השב"כניקים!

-בעזרתך אבא-

*קודם כל, ממצב? מה עניינים? איך החיים? איך המרגש?? ב"ה בסדר... *טוב, נשתדל לא להרגיז אותך עם שאלות על החזרות... אבל רק שאלה אחת - למה את כבר לא באה?! זה הכי מתאים לך התפקיד הזה! אולי התפקיד כן, אבל מיכאל לא!! מדריך דפוק!! נראה אותך עושה איתו חזרות... אבל ליאת אמרה לי שכולם רוצים להעיף אותו בגלל ה-.... אז אולי אני יחזור
*איך היה בירושלים?? נהנת?? בדוגרי היה חיים! אבל ראיתי ת'מורה שלי שזה כבר סיוט, קיבלתי מרפק לעין( כן, כן, אותה עין מסכנה שקיבלה ממך מכות!
) ונאבד לי העגיל שקנית לי (או שזה היה מאור שקנה לי??
)
*סוף הדרך: -איזה זוג את הכי אוהבת?ז'ניה ועובד!
-איזה עונה יותר יפה?תמיד העונה הראשונה הכי יפה! -מה המשימה שהכי הפחידה אותך? (אני משער שכולם, י'פחדנית!! )המשימה עם החיות! טוב, הבנתי, אני פחדנית??!! אתה מתחיל???!!!
חכה חכה!!
*כוכב נולד: -מי את רוצה שינצח? אוהד אלישע!!
-איזה עונה הכי יפה?הראשונה! ללא ספק! -מי תהיה השלישיה בגמר לפי דעתך?טוב, אני כבר לא ממש עוקבת אחרי התכנית כך שאני לא יודעת, אבל אני מקווה שאוהד והדר ו-סעדו כבר בגמר
*ו- שאלה אחרונה! את מי את מעדיפה??? אותי, מאור, אופיר או אריאל??? דודדדדדדדדד!! זה לא לפורום!!!! יום טוב גם לך...

???

ירדן?? מיכאל הטריד גם אותך??? חחח... הדדי, הא?? הוא מחזיר לך על כל מה שעיצבנת אותו! אותה עין שקיבלה ממני מכות??? אה, חח.. את מתכוונת בים???? שרוטה.. חחח... טוב, איך הוא היה נראה? אני יגיד לך מי קנה! כן, כן, אני מתחיל!
אפשר לחשוב מה תעשי לי... את בקושי מתקרבת אלי! וחוץ מזה, אמרת שאת שומרת נגיעה (לפחות ממני
) כך שלא תעשי כלום.. וחוץ מזה, את יכולה להודות שאת פחדנית! תגידי! את תמיד נדלקת על דתיים? או שזה רק על אוהד אלישע ושי גבסו?? (ואני??)

-בעזרתך אבא-

סליחה?? אני עיצבנתי אותו?? בסך הכל שפכתי עליו מים והחבאתי לו את הטייפ!! כן, כן, אותה עין שחטפה אבן!! העגיל עם החישוק וה... (איך אומרים את זה??) עזוב, נראה לי מה שאתה קנית...
נו, טוב, אז אני שומרת נגיעה רק ממך!!! אבל לא הכלב... י'פחדן! חח...

מתאים לה וחצי!

מאור, לך לא מתאים לא להכיר אותה מספיק... כמה שהיא ניראת ביישנית ואחת שלא מסוגלת לעשות את זה היא פושעת חבל"ז!! זאתי ערמומית!! ירדן, נכון שאת פושעת?? אני לא טועה!! את עושה בושות לדתיים! באמצע הלילה להסתובב ברחוב עם בנים??? לא יפה.......

-בעזרתך אבא-

סליחה?? אחרי כל מה שהוא עשה שאני ימשיך להיות צדיקה תמימה?? אני מסתובבת עם בנים??? מוזר, אני לא זוכרת מצב כזה! ואם אתה מתכוון לאותו יום שהיינו ליד המגרש- אז הייתי שם עם בת דודה שלי ואח"כ כל הבנים באו לנג'ס...

שאלות!!!!!!!1

ממצב?? מה את הכי אוהבת לעשות?? לאן את רוצה לטוס אם היית יכולה?? יודעת לשיר?? יודעת לרקוד?? לנגן?? מה עובר לך כרגע בראש?? מתי צחקת בפעם האחרונה?? איך נוצר העולם?? מה משמעות החיים? להיות או לא להיות?? מה מהבאים יותר חשוב ללבך, מלפפון עגבניה או סלרי?? אם היו נותנים לך לבחור כין כוס לצלחת מה היית בוחרת?? את חושבת שאני שרוטה?? את חושבת שאני לא שרוטה, אבל שואלת שאלות שרוטות?? נהנית??

-בעזרתך אבא-

ממצב?? ב"ה בסדר.... מה את הכי אוהבת לעשות?? אני? אממממ... אולי לקרוא?? בעצם, לטייל! לאן את רוצה לטוס אם היית יכולה??אם היה שדה תעופה בגוש קטיף, הייתי אומרת לטוס לשם, אבל כרגע, אני לא מתכוונת לצאת מהארץ, כך שיש לי רק את אילת
יודעת לשיר?? לאאא יודעת לרקוד??כנ"ל... לנגן??כנ"ל מה עובר לך כרגע בראש??שאני עוד דקה חייבת ללכת ללמוד...
מתי צחקת בפעם האחרונה??לפני שנייה!!
איך נוצר העולם?? הקב"ה ברא אותו...
מה משמעות החיים?
להיות או לא להיות??
מה מהבאים יותר חשוב ללבך, מלפפון עגבניה או סלרי?? מלפפון! כי הוא הכי טעים!
אם היו נותנים לך לבחור כין כוס לצלחת מה היית בוחרת??כוס! כי מה שיהיה בפנים יהיה פחות משמין ממה שיהיה בצלחת!
את חושבת שאני שרוטה?? כל אחד שרוט במידה מסוימת..
את חושבת שאני לא שרוטה, אבל שואלת שאלות שרוטות?? כןןןן.. חח.. נהנית?? כןןןן... תודה...

1052

New member
את לא יודעת לשיר???

וואיי... מה את מתביישת בזה??? את יודעת וחצי! (ואם לא, למה הביאו לך את הסולו???)

mayan174

New member
תוכל להסביר לי יותר על המשחק../images/Emo98.gif

וגם אני הייתי שמחה להתראיין....

mayan174

New member
נראה לי שהבנתי...../images/Emo9.gif

אני חדשה.... שואלים איזה שאלות שעולות לנו בראש?

ירדנוווווווש!!! ממצב??????

אין לי כל כך מה לשאול אותך... אבל נקריץ משהו.... את הכי קטנה במשפחה?? הבנים האלה בפורום באו בשבילך??? איזה מתמודד (אחד), את אוהבת בכל סוף הדרך? קראת הארי פוטר, או ראית את הסרטים? איזה תוכניות עוד את רואה חוץ מסוף הדרך?? ביי נשמה!!!

-בעזרתך אבא-

הכל מצוין! מה איתך?? אממ... אני דווקא הכי גדולה!
איזה בנים?? חח... את מתכוונת לדוד ומאור?? חח... אני מקווה שלא!! אממ... בשתי העונות?? אריאל! (אמאל'ה.. עוד מעט נגמרת העונה!) אמממ... הארי פוטר? רק לראות את העובי של הספר זה מייאש! אמממ... כוכב נולד, אבל בזמן האחרון אני לא עוקבת!

-בעזרתך אבא-

כןןןןןןןןןןן......... סתם, חחח... אבל אני לא צריכה שתעשו פאדיחות ויגלו באיזה שכונה מטומטמת אני גרה!!

1052

New member
שלוםלום...

אהלן בייבי!! -איך המרגש?? -גמרת ללמוד? -את לא עובדת היום????
-ראית אתמול את דניאל??? -בא לך לבוא לסרט? אנחנו (אני, דוד, אופיר, ירון, גל ואריאל..) הולכים יום ראשון... ביי יפיופה...

למעלה