השב"כניקים!

השב"כניקים!

ok, גברותי ורבותיי אחרי פגרה של שבוע, ובאיחור של יום אני שמח להחזיר לפה את השב"כניקים, משחק הראיונות שלנו.... אז אני שמח להציג את המרואינת של השבוע- ירדן!!!! או בכינויה- ירדנוש היחידה 2!!!!! אז אתם מוזמנים לשאול את ירדן כל שאלה שעולה לכם בראש...
מי שמעוניין להתראיין במשחקים הבאים מוזמן לפנות אלי במסרים.
גם בנים (למרות שאין בפורום הזה יותר מידי כאלה), יכולים להתראיין...חחחח...אם לא שמתם
אז עד עכשיו היו רק בנות...
תהנו...

ילדונתתתתתתת!!!

*קודם כל, ממצב? מה עניינים? איך החיים? איך המרגש?? *טוב, נשתדל לא להרגיז אותך עם שאלות על החזרות... אבל רק שאלה אחת - למה את כבר לא באה?! זה הכי מתאים לך התפקיד הזה! *איך היה בירושלים?? נהנת?? *סוף הדרך: -איזה זוג את הכי אוהבת? -איזה עונה יותר יפה? -מה המשימה שהכי הפחידה אותך? (אני משער שכולם, י'פחדנית!!
) *כוכב נולד: -מי את רוצה שינצח? -איזה עונה הכי יפה? -מי תהיה השלישיה בגמר לפי דעתך? *ו- שאלה אחרונה! את מי את מעדיפה??? אותי, מאור, אופיר או אריאל??? יום טוב נשמה...

-בעזרתך אבא-

לאאאאאאאאאאאאאאא תוריד אותה עכשיוווווו (חוץ מזה שאנחנו קרובים רחוקים כך שאין מצב........)

ישמעו אזנייך מה שפיך מדבר!

או יותר נכן להגיד... יקראו עינייך מה שידייך כותבות!
אתם קרובים רחוקים כך שחתונה לא תזיק!!

אל תדאגי...

אנחנו רגילים שאתם מדברים בינכם... בטח המנהלות כועסות עליכם רצחחחח אני מציעה שתפתחו שירשור "ירדן והשכונה"- זה די מתאים לכם... חחחחחח

-בעזרתך אבא-

הייתי שמחה שבכלל לא לדבר איתם פה בפורום כי הם תמיד ידעו לאן להוביל את השיחה... אבל, מה לעשות??!!

שוקו....

את באה להגיד לי שאתם קוראים הכל??? (חחח... טוב, לי זה לא מפריע אבל, מאור, לך זה מפריע??)

חחח דבר ראשון- קוראים לי נטלי...

דבר שני... אני אישית קוראת הכל... זה די מעניין(
) חחחחח אם זה היה מפריע לכם.. קרוב לוודאי שלא הייתם כותבים את בפורום...

למעלה