השב"כ מקשיב לשיחות שלכם

וזה יקרה, די בוודאות, אף מדינה מפוכחת ומתוקנת

לא יכולה להרשות "עוכרי המדינה" בתוכה, הייתכן ש1.25 מליון אזרחים (רובם) מבכים ואבלים (באשמת אבותיהם התוקפניים) ביום עצמאותה ושמחתה של המדינה, בה הם חיים ובזים לה וחולבים משאביה?? זהו אבסורד מוחלט. בהחלט ממליץ בחום לכפויי הטובה כאן לכבד את המקום בו הם חיים, לטובתם כמובן... בניגוד לשמאל שמקשיב ועושה הסכמים רק לעצמו עם עצמו, אנו בימין מקשיבים לערבים, לא מסכימים תמיד... אבל מקשיבים ומגיבים בהתאם.

mike00

New member
תסלי לי גברת יקרה אבל מה את מבלבלת ת'מוח??

ככה הכל התחיל......ןשלא תגידי שלא חיו פה יהודים.....חיו ונמצאו פה עוד הרבה לפניכם חמודה... מאורעות תרפ"ט (1929) היו סדרה של פרעות אלימות ומעשי טרור מצד הערבים תושבי ארץ ישראל נגד היישוב היהודי בארץ ישראל. הערבים הרגישו מאוימים בגלל הגידול באוכלוסייה היהודית ובמספר המתפללים בכותל. העובדה שהיהודים ביקשו להניח ספסלים לנוחיות המתפללים בסמטת הכותל עוררה את כעסם והם מחו על כך בפני שלטונות המנדט הבריטי. ב-י"ז באב ה'תרפ"ט - 23 באוגוסט 1929 נערכה בכותל הפגנה של יהודים (בארגון תנועת בית"ר) בעד זכותם לחופש הפולחן בכותל. הערבים הגיעו חמושים באלות ובסכינים ותקפו את השכונות היהודיות בירושלים. הפרעות התפשטו למחרת (שבת, 24 באוגוסט) לחברון, שם נרצחו כ-67 יהודים ובתיהם נבזזו. התוצאה הייתה מחיקת הקהילה היהודית העתיקה שישבה בחברון מאות שנים. ראוי לציין כי מספר משפחות ערביות הגנו על היהודים, ועזרו להם לברוח מחברון. גם היישוב מגדל עדר הסמוך לחברון נעזב וננטש לאחר שתושביו הוזהרו על ידי ערבים ידידים. גם יהודי צפת נפגעו. יהדות עזה, אשר הייתה קהילה קטנה בעלת עבר היסטורי ארוך בעיר, התכנסה כולה בבית מלון שם התגוננה נגד ההמון הערבי, לבסוף חולצו היהודים על ידי הבריטים, אולם לא הורשו לחזור לעיר אלא כדי לקחת את רכושם. לעומת זאת, יהודי תל אביב וחיפה הצליחו להדוף את מתקפות הערבים בעזרת פעילי ההגנה.

SHITBREAK3

New member
היה גם 8 שנים קודם לכן....

מאורעות תרפ"א שהחלו מסיבות דומות וגם הן כללו התפרעויות של ערבים ופגישעה בשכונות יהודיון הן ברכש והן בנפש וכמובן את המרד הערבי הגדול שהיה בשנות ה-30 ומלבד השביתה הגדולה (שבאופן עקיף דווקא תרמה להתפתחות היישוב היהודי...) כלל גם כן התפרעויות ופגיעה באזרחים.. (3 חודשים אחרי בגרות עדיין זוכר קצת|נחמה))

mike00

New member
ומי עשה את זה?

חלקכם פשוט בהמות אדם ואת נמנית על החלק הזה.......בינתיים קחי

stubborn woman

New member
למה בהמות אדם?

דווקא התחברתי לשיר הוא הזכיר שהנשק של הפלסטינים זה האבן בעוד שהנשק של העם היהודי.. או לה לה.. והפלפל לא טוב לי כעת, אם היית מבחינה בו מקודם הייתי מצרפת אותו לארוחה שלי

mike00

New member
אני אגיד לך למה...

כי אותם ילדים[אם שרדו להגיע לגיל הזה]הופכים לרוצחים ובצורה כזאת שלום לא יהיה פה.... אני חושב ששנינו יודעים מי הנפגע העיקרי כשאין פה שלום נכון??

mike00

New member
לא אני לא אסכים איתך...

אל תנסי לשנות את מה שאמרתי כמו שמתחשק לך... אמרתי הנפגע העיקרי[מילת המפתח היא-עיקרי].....יש נפגעים לשני הצדדים,מה לעשות שאנחנו יותר חזקים? אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לעם היהודי במידה והצד שלך היה החזק..... בכל מקרה,את לא רוצה שלום אמיתי,את רוצה אותנו מחוץ למדינה הזאת וזה לא יקרה... עצוב שאנשים מהסוג שלך הורסים לפלסטינים שכן מוכנים לדו קיום במדינה הזאת.. שלום עושים עם אויבים,ככה אומרים לנו שלום עכשיו ומרץ....מה את חושבת על המשפט הזה??

SHITBREAK3

New member
כן לכי תחיי באיראן...

מקום שבו תולים נשים אם בטעות רואים להם תסנטר בטענה שזה לא צנוע....

למעלה