הר סיני והוכחות

hnc

New member
מדהים כמה חסרי שכל יכולים להיות בני אדם

ואיך בכמה מלים הם מגלים זאת והכוונה בעיקר לאיש הברבו ולשפיפון.
אתם חושבים שאני לא יודע את הקשקושים על המספרים שזרקתם?
תנסו לאמץ קצת את הראש, דובר כאן על זמן אינסופי ולא על שום אינסוף אחר בטח לא על מספרים.
ולאיש הברבו לבדו, אין, חיכיתי רק לגאון אדיר כמוך שיסביר לי שהכל מורכב מאטומים... פששש,איך לא ידענו דבר כזה עד שבא איש הברבו והסביר לנו.?
אגב, במקרה שלך יכול להיות שבאמת אין הבדל בין דומם לבינך...

ובגלל שאתם לא מצטיינים בשכל רב, הנה קישור בעברית קלה עם ניקוד והכל (בעיקר לאיש הברבו) עם הסבר על זמן אינסופי ואקל עליכם אפילו עוד ואסמן לכם ציטוט משם::
"בשדה הזמן, המשמעות של עולם היא נצח, זמן אינסופי – גם מכיוון העבר וגם לכיוון העתיד"
והקישור:
.https://aaronpalmonblog.wordpress.com/tag/זמן-אינסופי/

BravoMan

Active member
אם זו דוגמה למקורות שלך לידע מדעי, לא פלא שאתה מציג את

עצמך כמו מטומטם גמור

&nbsp
הוא נתן דוגמה ל-"מעט" במשמעות של "זמן" ומשמעות של "מרחב" אבל שכח במשמעות של "שכל"

hnc

New member
מיסכן, העילגות והטיפשות שלך הם הפחותים שבבעיותיך...

יותר חמור זה שעל פני הפורום כולו אתה מראה את האובססיביות החולנית שלך נגד היהדות והמאמינים, אבל לזה יש היום טפול תרופתי טוב שיכול לעזור לך. מה שאי-אפשר לומר על כך שאין לך חיים ולזה שום דבר לא יכול לעזור לאחד כמוך, והדגש הוא על "אחד כמוך"...שנינו יודעים כמה אתה אומלל...
יותר מזה לא אמשיך לרדת לרמתך כי היא כל כך נמוכה שלא אוכל לעלות חזרה.
&nbsp
&nbsp

BravoMan

Active member
לצערי הרב, למצב שלך למדע הרפואי עדיין אין תשובה...

אין אפילו כיוון לתשובה.
&nbsp
קיים רק סוג אחד של כדור שיכול לרפא אנשים כמוך...

hnc

New member
לא. גם את זה לא הבנת.

מה שהבאתי זה מאמר שמתאים לרמה השכלית הנמוכה עד לא קיימת של איש הברבו והשפיפון ואף ציינתי זאת בהודעה הנ"ל, ואם אפילו את זה לא הבנת אז בטוח שלא תבין את המאמרים שעכשיו ברור שטוב שלא הבאתי לך קישור אליהם.

hnc

New member
לא, וגם את זה לא הבנת...

חשבתי שאתה תבין בניגוד לשני הליצנים חסרי השכל (איש הברבו והשפיפון, אלא מי?), אבל לא הבנת שכאשר מדברים על זמן אינסופי מתכוונים לזמן שאין לו התחלה בעבר ולא יהיה לו סוף בעתיד, ולכן לא היה טעם להביא לך מאמר שזמן זה הנושא שלו אבל עם דברים עמוקים הרבה יותר מרק מהו זמן אינסופי.
&nbsp

דייהטסו

New member
לשער זה כמעט ההיפך מלהאמין

אני יודע שאני לא יודע הכל, ומנסה בצורה לוגית ואמפירית לגלות כמה שיותר. המאמינים לא מסוגלים פסיכולוגית להכיל את המציאות, ולכן מקבלים השערות והמצאות ספרותיות של אחרים כאמת מוחלטת. אלו שתי גישות הפוכות לבעיית אי הידיעה. או כמו שאמר קהלת " וראיתי אני שיש יתרון לחכמה מן הסכלות כיתרון האור מן החשך. החכם עיניו בראשו, והכסיל בחשך הולך. "

דייהטסו

New member
אוקי

אז אני לא רואה שיש איזשהו ויכוח בינינו. מבין שתי ההשערות, אביוגנזה מול חיים אינסופיים בזמן, אתה נוטה יותר לשנייה ממני, אבל אני מניח שנינו בהינתן ראיות משכנעות יותר משקיימות היום נלך אחרי הראיות.

hnc

New member
בטח שאם יהיו ראיות לאביוגנזה אודה שטעיתי

ואולי אשנה גם כמה דברים בתפיסת המציאות שלי קודם כל לעצמי. אבל אני חושב שנכון לעכשיו הראיות דווקא נגד האביוגנזה, ואני מדבר על כך שאם דומם יכל לההפך לחי אז עם כל המדע שלנו כבר היינו רואים זאת, אולם מעולם לא נראה שדומם נהפך לחי, והדבר השני הוא שאנו רואים רק חי שנוצר מחי ללא יוצא מן הכלל.

pozetiv

New member
כתיבה על עור של בהמה זאת ההוכחה לתורה מן השמים

מהי הסיבה שמישהו יקח עור של בהמה יעבד אותו ויכתוב עליו בדיו מיוחדת דברים כלשהם ?
ומאיפה לו הידע הזה ?
אפילו חוקי חמורבי נכתבו על אבן. ואחר כך גם כתבו על פפירוס. אז למה בזמנם לא כתבו על עור של בהמה?
וזה עוד הרבה לפני שנדבר על התוכן .

יש לך הוכחה מוחשית מול העיניים ואתה עוד מחפש הוכחה ?

BravoMan

Active member
זו תגובה להודעה שלי?

כי אם יש משהו שכתיבת ספרי תורה על קלף מוכיחה בלי כל צל של ספק, זה שיהודים דתיים מטומטמים על כל הראש, וקנו את השקר של הדת, בלי לשים לב אפילו, שמדובר בתרמית אלילית למהדרין.
&nbsp
למה באמת היום כותבים תורה על קלף ולוקחים על זה מאות אלפי שקלים, כשאפשר להדפיס על נייר במחיר שווה לכל נפש, להימנע משגיאות, וגם לוודא ש-"דברי אלוהים חיים" יגיעו לכל בית ולידי כל תלמיד חכם?
&nbsp
אה, נו, כי זה עור בהמה שחשוב, לא מה שכתוב עליו

העובדה שהמציאו את הבייקון זו הוכחה שיהוה לא קיים.

זה בערך באותה הרמה של התגובה שלך. פייר, מה זה התאכזבתי. ציפיתי ממך ליותר.

pozetiv

New member
מסכים, זה קצת מעבר

לרמה שלך .
בהתחשב בהקבלה האומללה שעשית.
&nbsp

למעלה