השב"כניקים!

-בעזרתך אבא-

שלום איש גדול!! מה קורה? הכל מ-ע-ו-ל-ה!
עדיין לא התחלתי ללמוד!!!!!!! לא, אמרתי לאמא שלי לא להעיר אותי כי אני שפוכה מאתמול! איזה דניאל?? אה, ההוא?? כן, קלטתי אותו על החומה,(כמו תמיד!) אבל לא דיברנו, הוא לא ראה אותי בכלל אז לא אמרתי לו... סורי.. עם גללללללל???? בחיים לא!! וביום ראשון יש צום!!

1052

New member
הכל מצוין!

לא דיברת עם דניאל?? אבל הייתם באותו אוטובוס, לא?? מה הבעייה בגל??

-בעזרתך אבא-

לא, בהלוך אני הייתי באוטובוס 12 והוא נראה לי14 חוץ מזה, עם גל אין מצב שאני הולכת לראות סרט אחרי מה שהוא עשה בשבת!! (חוץ מזה, הוא עצבני עלי רצח!!)

-בעזרתך אבא-

חחח... אויש, זה היה פאדיחות! אני וחברות שלי לא מצאנו את אוטובוס 12 אז שאלנו את הנהג של אוטובוס 15 איפה כל האוטובוסים של הכפר, אז הוא אמר לנו לעלות איתו כי זה לא לפי ההלוך, ובסוף, מה גילנו?? שזה היה אוטובוס של הישיבה!!!!!!!!

-בעזרתך אבא-

רק עכשיו שמתי לב.... כתבת "ביי יפיופה" נכון??? אני רואה שלא שכחת את זה! אבל בטח הבנת לבד למה עשינו את זה...

עוד שאלה לילדה!

ילדונת, את נוסעת היום לתל אביב? או שהיסורים של אתמול הספיקו לך???

-בעזרתך אבא-

דבר ראשון, תפסיק לקרוא לי ילדה! אני לא תינוקת, טוב???
דבר שלי-לא! אני לא באה.... אבא שלי לא מרשה לי... כשבקשתי ממנו הוא אמר לי שאם אתמול קיבלתי מרפק לעין היום אני יקבל בוקס לעין, ואם אתמול אבד לי עגיל היום אני יאבד גם שרשרת!
טוב, ידעתי מראש שהוא לא ירשה לי...

שאלות לירדן!

קודם כל מה המצב?
שאלנ אחת שתמיד רציתי לשאול אותך זה למה את תמיד רושמת בעזרתך אבא בנושא ההודעה? הכוונה לבעזרתך ה'? כמה אחים יש לך? באיזו עיר/ישוב את גרה? בת כמה את? איזז מוזיקה את אוהבת? מי השחקנים/זמרים שאת מעריצה?

-בעזרתך אבא-

*המצב שלי מעולה ב"ה (אבל של עין לא...
), מה איתך??? *סוף סוף! חיכיתי לשאלה הזאת!
... אממ... למה אני כותבת את זה?? מעין הרגל שכזה...
, כן, ברור, הכוונה לה'!!! *אמממ... אנחנו 5 אחים ואני הגדולה..
*בחור נידח באזור המרכז שנקרא "אחיעזר"!! (דוד, לא להרוג אותי בבקשה!!!) *13 וקצת..
*כל מוזיקה שיש... איזה זמרים??? לא מישהו מסוים (סקעת, גבסו ובקרוב אלישע..
) אבל בעיקר חיים ישראללללללל!! מלךךךךךךךךךך!! תודה

קשה לי להסביר את זה...

זה כמו לשלוח אימייל...אז כל מי שרשום בתפוז יש לו את האפשרות הזאת... כשאת נכנסת לפורום למשל, כתוב לך למעלה במד שמאל את הכינוי שלך ולידו כתוב את המספר מסרים חדשים שיש לך, אז את לוחצת על זה וזה פותח לך את התיבת מסרים ואז את לוחצת על המסר החדש שקיבלת וקוראת אותו ויכולה לשלוח בחזרה למי ששלח לך את המסר.

mayan174

New member
תוכל לשלוח לי מסר, כדי שאגיב

לך? אין לי את הכתובת מייל שלך.....

-בעזרתך אבא-

קודם כל, זה לא מייל, הוא אמר שזה בערך אותו דבר. דבר שני, אם את רוצה לשלוח לו מסר, תלחצי על הכינוי שלו, יפתח לך הכרטיס האישי שלו ושם יש לך אשרות לשלוח לו מסר. מקווה שהבנת.

למעלה