השטות על האנונימית.

חולית5

New member
ואני??? כל היום חושבת על ג'קו ...

זה לא נחשב? והייתה לי הרגשה שכדאי להיכנס..

talytal

New member
חחח, תמיד כדאי להיכנס... ../images/Emo8.gif

אבל בעיקר בשבועות של שתי הודעות אדומות...

ללוש... מה המצב?

שתדעי לך שאני הייתי ילדה טובה כל היום ועבדתי קשה מאד.... רק נכנסתי לדקה להשתעשע ומה רואות עיניי?

אולי פשוט אל תעלו כתבות כאלה

לפה כי זה כל פעם מרגיז מחדש.. צריך להתעלם מזה.. וכולנו יודעים את הכוונה..

אני העליתי את הכתבה... וממש התעלמתי

מהשורה הזו, כמו שאת רואה למטה... זו לא היתה הכותרת... ופשוט רצית לשמח את אילתי בבוקר... אנחנו כל בוקר משמחות אחת את השנייה....

אה..אם זה למטרה חיובית זה בסדר..

דיברתי פשוט באופן כללי..
זה יעשה רק טוב לפורום ולאווירה שכאן..

rifkin1

New member
זה מה שאמרתי כאן תמיד!!!

לא לתת לגיטימציה בפורום לרכילות שקרית ולחומר צהוב שמתפרסם עליו...

a d i d a s 2 1

New member
חחחח חולית... משוגעת אחת!

ברורה כשמש אה...היא עוד תוכיח לך מה אומרת החתימה שלך....אף פעם אל תאמרי לעולם לא...

rifkin1

New member
לליהביונית, הכוונה היא לא אלייך

אני יודעת שרצית לשתף אותנו בידיעה שהוא הלך לאירוע ושיש שם תמונה (מקסימה) שלו... תודה!!!

חולית5

New member
התכוונת לריכולים...

איזה ג'קו זה רגיש כזה אוף מתוק... איך הילה זכתה אה? אני בטוחה שגם הוא מאושר אם הוא מדבר כך אז זה מראה שאכפת לו מאד - פשוש! ריפקין , לפי דעתי יהיו עוד הרבה מקרים כאלו ואין דרך לסתום פיות. אה, תזכירי לי לספר לך משהו ...

talytal

New member
נו באמת

לקרוא לכתבה הזו "חומר צהוב" זה קצת מוגזם, לא? בסך הכל הייתה תמונה אחת שלו ממסיבה לסיום "השיר שלנו". אז הם מסרו מידע שקרי, אבל לא היינו יודעות שהוא שקרי אם הוא לא היה עולה כאן, נכון? חוץ מזה שכולנו פחות או יותר הבנו שאין כאן שום אייטם. וגם - אם לא היינו מעלות את זה כאן, הכתבה עדיין הייתה מתפרסמת. רק על ידי דיון על דברים אפשר להפריך אותם. וזה בדיוק מה שג'קו עשה כאן בהודעה שלו.

shongold

New member
זה שלא יעלו את זה כאן לא אומר

שאחרים לא רואים את אשר אנו לא רוצות לראות. זה לא ישרת אף אחד. ודוקא טוב שאנו קיימות ..להזים שמועות! וטוב שנדע כל מה שהולך עם האיש שלנו...לטוב ולרע - על מנת שנדע איך להתמודד. כי אם מביאים אך ורק כתבות שבעיננו 'חיוביות' לצורך הענין - אנו מחמיצים את התמונה כולה. את הצנזורה נעשה כבר בתוכנו.

shongold

New member
זה נתן לנו תמונה חדשה של ג'קו למשל

זה נתן לנו מידע על היכן בילה - לא משהו פרטי אלא משהו יחצ"ני של טדי. לא רואה בכך שום רע. ובהחלט ארצה לראות כל דבר המתפרסם. זה שלא מגיע לכאן זה לא אומר שלא קיים - ואם קיים - מתמודדים כפי שעשינו עכשיו! וזה טוב!

talytal

New member
אוקיי, אז בואי נגיד שבמקרה הזה

אם הכתבה לא הייתה מגיעה לכאן, סביר להניח שג'קו גם לא היה מגיב עליה... יש דברים שבאמת לא ראוי לפרסם, אבל בשלב הזה, שאנחנו מחפשות כל איזכור וכל רמז, נראה לי מוגזם להחליט לא לפרסם שג'קו השתתף במסיבה... זה לא שעמדו לו מתחת לבית עם מצלמה, נכון? וזה ששיקרו שם... טוב, כמו שכבר כתבתי, כולנו יודעות מה שווים מדורי הרכילות. ההחלטה להאמין או לא להאמין היא אישית, אבל בין זה ובין ההחלטה לא לפרסם? יש מרחק רב.

shongold

New member
כאשר משהו מתפרסם במדורי הרכילות

הספקנות תמיד צריכה להיות בראש מעייננו. קודם כל לשלול - ואח"כ לאמת כן או לא! ורק לא להתיחס לפרסומים מסוג זה ברצינות מרובה! - קלילות, שעשוע צריך להיות שם המשחק!

למעלה