השב"כניקים!

mayan174

New member
כן, הבנתי...../images/Emo98.gif

ולא ראיינתי אותך... אז אני אראיין עכשיו: את צמה יום ראשון? מהם תחביבייך? כמה זמן את בפורום? את מי את מעודדת שינצח יום ראשון? איפה את גרה? ראית את שר הטבעות?(3 הסרטים) את צופה בחברים? היית רוצה להשתתף בסוף הדרך אם היית בגיל המתאים? במה את מאמינה? מה המוטו שלך? וזהו בינתיים.... שבת שלום וצום קל(ראי שאלה 1).

-בעזרתך אבא-

את צמה יום ראשון?
ברור... מהם תחביבייך? אממ....
מחשב ולטייל.. כמה זמן את בפורום? אמממ... מסוף העונה הראשונה..(אבל יצאתי מהפורום וחזרתי המוןןןןן פעמים את מי את מעודדת שינצח יום ראשון? אממ.. ז'ניה ועובד.. ללא ספק.. איפה את גרה? מושב אחיעזר.. ראית את שר הטבעות?(3 הסרטים) ממש לא.. את צופה בחברים? לא... היית רוצה להשתתף בסוף הדרך אם היית בגיל המתאים? חחח... אמממ.. אחרי שראיתי ת'משימות שיש בתוכנית, אני יודעת שלא הייתי מסוגלת לעמוד בזה ולא הייתי רוצה להיות במקום מידן במה את מאמינה? רק בקב"ה!!! מה המוטו שלך? תחשוב טוב-יהיה טוב... וזהו בינתיים.... שבת שלום וצום קל(ראי שאלה 1). תודה רבה!! :)

-בעזרתך אבא-

אמ.... איזשהו חור (דוד, לא להרוג אותי בבקשה!) בדרום מזרח אור יהודה.. סתם סתם... חחח... איזשהו מושב במרכז ארצנו הקטנטונת....

טוב, קצת שאלות כלליות!

בת כמה את? מאיפה? דתייה? דמות מוערצת? משתתפת בתנועת נוער?? שיהיה לך יום טוב! להת'

חחח, אני דתייה..

אחותי חרדית... (אפשר לקרוא לזה ככה). כל השמות של הילדים שלה, הוא בעצם שני שמות... זה די ארוך ומסובך... אבל מתרגלים....

חחח, או קיי

הילדים שלה? או כל האחים? לא משנה... עמיאור איילת חן בן ישי חי יונתן משה ניתי אחי: נריה מאיר ונגה אחותי: אורלב

עוד כמה שאלות.

איזה יום את הכי אוהבת? איזה הכי לא? איזה תפקיד בבית את הכי אוהבת? איזה הכי פחות? מה את לובשת עכשיו? איזה תכשיטים?

-בעזרתך אבא-

אני הכי שונאת את יום שישי בגלל הניקיון של הבית! אבל הכי אוהבת את שבת!! סוף סוף אין לימודים ובחופש, נחים... התפקיד הכי מעצבן זה לרוקן את הפח... פוווווווייי... גועל נפש!!
טוב, אני לא אוהבת שום תפקיד אבל מעדיפה לקפל כביסה... אמממ... עכשיו? חצאית ג'ינס (כמו תמיד.. חח..) וגופיה כתומה! איזה תכשיטים?? אמממ... עגילים, שרשרת, צמיד כתום, צמיד, איזשהו חוט שעוד תספיק להכיר, ושעון צמיד... מספיק, לא??? חחח...

ירדן?????..

את עדיין הולכת עם החוט הדוחה הזה???????? חחח... הבלה! וממתי את הולכת עם גופיות??

למעלה