השבחה - חשוב!!!

עינתפ

New member
אז תקחו בחשבון שהפעם זה מאוד מאוד

יקר, אוף כמה בדיקות חדשות יש וכמה כסף הן עולות.

אני לא עשיתי בהריון הראשון

(34) בשל הסיכון הגבוה להריון עצמו והיתה לי התלבטות קשה בשני (40), מתוך לחצים עשיתי בניגוד לאינסטינקטים שלי והצטערתי מאוד שעשיתי. מאוד אישי העניין הזה. החרדה האמיתית שלי היתה מתוצאות הבדיקה, לא מתוצאות ההריון - ולא בהכרח הייתי מפילה תסמונת דאון.

TWEETY =^.^=

New member
אם התשובה הייתה ודאית,,,

והיה מתגלה שהעובר נשא של תסמונת דאון - מה היית עושה

אני לא חושבת שהייתי מפילה

אני גם לא חושבת שהייתי עומדת באובדן ילד שכבר אצלי 5 חודשים בבטן. ילדים עם תסמונת דאון דורשים טיפול ייחודי, אבל הם במפורש לא סוף העולם.

TWEETY =^.^=

New member
אני גם חושבת שזה לא סוף העולם,,,

אם זאת לא חושבת שהיתי מוצאת את הכוחות להתמודד עם זה, ואני מורידה את הכובע בפני המשפחות שמתמודדות עם זה בחיי היום יום. יש לי 2 שכנים עם CP לאחת יש היום כבר ילד בן 19 ולשניה ילדה בת 7 או אולי אף יותר, ואני רואה את ההתמודדות שלהם בחיי היום יום, ופשוט מורידה בפניהם את הכובע. אני באמת לא יודעת מה נורא יותר, לסחוב עובר 5 חודשים ולהפיל, או להשאיר ולהתמודד, אני רק חושבת שאולי הייתי מעדיפה לעשות הפסקת הריון, לו התשובה הייתה וודאית וחד משמעית.

עינתפ

New member
בטח מעל גיל 35 משרד הבריאות

משלם עבור הבדיקה. אבל כל רופא נשים ברגע שאת מגיעה לזמן המתאים שואל לגבי מי שפיר. תראי, כבר היו לנו מקרים שבחורות בנות 24 הריון ראשון ללא דאון במשפחה, עם תשובות פתולוגיות. מפחיד.

TWEETY =^.^=

New member
אני מנסה לא לחשוב על זה בכלל

אני מתה מפחד, ולא יודעת מה אחליט כשיבוא היום. בנתיים אני משקיעה את מרצי בלהיכנס להריון, אבל מתארת לעצמי שכשיגיע היום אני אשגע כל גולש אפשרי שיכנס לאינטרנט, ועוד יאשימו אותי בהטרדה

עינתפ

New member
אז תהיה כמוני:

מתה פחד מאיזו טריזומיה/דאון ומחלות גנטיות שונות. שום בדיקה גנטית לא עברתי עד עכשיו מפחד. כשיגיע היום ואני אהיה בהריון, לא יודעת איך אמשיך לעבוד פה. בכלל שיגיע רגע בדיקת מי השפיר, אקח שבוע חופש עד שאדע לבטח כי הבדיקה תקינה
. בנתיים לא ישנה בלילה כי לא יודעת איך יראה התינוק/ת שלי, להמשיך????

TWEETY =^.^=

New member
להמשיך את שואלת../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

אנחנו באותה הסירה יקירתי, שכחת
נכון להיום עשיתי רק את ה-X השביר והטיי זקס, אם היה לי כסף אולי הייתי עושה את השאר, למרות שהתשובה אינה וודאית, ועדין אף אחד לא מבטיח לי ילד בריא - המממ SORRYY תאומות בריאות
לגבי בנק הזרע, אם בחיים אני לא זונה אזי עכשיו מרגישה כזונה המשלמת כסף במקום לקבל
- עד היום החלפתי 5 תורמים ועוד ידי נטוייה. נווווו אז זה לא כמו זונה
ואיך אפשר לדעת איך הילד יראה עם כל האיקס מיקס דריקס הזה

עינתפ

New member
התחלתי לצחוק../images/Emo6.gif, גדולה מהחיים.

לגבי זונה, מה אני יגיד???? נשואה שכחת?? אז אני משלימה הכנסה. חיים קשים לא?

עינתפ

New member
כן, אני עושה מיליונים .

רוצה מחירים להשוואה?? ואת המקום הקבוע שבו אני עומדת?

TWEETY =^.^=

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif יקירתי לעולם אל ,,,

תנדבי אינפורמציה, את לא יודעת איזה תחרות יש בחוץ
מיתוןןןןן מיתוןןןן,
רק היוםםםםםם

TWEETY =^.^=

New member
השתגעת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

אני בחרתי את זה --------> אם אבחר בזוֹנָה, לא יצא לי פרופסור...

VALENSIA

New member
טוויטי לא ראו כלום

גדולות, גדולות מהחיים אתם בחיי. לעשות צחוק מכזה נושא. יופי. מקברי, ביזרי. טוב מאוד! לנוח קצת מהצרות. אני הייתי רוצה אחד, פעם עבדתי עם אחד. אלוהים...איזה פנים אלוהיים, אבל...התביישתי לבקש. אולי נפרסם מודעה בעתון? כמו שעושות הפונדקאיות, נדבר איתו, נדסקס, נראה אם הוא שווה לעשות לו בדיקות, ואז נביא את הכוסית. אכפת לרופא מאיפה הבאנו את זה??? בעולם תרומות הביצית והפונדקאות והמיקרומניפולציות והאיקסי, הכל אפשרי. וכמו שבתיה אומרת, אין בעיות חוק ורבנות, וזהו. סגרנו עניין.

עינתפ

New member
למה כוסית??? לא דיברנו על כוסית

קבענו על כייפים לשעות אחה"צ.

b e t y a

New member
נכון, כיופים בלי הורמונים, הזרעות

וכל מיני שטויות. נהיה משפחה אחת גדולה
כמו שאפשר לראות בטבע, אמהות וצאצאים ואיזשהו זכר ברקע, לא יודעת מה עם הנשואות שביננו - נצטרך לחשוב על זה.

למעלה