הרשימה- הפיינל פור

נתוש ז

New member
שומקום :( :( :(

הייתי מוציא את "עכשיו מעונן" מבחינת רצון אמיתי..אבל אני חושש שחלולים ייצא אם אוציא את עכישו מעונן..ובכל מקרה אף אחד לא הוציא את עכשיו מעונן..אז לפחות שחלולים לא יעוף

../images/Emo128.gifשומקום../images/Emo128.gif

חיכיתי לתת את המסמר האחרון. כבר אמרתי ששומקום האלבום הכי פחות אהוב עלי. וכששמים אותו על הגרדום מול חלולים האהוב עלי אין כאן שאלה בכלל. בסיבוב הבא הולך להיות מאוד מאוד מעניין

Jude Lennon

New member
חלולים!!

אני באמת חושב שבשביל שיר טוב לא מספיק רק מילים מדהימות (שיש בחלולים זה נכון...) צריך גם לחנים טובים, מה שלדעתי אין כל-כך בחלולים... אם המלים היו שונות אני לא מאמין שהייתם מחשיבים אותו לדיסק כל-כך טוב. בשומקום ועכשיו מעונן יש מילים מעולות (אולי לא כמו חלולים זה נכון, אבל ממש טובות) ואין מה להגיד בקשר ללחנים... "שומקום" "מלאך" "אהבנו" "סוף לאהבה" "אובדן" הסוף של "|פלוגת הצער... וגם המילים של כל אחד מהשירים האלה שווה הערכה.

אין לחנים טובים בחלולים?

דווקא בחלולים אני יכול למצוא כמה שירים עם הלחנים היותר יפים ומדהימים שאביב יצר. חלולים המלחמה הבאה עליסה חדר קטן בוקר טוב איראן שירים עם לחן פשוט גאוני ומדהים. חבל שזאת דעתך אני מציע לך לשמוע אותו שוב ולהתמקד טוב בלחן של השירים האלה,אולי זה ישנה קצת את דעתך לגבי הדיסק הזה :\

Jude Lennon

New member
בחלולים יש לחן מדהים?!

יש ארבעה תווים... גאוני הוא לא... מה שמדהים בחלולים זה העיבוד, השירה התיאטרלית של אביב והמילים כמובן... דרך אגב, זה השיר האהוב עליי שלו, אבל מה לעשות לחן גאוני אין בו. המלחמה הבאה הוא ארבעה אקורדים... לא כזה גאוני... עליסה וחדר קטן הם באמת שירים טובים, אבל אני לא חושב שהם משתווים למלאך, אהבנו, שומקום, שלום, סוף לאהבה ועוד.

אז מה עם יש רק 4 תווים?

זה אומר שהמנגינה לא יפה? שהיא לא מספיק טובה? שאביב לא התאמץ יותר מדי בשביל למצוא אותה? בתור אחד שלומד עכשיו אורגן אני יודע שגם מנגינות עם 4 תווים יכולות להיות מדהימות. לי אישית לא ממש איכפת אם זה 4 תווים 5 תווים או 8 תווים,העיקר שזה נשמע נעים לאוזן. אבל טוב אם ככה אתה חושב שיהיה לך לבריאות. בכל מקרה נראה ששומקום יוצא החוצה בכל מקרה. אז מה תצביע בסיבוב הבא? :)

Jude Lennon

New member
לא אמרתי את זה...

אמרתי שגאוני הוא לא... לדעתי, ונראה לי שאם המילים היו שונות הוא היה פחות מושך תשומת לב.

למעלה