הרשימה- הפיינל פור

Jude Lennon

New member
הרשימה- הפיינל פור

שבוע שעבר ממנטו מורי יצא מהרשימה ונשארנו עם ארבעת הגדולים: עכשיו מעונן השלישי שומקום חלולים אני מזכיר, כל אחד מוציא את האלבום שהוא הכי פחות אוהב

מחאה! לא משתתפת!

איך אפשר להעיף כאלה דברים?

InnocenceLost

New member
למההה למהה ממנטו מורי :((

הבחירה מאוווווד קשה אני אוהבת את כל האלבומים, הכי פחות אממ.. השלישי =\

חלולים. ואחרי זה אסור להעיף יותר

גם ככה העפתם את אור הירח מוקדם מידי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיך יכלתם להעיף את ממנטו מורי לפני חלולים? המצב פה ממש גרוע והוא רק ממשיך להתדרדר.

נראה לי שחצי מהאנשים בוחרים אלבומים בלי לחשוב

בחיאט השלישי? שומקום? עכשיו מעונן?? איך אפשר להוציא אותם מהתחרות כשחלולים עוד מתמודד?? אנשים אתה יודעים מה יש בתוך האלבומים לפני שאתם מבקשים להוציא אותם? כי לא נראה לי.... כשהעפתם את אור הירח כמעט רצחתי מישהו.

TairAtias

New member
מזל שלא רצחת אותי...

ליאור נשמה לא צריך להתעצבן מדי האלבום שייבחר לא יקבל פרס נובל לאלבום-הכי-טוב-של-אביב-גפן-שנבחר-על-ידי-הפורום-שלו-בתפוז אנשים פה בוחרים שטויות זה נכון, ממנטו מורי לא היה צריך לעוף לפני חלולים גם לדעתי אבל מה עובר עלייך נשמב תרגעי קצת=] מת עלייך

אתה יודע שאני רגישה בקטע הזה

ואני מפחדת על השלישי ))= אוף תאיר תעשה משהוווו לאנשים פה אין חוש טעם מוזיקלי בשיטטט !! תעשה משהו!!!!

מעכבת

New member
זוהי דעתך ליאור כפרה

אני לא מבינה איך אפשר להוציא את חלולים כשעכשיו מעונן עוד מתמודד חופש הדעה והמחשבה,אין צורך להתעצבן

אל תדאגי נעיף אותו אחרי שומקום :)

חלולים בהחלט ראוי להגיע לגמר. גם אם יפסיד שם,אני אהיה מרוצה
אגב סתם שתדעי. שומקום האלבום הכי פחות אהוב עלי. אבל לא מוזר לי שהוא הגיע לפיינל פור כי אני יודע שהרבה אנשים אוהבים אותו. תנסי להסביר את זה לליאורוש כפרה,עיניים,שחי,גבות מפשעה.

למעלה