תגיד לי אתה מקשיב לעצמך לפעמים?
המשפט שאמרת עכשיו היה המשפט הכי תלוש מהמציאות ששמעתי אי פעם. אנחנו לא מעריכים את הדברים האמיתיים והלא ממוסחרים של אביב? זה לא אתה שנלחם כבר חודש להוציא את חלולים נטול הלהיטים? מה אז בגלל שקראתי לך פעם זונת להיטים אתה מנסה להוכיח ההפך? אני לא יודע כמה זמן אתה בפורום אבל רוב רובו של הפורום זה אנשים שמתים לשמוע שירים נדירים בהופעות. כשיש הופעות להיטים כמעט כולם כאן מבואסים,וכשאביב דופק הופעה עם כמה נדירים אנשים כאן יוצאים מגדרם. לך כמה חודשים אחורה לאיזה הופעה שהייתה בבאר שבע כשחצי מהפלייליסט היה שירים נדירים,לך תסתכל כמה אנשים בכו על כך שהם הפסידו את ההופעה הזאת אפילו שהיא הייתה בבאר שבע. ויודע מה עזוב דברים בתאוריה בסדר. בוא נסתכל על ה4 אלבומים שנשארו רגע ועל הלהיטים שבהם. חלולים(0 להיטים) השלישי(להיט אחד,האם להיות בך מאוהב) שומקום(2 להיטים,אהבנו ומלאך) עכשיו מעונן(5 להיטים,עכשיו מעונן,אל תדאג,אילנה,שיר הסמרטוטים,אולי) (ואם אתה ממש רוצה אפשר להוציא את אולי כי הוא על הגבול) אז הנה,דווקא עכשיו מעונן שאתה מגן עליו בחירוף נפש שהוא דיסק כל כך לא ממוסחר ובועט הוא הדיסק עם הכי הרבה להיטים של אביב ויש בו יותר להיטים מכל שלושת האלבומים האחרים שנשארו ביחד. ושים לב שבאלבומים אחרים שהעפנו בהתחלה יש הרבה יותר להיטים מאשר באלבומים שהשארנו. אור הירח (4 להיטים,מיליארד טועים,אמש,שניינו שווים,אור הירח) המכתב (4 להיטים,המכתב,עונות,עצוב בלעדייך,לבכות לך) לילות לבנים (4 להיטים,מכסיקו,השיר שלנו,רומאו ויוליה,לילות לבנים) יומן מסע (4 להיטים,עורי עור,צלקות,אקדחים שלופים,יומן מסע) ממנטו מורי (3 להיטים,קרן אור,הולך קדימה,שיר עצוב) בלאקפילד1 (3 להיטים,הלו,פיין,קלאודי נאו) עם הזמן (4 להיטים,עם הזמן,מחר,זה רק הלב שכואב לך,בשבילך) בלאקפילד2 (2 להיטים(זמנית),וואנס,מיס יו) (ואין ספק שגם אנד אוף דה וורלד יהיה להיט ולדעתי גם סאם דיי) אז כפי שאתה רואה אנחנו לא כאלה "זונות להיטים" שלא מעריכים את הדברים האמיתיים. ומי אתה בדיוק שתקבע את הדברים האמיתיים? לדעתי חלולים והשלישי הם דיסקים הרבה יותר אמיתיים ובועטים ולא ממוסחרים מעכשיו מעונן. וזה לא שאני מזלזל בעכשיו מעונן. הוא דיסק ענק,בין האהובים עלי,והוא היה באמת הדיסק פורץ דרך של אביב שנה אחרי שהוא יצא עם אור הירח והדיסק שהכניס את אביב סופית ישר לתוך הלב של המוסיקה הישראלית ופתח פה עידן חדש. אבל אתה עושה ממנו קצת יותר מדי האלוהים של הדיסקים. נכון יש בו הרבה שירים חזקים עם אמירות ועם מסרים בוטים כאלה שגורמים לנטיות אובדניות. אבל באיזה דיסק של אביב אין את זה חוץ מעם הזמן? בכל דיסק יש את השירים האלה "הלא ממוסחרים" והבועטים וכמו שאמרתי מקודם בחלולים ובשלישי יש הרבה יותר כאלה מאשר בעכשיו מעונן. עכשיו מעונן הוא דיסק ענק עם השיר אולי הכי גדול של אביב בכל הזמנים(עכשיו מעונן) אבל אני ממש לא חושב שהוא רמה אחת מעל כולם ואני בטוח שגם אביב חושב ככה. אז עם כל הכבוד לך שאתה מטורף על הדיסק הזה וחושב שהוא הרבה יותר טוב מכולם תן כבוד גם לדיסקים אחרים,גם כאלה שאתה פחות אוהב,אני נותן לך כבוד על כך שאתה מטורף על עכשיו מעונן,תן לנו כבוד על זה שאנחנו מטורפים על חלולים והשלישי. בגלל שאנחנו לא מסכימים איתך ועם ליאור להגיד עלינו שאנחנו לא מעריכים את הדברים האמיתיים והלא ממוסחרים זאת סתם אמירה חסרת בסיס ומנותקת מהמציאות. לילה טוב. (ולכל מי שבא לו להגיד שאני משועמם וחופר על עניינים חסרי טעם אז קפצו לי,חזרתי הרגע מהופעה ואני לא עייף אז אין לי שום דבר יותר טוב לעשות עכשיו)