השב"כ מקשיב לשיחות שלכם

mike00

New member
היוזמה הסעודית היא נוסחה

לחיסולה של מדינת ישראל...... במקום זה למה שלא תיקחו כסף מאיתנו ושטחים ממדינות ערב השכנות ולכו לגור שם? זה לא מתאים לכם נכון? למה? כי זה יהיה "חיסולה" של היישות הפלסטינית? אל תשכחו שיש לכם עסק עם אנשים די מלומדים[המנהיגים שלנו אמנם מושחטים אבל עדיין יש משהו בקודקוד].. אנחנו לא נבלע את התרגיל שלכם... מדינות ערב מאז ומתמיד שאפו לחסל את מדינת ישראל,אני לא מוצא לנכון לעשות וויתורים בלי לקבל משהו בתמורה.. ולא,אני לא מדבר על שלום מצידכם..לצערי אני לא בוטח "במילת הכבוד" של העם הערבי מכיוון שעד היום הוא לא כיבד אף הסכם שחתם איתנו... רוצים שלום?בבקשה....שלום תמורת שלום... רוצים שנגיש לכם את המדינה על מגש של כסף??אתם תראו הרבה טנקים ומסוקים בחלון ביתכם לפני שזה יקרה... ולפני שתנסה להגיד לי שישראל היא זאת שהפרה הסכמים אז רק שתדע שכל הפרה של הסכמים מצד ישראל היתה בכדי לסכל פיגועים או תפיסת מרצחים לעומתכם שעוד לא הצלחתם להחליט איזה ארגון טרור מנהיג אותכם וגם בינכם ובין עצמכם אתם מרצחים,אז אחת כמה וכמה ביחסכם למילוי הסכמים שחתמתם..

mike00

New member
חשוב לציין...

אני מדבר על הפוליטיקאים ופעילי הטרור של העם הפלסטיני ולא על כלל האוכלוסיה..

respecta1

New member
נו באמת

אף הסכם עם החזרת שטחים מעבר יציאת המתנחלים מהשטחים של הרשות הוא הסכם לא אמיתי.. בכל מקרה מהמעט המידע שמצאתי על היוזמה הזאת לא מדובר בכלל על משהו עם הפלשתנאים אלא שחיילים ירדנים אם יהיה גבוה הם יהיו בגבול.. וחוץ מזה רק אומרים ש55 מדינות מוסלמיות "יקבלו אותנו" (בטח לצד וויתורים ענקיים מצידנו) וואלה אפחד לא צריך תקבלה שלהם כבר למדנו שאם נותנים לכם אצבע אתם תמשיכו למשוך את כל היד אז לא אין כזה דבר יותר להביא לכם שטחים.. חוץ מלהוציא מתנחלים משטח שנחשב רשות וגם זה רק אם זה יהיה בהסכם שלום אמיתי משהו בסגנון מה שאמרתי בהודעה הקודמת

מי שמדברת על לאכול את כל היד...

תראי את ההיסטוריה הקצרה של מדינת ישראל, התחילה בקטן, בהסכמה טקטית להצעת החלוקה, כבר את מלחמת 48 סיימה עם כמה נתחים משטחים פלסטינים מיועדים בידיה, לא הרבה אח"כ ב-56 הצטרפה לשתי מדינות אימפריאליסטיות שוקעות (בריטניה וצרפת) בהתקפה על מצרים וכבשה את סיני, ואח"כ ב-67 גמרה את מה שלא הספיקה ב-48 וכבשה את כל הגדה המערבית ורצועת עזה+ בונוס רמת הגולן. כדי להבטיח שהשטחים האלה ישארו בידיה לאורך זמן, היא בנתה עליהם התנחלויות. אז מי פה אכל את כל היד?

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

תראה* מי פתח את כל המלחמות האלה? אנחנו או אתם? אתם! מה לעשות אתם פתחתם את המלחמות אבל אנחנו הבסנו אותכם פעם אחרי פעם אתם התחלתם את היד בשלמותה, אבל לא הסתפקתם בה מה פתאום.. הייתם חייבים גם את החצי ציפורן שהביאו לנו.. מה לעשות ברגע שקירבתם את היד למקום שלא הייתם צריכים נכרתה לכם אצבע ועוד אצבע ועוד אצבע עד שבסוף לכם נשאר חצי ציפורן

מי פתח במלחמת 67? מי פתח במלחמת 56?

אל תתממי. גם מלחמת יום כיפור באה אחרי שגולדה סירבה להיענות לסאדאת שנתיים קודם ולהחזיר את סיני.

respecta1

New member
נו באמת.. להגיד שישראל פתחה זה לשחק ראש קטן

ששת הימים נפתחה אחרי שהמצרים והסורים התגרו ועשו העברת כוחות מסיבית לעבר הגבול.. אם לא היינו פותחים בחודש ההוא אתם הייתם פתוחים הקדמנו תרופה למכה חחחחחח גם יום כיפור נפתחה באשמתנו? נכון באמת באשמתנו על זה שבחוצפתנו חזרנו לארץ אבותינו ובהחלטת האום קיבלנו מדינה תעשה טובה..

mike00

New member
אם אתה מאמין לעצמך זה מאוד עצוב...

ישראל קיבלה נתח קטן מחבל הארץ הזה והתחילה לחיות בו בשקט.. הערבים ראו את היהוד מפתחים ובונים ונמלאו זעם..... הו אז הם החליטו לנסות לחסל את היהוד... רק מה? היינו ועודנו יותר חזקים.....וסיפחנו לנו שטחים בעלי חשיבות אסטרטגית בכדי לא לחיות כמו צאן שמובל לשחיטה.. עשו לנו את זה כבר פעם אחת וזה הספיק לנו...לפה הגענו כדי לקחת את הגורל של העם היהודי בידנו.. ואף אחד לא יכול לקחת את זה מאתנו.

הערבים יקחו בשמחה מה שהשמאל בישראל רוצה לתת

בחינם. את קווי 67 כמובן הרצון והכמיהה האמיתית היא זכות השיבה וחזרה לגבולות 48, שכן הגבעות הללו על רבע מליון המתיישבים שלנו, לא ממש מעיניינם כמו צומייל סידני עלי וג'מוסין. אולי לא עכשיו... אך באמצעות השמאל העיוור ווהדרך המסוכנת בה רוצה להקים מדינה יודנרייט לפלסטינים, לצד מדינה דו לאומית (בא נקרא לילד בשמו) - ישראל, שתהפוך ליותר דו לאומית עם הריבוי הטבעי של "הפלסטינים אזרחי ישראל" אז כבר זה יראה יותר ריאלי לפלסטינים לחזור לגבולות 48, בסבב ב'. רק שתדע שלפני 67, לא חסרו השמאלנים במק"י ואפילו מפ"ם שקראו לסגת ל-תוכנית החלוקה... (לתוכנית שהערבים סרבו כידוע ושילמו את המחיר על תוקפנותם)

זו אגדה

New member
אתה כל הזמן מנסה ללכת עם ולהרגיש בלי

אולי לא מעניין אותך אך לא הישמעת פעם אחת ביקורת כלפי אותן מדינות של בני עמך. כל הביקורת שלך ושל יתר הפלשתינים אזרחי ישראל היא כלפינו, אתם יורקים ושוב יורקים לתוך הצלחת שאתם אוכלים ממנה. על איזה קיפוח או אפליה אתה מדבר בדיוק? במה אתה מקופח ביחס ליהודי שנותן את כל חובותיו למדינה ? הרי בכל דבר - במישור האישי - יש שיוויון מוחלט !!! אבל אתם ממשיכים לבכות. רוצים הכרה במיעוט לאומי, מה פתאום ? כאן זו מדינה אחת מדינת העם היהודי, תרשום לפניך ! כן, מדינת העם היהודי אם ימצא חן בעיניך או לא. לא תהיה כאן מדינה דו לאומית בשום פנים ואופן. לא תהיה מדינת כל אזרחיה, לא תהיה זכות שיבה. היו חילופי אוכלוסין כתוצאה ממלחמה שבני עמך פתחו בה והפסידו. חילופי האוכלוסין היו בין ערביי "פלשתין" לבין היהודים מארצות ערב. תבדוק, המספר שהיה אז דומה מאד +- כמה אלפים לכאן או לכאן. אתה יודע טוב מאד שאם לא הייתה כאן דמוקרטיה, לא יכלת לפתוח את פיך בטח לא למתוח ביקורת על השלטון (עיין ערך: סוריה).

אולי צריך לעבור לג'ואל. איך הקליטה שלהם בארץ?

stubborn woman

New member
עצבני אכזבת אותי!

שכחת שבני משפחותנו בשטחים עוד יותר מוערצים, אז מובן מאליו שגם הג'ואל שלהם מוערץ

טוב מאוד../images/Emo70.gif ככה מי שעובר על החוק או שמסית

לעבירה על החוק (ללא הבדל דת גזע ומין) ידע כי יהיה ניתן לבוא איתו חשבון. מוחמד, אם אתה "בסיידר" לא חושב שיש לך ממה לחשוש

stubborn woman

New member
אני לא חושבת שהוא חושש אני בטוחה שהוא מודע..

לכך שאנו (הערבים) מוערצים

לא רק הערבים "מוערצים" יש רשימה ארוכה מאוד

במגזר היהודי. פעילי שמאל וימין קיצוניים, אנשי מפתח בממסד שנגדם מתנהלת חקירה, אנשי תקשורת ומדליפי מידע כרוניים... כל מי שמסכן את הדמוקרטיה, ומעוניין לפגוע בנורמליזציה כאן, ביודעין או שלא, במישרין או שלא, צריך לנטר אותו מבעוד מועד לטובת הכלל. אני לא מדבר על פגיעה בחופש הביטוי חלילה וחס, אני מדבר על סכנה לביטחון הלאומי. כערבייה, את צריכה לעשות את החשבון נפש עם האני-העצמי שלך, האם טוב לך עם שילטון ה"כיבוש" של 48-9 בחסות היאהוד שהביא שגשוג וקדמה לאיזור, או ש...עדיף לך שלטון ערבי כלשהו על כל המשתמע מכך
זאת מדינת ישראל, ואף אחד לא מחזיק כאן אזרחים בכח, זה לא בית כלא, אך זהו בית. מי שדר כאן עליו לכבד את חוקי המקום באם לא טוב לו יכול לנסות לשנות אותם כרצונו, בצורה דמוקרטית כמובן או ללכת למקום אחר, כמו שאמרתי, אנו לא בבית כלא.

stubborn woman

New member
../images/Emo6.gif

"הכיבוש של 48-9 בחסות היאהוד שהביא שגשוג וקדמה לאיזור"???
תגיד שתית משהו? בוא אני אספר לך קצת על "השגשוג והקדמה שהביא הכיבוש לאיזור".. הוא הביא להריסת בתים ופינוי פלסטינים להריגת חפים מפשע, ילדים נשים וקשישים הוא הביא להחמרת הסכסוכים לגזילת אדמותיהם של פלסטינים לקריתת העצים שמהם הם מתפרנסים להתפלגות משתסעת בתוך ישראל ולקוטביות וקיצוניות בדעות והחשוב מכל הפך את הביטחון, השלום ומימוש הדו קיום לאשליה אחת גדולה להמשיך עם הרשימה או שעד כה זה הספיק לך? ובקשר למשטר במדינה, והעדפותיי, אז כן הייתי מעדיפה לחיות תחת משטרו של הנשיא האיראני מאשר להמשיך לחיות תחת משטרה של מדינה שרואה בי אויבת וטובחת מדי יום בעם שלי! אך מה לעשות שלא תוכל להיפטר ממני בקלות שכזו? על פני האדמה הזו מוצאי, ומעל פניה לא אזוז

מעניין, האם גורלך היה יותר טוב תחת שלטון

פלסטיני או ירדני או סורי? תפסיקי לשקר לעצמך כי את יודעת מה הם תנאי המחיה שלך ביחס לאחייך ה"פלסטינים" בארצות ערב השכנות. ואת זה הביאה לך המדינה שנתנה לך גם את תעודת הזהות הכחולה, ושאר ההטבות הנלוות לכך, החופש והדמוקרטיה. עצתי לך, כבדי את המקום שאת מתגוררת בו, אף אחד לא יגרש אותך מכאן חלילה וחס, רק באם תמשיכי בדרך הלאומנית ה"פלסטינית" כפויית הטובה שלך למדינה היהודית שהביאה לך את כל הקדמה לאיזור, את תפסיקי להיות חלק פעיל ממנה, מבלי לזוז מטר מביתך - אף אחד לא יגרש אותך . וזה עונש יותר גרוע מגירוש אי השייכות והאפליה, תאמיני לי...זה בתור אזרח מופחת זכויות אני אומר לך, כשאת היא "אזרחית העל" ללא החובות. חוק קק"ל הוא רק קצה הקרחון, אם הצעת חוק שכזו עברה בקלות ע"י רוב סיעות הבית, תיקון לחוק האזרחות יעבור כמו כלום. רק עניין של זמן. חכי ותראי. הבחירה תהה בידך, באם תמשיכי בלאומנות הפלסטינית כפויית הטובה, כשאת חיה במדינה היהודית היחידה בעולם! תקבלי גורלך באהבה על כל המשתמע מכך. באם תחליטי שאת חלק מאיתנו במלוא מובן המילה - אהלן וסהלן.

stubborn woman

New member
יממא אני רועדת

תגיד מי אתה בכלל שתפנה אלי בלשון של ציווי?! "כבדי, תקבלי.." וכל משפטי ההתניה האחרים שלך קודם כל טוז במדינה שלך ובתעודה הכחולה "וההטובת" שנלוות אליה "דימוקרטיה"?
חא tell me about it עלק "כשאת חיה במדינה היהודית היחידה בעולם"!! אפשר לחשוב שזכיתי לגדולה
ולקינוח, איני מקבלת את גורלי העקום באהבה

זה רק לטובתך. רוצה להשאיר את המצב ככה?

שיהיה. גורלך עקום? לדעתי יש לך זכויות יתר, שכן חובות בישראל אין לך. למה המדינה צריכה לתת לך עוד זכויות, כשאינך רואה את עצמך חלק ממנה ושאר האזרחים ממלאים את חובתם ואף נהרגים כדי לשמר את מה שבנינו כאן, בכדי שאת תוכלי ללמוד ולעבוד כאן בנחת ולזעוק: קיפוח קיפוח!!! ושוב, חוק קק"ל הוא רק ההתחלה. זאת את שרוצה להרגיש "לא שייכת". אל תתפלאי אם תמצאי עצמך באמת "לא שייכת", ובצורה חוקית לגמרי. אף מדינה שפוייה בעולם לא תקבל אזרחים לאומנים לאויב וכפויי טובה. באיזו מדינה אזרחי המדינה בזים לדגל ומבכים ביום עצמאותה? האם ארה"ב צרפת או אנגליה היו מסכימות שאזרחיהן יהפכו את יום עצמאותן ושמחתן ליום אבל לאומי? מציעים לך יד ואת דוחה אותה בבוז, ובתירוצי סרק. אכן, לשון ציווי זו הדרך, שכן לדרכי נועם שניסינו, אתם שמים פס...
וזה רק לטובתכם. רוצים לעגן לכם שוויון, שוויון חובות - ושוויון זכויות, נאה דורש? נאה מקיים!

למעלה