השבחה - חשוב!!!

b e t y a

New member
חחחח חחחחחח ../images/Emo13.gif צחוק צחוק, אבל

נתתן לי רעיון אחלה. למה שלא נלך לזונה ממין זכר ונעשה ילד? אפשר לממן לו בדיקת אידס וטאי זקס - כל השאר ממילא לא ממש מקבלים בבנקי הזרע, ייצא לנו גם זול, גם כיף, ואנחנו לא נצא הזונות כאן.
וגם נוכל לנוח מכל המלחמות שלנו עם החוק וכו´ מה דעתכן?

TWEETY =^.^=

New member
אגב עינת,,,

בדקתי קצת את עניין הקריוטיפ מלויקוציטים/לימפוציטים, כי נראה לי מוזר שפרופ´ יטעה בשם כה משמעותי. והבנתי שאלו בעצם שני שיטות בדיקה של המעבדה. והנה התשובה שקיבלתי,,, ",,,בדיקת הקריוטיפ מתבצעת מתאים בעלי גרעין (קרי - מכילי DNA). היות וקל לקחת דם לבדיקה והוא עשיר בתאים אלו, מקובל לבצע את הבדיקה בלימפוציטים (שהם תאים ממשפחת הלויקוציטים - תאי הדם הלבנים),,"

VALENSIA

New member
רק עוד שאלה על גנטיקה, ובחיי שאני

סותמת את הפה ולא מדברת על גנטיקה עד לפחות...מחר בבוקר. קריוטיפ כבר למדנו מה זה. עכשיו לשאלה: זאת בדיקת דם או בדיקה שעושים לזרע עצמו? אפשר גם קריוטיפ לעובר עצמו? אפשר קריוטיפ לביצית? תודה חברות

TWEETY =^.^=

New member
ולנסיה יקירתי,,,

את לא צריכה לסתום את הפה עד הבוקר - חסר לך
לגבי השאלה הספציפית הזו, ענינו כבר כל מה שאנחנו יודעות, לכן ממליצה לך להפנות את השאלה לפורום של לפרופ´ זיידמן.

b e t y a

New member
ולנסיה יקירה, למה שתיסתמי ?

איך יהיו פורומים אם נסתום? והינה למדתי משהו חדש מעינת ה"ד"ר" התורנית שלנו
יום טוב לכולן

VALENSIA

New member
למה זרקת אותי לפה? איך מישהו יראה

את ההודעה ככה? לא יפה מצידך

TWEETY =^.^=

New member
נשמה לא מתאים לך להיות אדומה../images/Emo3.gif

לשרשר יקירתי לשרשר
אז זה הולך ככה. בעמוד אחד יש 20 הודעות ראשיות. ואינסוף הודעות משניות. בין הודעה ראשית אחת לאחרת מופיע פס לבן מפריד. כל הודעה חדשה שנכנסת דוחקת אחורה לעמוד הקודם את ההודעה האחרונה בעמוד. כל הודעה שמוקפצת מעמודים קודמים דוחקת כנ"ל. הודעה שנדחקה אחורה לעמוד קודם כבר פחות נצפית, ופחות מקבלת תגובות. לכן אנחנו צריכים לשאוף לכמה שפחות הודעות ראשיות וכמה שיותר הודעות משניות? איך עושים את זה משרשרים . לשרשר פירושו להכניס תגובה להודעה קיימת כדי שליצור שרשרת (פתיל) הודעות. לא להכניס הודעה חדשה אם אפשר להכניס אותה כתגובה להודעה קיימת. מתי אפשר לשרשר?
אם רוצים לענות להודעה שנכתבה בעמוד הזה או בעמוד קודם (גם אם אי אפשר להקפיץ אותה יותר).
אם רוצים לכתוב על משהו שכבר כתבו עליו בעמוד האחרון.
אם רוצים לכתוב למישהו שכתב כבר. גם אם זה לא ממש לענין, אבל זה משהו שבאמת חבל לפתוח עליו הודעה ראשית, פשוט מכניסים הודעת
. לא צריך לעשות שרשור מאולץ, אבל בבקשה, אם לא משרשרים הדפים טסים בלי חשבון, והודעות חשובות שמחכות לתשובה יכולות להעלם. |מתי אסור לשרשר הודעת?
כאשר ההודעה או פתיל ההודעות עוסקים במשהו אישי או רציני מידי. תסכימו איתי שכאשר מישהי מכניסה הודעה על כשלון, או מספרת על משהו כאוב/חשוב/ רציני שקרה לה, ואחד אחר עונה לה. זה ממש לא לעניין להכניס תגובה לעונה "
מה שלומך היום? תשתדלו לזכור את זה, הצלחתם להפנים את קדושת השרשור, ואני נורא גאה בכם, אבל הרגשות של האנשים כאן קצת יותר מקודשים לנו
לכן אמור מהיום |לשרשר יקירתי לשרשר
מאת:נועם@בת

אושרתת

New member
והנה עוד משהו שיעזור לראות אותך

נהיה פה קצת רציני (לא שזה לא טוב) אז משהו להפוגה קלה

VALENSIA

New member
אה? (דמייני סגנון של cartoon)

מה קרה? חתול שחור עבר ביניכן? למה היא לא חסרה לך? או שזה משהו בסגנון של הפוך על הפוך. ואם זה באמת, אז די. שולם שולם לעולם, ברוגז ברוגז אף פעעםםםם מולנסיה שנעלבת נורא מהר, וסובלת מזה בחיים מאוד.

TWEETY =^.^=

New member
השתגעת../images/Emo35.gif

את יודעת מה זה לא לראות אותה ולא לשמוע ממנה
גדולללל סופ סופ תיבת הדואר שלי לא קורסת תחת העומס ולעינים שלי יש קצת שקט מהבהובו של ה-ICQ הטורדן.

אושרתת

New member
../images/Emo2.gif ינעל אחותך הצולעת (שאין לך ../images/Emo8.gif)

כככככה את מידברת עליייי??????????????????????????? יש לך מזל שאני מיפוצצצצצת בעבודה!!!!!!!!!!! אחרת באמת הייתי מראה לך מזה קורסתתתתתתתת.... סססססססססססתתתתתתתםםםםםםםםםם הכל בצחקוקים.......טוויטי מתה עלי
דרך אגב טוויטונית את מככבת בבית שלי לקחתי ת´תמונה של טוויטי שמעופף והתמונה הזאת שלמעלה עם הסמיילי הזה, הדפסתי את זה בצבעוני,,,, והדבקתי על הקיר של הילדה שלי, זה פשוט מ-ה-מ-ם נראה כאילו אני ציירתי על הקיר. בקוצור ולנסיה יקירתי תודה לך מתוקה
אל דאגה עוד קצת ואני חוזרת לפה בגדול ואז תרצו להעיף אותי כבר מפה... וזה לטוויטי אישית ממני כפרותתתתת

TWEETY =^.^=

New member
תודה אוחתי ../images/Emo24.gif

נראה לי שאם הבת שלך תבוא לפה, היא מתבלבלת, כמו שהבן של סלפטר התחרפן. אבל לפחות לבן שלה יצא משו טוב מהביקור, הוא התחיל לסדר את כל המניטוריות שלו כמו שאצל טוויטי
חחחחחחחחחחח היא הרסה אותי כשסיפרה לי.

אושרתת

New member
ווויי גם לי יש מלא כאילו מהשוקולד

קינדר אבל אין לי עצבים לסדר אותם כ"כ אז דחפתי הכל על הוידאו... כל מכה של מגב השטיפה מעיף הכל,,,,,, ואם היא תבוא אליך חבל"ז כל הבית שלך יתבלגן,,,,לא שהוא מסודר

TWEETY =^.^=

New member
איזה בונבונריות מאמיות

מותק הבת שלך אצלי תשב על קולב
ואם אין לך כח לסדר את המניטוריות שלה, תעבירי אלי, לי יש המוןןןןןןןן סבלנות
אבל רק את הבובות, לא את ההרכבות.

אושרתת

New member
פפפפפפכככככ עאלק קולב ,,,,,, אין

צ´אנס בחיים שהיא תשב כמו קולב וחוצמיזה שעתיים היא איתך ואת חוטפת כאב ראש,,,,יותר ברברונה מאמא שלה... מכירה ת´פרסומת של "למה" ו"למה" של קופ"ח כללית,,,,,,,זאת היא
ואני דווקא אוהבת את ההרכבות

למעלה