא לא חורג מתפקידו, או מתנכל ספציפית לך. אנחנו לדוגמא פרסמנו עד היום 140 קומיקסים (רשומות) ורק שלוש מתוכן הגיעו למומלצים. ואנחנו חושבים שמצבנו (באחוזים) עוד טוב ביחס להרבה בלוגרים אחרים כאן. אם בקוביות האוטומטיות אתה לא מופיע, כנראה שאתה לא עומד בקריטריונים של המערכת, או שיש במערכת תקלה. במקום לצעוק על קונספירציה, מספיק היה שתצלם את המסכים הרלוונטים, ותציג את המקרה שלך בפורום תמיכה טכנית. שם ידעו לעזור לך לברר האם מדובר בתקלה של המערכת, בפיצ'ר של המערכת (כלומר אתה באמת לא עומד בקריטריונים) או בהתערבות חיצונית (מה שיצדיק צעקות על קונספירציות). וואו זה היה ארוך. אנחנו מקווים שזה גם היה ברור מספיק, ושלא תבין אותנו לא נכון ותחשוב שאנחנו מנסים לשתף פעולה עם הקונספירציה או משהו כזה. אנחנו הקדשנו לא מעט זמן היום בלנסות לעזור ולהבין למה זה קרה. אנשי חה!

למעלה