הרשימה- הפיינל פור

SHiRA110

New member
../images/Emo142.gif../images/Emo12.gif שלכת חסר תוכן אמיתי?

אבוי.

נתוש ז

New member
שיר על אימא שלו..

הבנתי את המסר..אבל הכתיבה לא ענקית, לדעתי הלחן לא משהו, השיר קצר מדי מבחינת מילים (עם בית אחד שחוזר פעמיים), ולדעתי רחוק מלהיות שיר טוב...

Eden054

New member
אם כבר מדברים על תוכן שעומד מאחוריי השירים...

אז לדעתי כל השירים של האלבום שומקום מלאים בתוכן. "שומקום" , "מצטערים", "מלאך" , "אהבנו" , "פלוגת הצער" ... אין מה להגיד.. הם מלאים בתוכן..... ואלבום טוב זה לא רק אלבום שעומד מאחוריו תוכן אלא גם אלבום שהלחן שלו טוב.

מעכבת

New member
חח קודם כל צא מהלחץ

דבר שני,כן אתה צודק עכשיו מעונן קלאסיקה אביב מתבסס בלה בלה ואני לא אומרת שאין שם שירים טובים חלילה,לגמריי להפך. אבל אני יכולה למצוא שם תשלושה ארבעה שירים שהם לא הכי הפייבוריטים שלי מול חלולים שכל כולו יצירת מופת אחת גדולה בעיניי. וקרא את מה שנתוש ז אמר..אולי זה פשוט זה,אבל לא נורא יום אחד גם אתם תבינו..

בקיצור אין לי כח לשמוע תשטויות האלה

חפרנו אתם חושבים ככה אנחנו חושבים ככה והרי ברור ש4 הראשונים הכי טובים. חחחחחחחחחח יא אללה איזה ילדה קטנה אני וואי זהו סתמתי פשוט השלישייי //: הוא ... כל כך.... יפה חח

נתוש ז

New member
או שאתה סתם שיטחי מכדי להבין את חלולים

ואת המסר העמוק שעומק מאחורי כל שיר, או שבאמת כולם טיפשים ולא חושבים ואתה צדיק אחד בסדום.....

אף אחד לא אמר שחלולים לא חשוב

רק שמה לעשות שאור הירח, עכשיו מעונן, השלישי ושומקום יותר טובים נקודה וגם מסמלים תקופה קצת יותר משמעותית מבחינת הקריירה של אביב לדעתי... בכל אופן.

התעוט

New member
אפשר לחשוב שאביב לא ישיר יותר שירים

מהאלבומים שהעיפו...זה סתם תחרות.

חחחחחחחחח

אחלה גננת אתה. וזה בסדר אביב גם ככה כבר לא שר כמעט תשירים האלה.... :)

hagzi

New member
../images/Emo122.gif**שומקום../images/Emo29.gif

יצא לי שום קיום

למעלה