השטות על האנונימית.

jako5

New member
השטות על האנונימית.

היי כולם... רציתי רק לשתף אתכם בעיניין האנונימית הדמיונית שהצמידו אליי . הכל קישקושים. נסעתי לארוע יחד עם חבר שלי יגאל {שמקל'ה}. מלבד הילה אין לי אחרת בחיי, וזה שהיא לא הגיעה איתי זו לא סיבה להמציא דמויות אנונימיות ולדחוף אותן לחיים שלי בכח . העיקר הבריאות . אוהב את הילה ואתכם. ביי.

talytal

New member
תודה על ההבהרה, ג'קו

לא חושבת שאף אחד כאן לקח את זה ברצינות... כולנו יודעים מה שווים מדורי הרכילות.

טליה ../images/Emo68.gif

על מה הוא מדבר? תשלחי את הכתבה אם אפשר :] נ.ב - ג'קו אתה מדהים אנחנו תמיד פה בשבילך!! אוהבת. ש'לוש.

וואו כבוד הוא לנו לזכות בביקור תדיר

שכזה.... בכל מקרה כייף לראות הודעה ממך.... אוהבים אותך ואת הילה...
תמשיך לחייך... וואללה הכלבה שלי אוכלת את המקלדת... אולי אני אכתוב עליה שיר.... ביי מקסים שלנו....

shongold

New member
ג'קו אני רוצה 'להרגיע' אותך עוד

יצמידו לך עוד רבות וטובות זה חלק מעולם הפרסום נכון לא נכון זה לא הענין אלא השיווק המסיבי שהוא הפועל היוצא בתקשורת עם דרך אתרי האינטרנט ועם דרך העיתונות הכתובה. זה הולך ביחד תמיד לטוב ולרע. - התוצאה מבחינתם רייטינג גבוה יותר = תפוצה גדולה יותר = יותר כסף - זה שם המשחק! טוב שיש לך כאן את הפורום גם להודיע הודעות מסוג זה. וגם אמון הדדי שלך עם המקורבים אליך - מאד חשוב! הבריאות בראש וראשונה! ואוהבים אותך כאן תמיד!

rifkin1

New member
שון הוצאת לי את המילים מהפה

כולנו יודעות שהכל רכילות ושבעתיד עוד יופצו שמועות זדוניות והרבה חומר צהוב ותפקידינו הוא פשוט להתעלם... אני מקווה שאתה יודע שמה שהכי מעניין אותנו זו המוסיקה שלך ומקווים לשמוע אותה בקרוב!

עוד דבר... איזו טלפתיה....

בדיוק חשבתי על שמקאלע ואתה הזכרת אותו... בקיצר... שים פס על מדורי הרכילות.... הם שווים ל.... אוהבת... ביי....

לא חשבנו אחרת...

לפחות אני ועוד כמה... ואתה בטח לא צריך להבהיר לנו... אבל זה מרגיז...

חולית5

New member
לא חשבתי אחרת ...

אבל ג'קו כמו שאתה כבר יודע אתם "תזכו " לעוד הרבה רכילויות ואל תשים לב . אוהבת אותך ...

טוב... צריך להפגש פעם באמצע זה לא

הולך ככה עם כל השמועות האלה שרצות עלייך...
... אני הלכתי..ביי נשיקות.

התכוונתי לזה ../images/Emo8.gif חוליתי

לא לזה
... איפה זואי עכשיו שתנתח את זה... יאללה ביי!!!

מישהו קרה בשמי?

חבר'ה עכשיו לא רק הכלבה על המקלדת גם הבת שלי... איפה יובל המבולבל כשצריכים אותו? בקיצר מפגש משולש... כפרה על שתיכן.... ביוש...

ורק שתדעי שרק בסוף שיניתי את זה

ל.. "לא חשבנו"... זה היה בהתחלה "לא חשבתי"... אבל אח"כ חשבתי עלייך טליטל ועל התגובה שלך מהבוקר לעניין...אז זה הפך לרבים...

talytal

New member
../images/Emo24.gif בין הטלפתיה פה בפורום

לזה שזואי חושבת על שמקל'ה בזמנה הפנוי...
לגמרי טלפתיית נשמה יש לנו כאן. ויפה בעיני שג'קו בחר לנצל את הבמה הזו כדי להעביר את הצד שלו...

למעלה