השטות על האנונימית.

a d i d a s 2 1

New member
באמת חשבתי לטלפן אליך היום

אבל עוד כחצי שעה אני אתקשר אם זה בסדר.... האנונימי שלי, לא כדאי שיקרא מה רשמת:) המצב קשה קשה... משהו משהו יוסבר לי בהמשך אני מבינה אז צ'או אוחתיה...

a d i d a s 2 1

New member
אגב זה מתומן תימני

עם רוית ורני הונגר.... עם האופניים...כמו של הופמן:) הופמן הופמן..איי יא איי... עצם בגרון יש לייייייייי... תכף תשמעי עליה

תראי מה דעתי לגבי רכילות,

אם התכוונת אליי במה שכתבת לגבי הצחוק אני אסביר לך, כשאני רואה דברים כאלו גם אני בתחילה מתרגזת, מה הם שוב רוצים ממנו, לא נמאס מהשקרים והשטויות .. וממש מבינה אותו .. אבל כשקראתי מה הגיבו האחרות, העידוד היה ש'זה יקרה לו עוד הרבה'... ממש "עידוד".. באמת, ככה זה רכילות וככה זה פפארצ'י, צביקה הדר דיבר על זה פעמים רבות כמה הוא שונא את החלק הזה וכמה הוא וכל שאר האמנים סובלים מזה.. מצד אחד אמן רוצה להתפרסם וללכת לאירועים ומצד שני הוא צריך לסבול את כל המערכת הרכילותית הטפשית הזו.. אז לדעתי, אפשר לפחות לצחוק על העניין ב'קטנה' ואז ייצא לפחות הכעס על השקר הטפשי, ואפשר גם בנוסף לעשות מעשה כמו להגיב ולטקבק ואת זה אני גם עושה לעיתים כשיש לי מה לומר
גם במקרה הזה.. ולגבי שמקלע.. זה לא ראשי תיבות.. אם הייתן יודעות .הייתן פותחות רק על זה שרשור סמרטוטות..והמבינה תבין

המבינה הבינה... לסבתא שלי ז"ל

היו לא מעט בדיחות בנושאי שמקלע... יידיש שפה שחבל על הזמן... וזה קשור לנושא המשהו משהו או לא משהו...

a d i d a s 2 1

New member
את האמת לא התכוונתי אליך ספציפית

בשום דבר שכתבתי.... התכוונתי לריפקין לגבי הצהוב זה באמת ככה לגבי ה-תשקורת!! (וזה בכוונה...) הרבה שקרים, הרבה תככים, הרבה הרבה והרבה...וזה בסדר לפחות שיכנס קצת לתודעה אף אחד לא מת מזה, מקסימום חטפו מכות, לא יותר מזה.... אבל רק בגלל שאין מצב לאלימות... זה חדירה לפרטיות אין ספק, אבל... כשאמן מחליט להכנס לתחום, הוא מוותר או יותר נכון מקריב דבר מסוים בשביל להגשים חלום... לגבי שמקלה, את לא צריכה לדבר הרבה... מההתחלה זה מה שחשבתי שזה... ועזבי אני לא אגרור אותך לשם:)

רוצות לתמוך,תגיבו בתגובה 35

אם כבר פרסמו אז לפחות ניתן קצת 'כוח פורום' בטוקבקים , אולי לא יועיל אבל לא נראה לי שיכול להזיק

דורית41

New member
שמים -הוצאת לי את המלים מהפה...לגבי

שמקל'ה- כתבי הרכילות כל כך מסונוורים מהצהוב שיש להם מול העיניים,עד שהם לא מסוגלים להבדיל בין בחור עם שיער ארוך ושמקל'ה לבחורה אנונימית..... דידוש-זה לא נראה לי ראשי תיבות.ככה כותבים שמות שנגמרים בל'ה. כמו טובל'ה -המעצבת לדוגמא. והכי חשוב-ג'קוש-עוד סימן ברור לכך שאתה חוזר לתודעה הציבוריתומסמני הסלבריטאות.ממציאים לך רומאנים בדויים. קח בקלות עד כמה שאפשר.אוהבות אותך המוווון.(וגם את הילה).

a d i d a s 2 1

New member
מה שנקרא ... הבנתי אותך...

יענו שמקל'ה.... ססדר.... יא ווארדי כמה שמקלע מגרד היום באף... תגידו לו שהכל מאהבה... ואם הוא צריך אנונימית תודיעו לי...כן?

Nova5

New member
ג'קו, don't worry – be happy../images/Emo215.gif

ג'קו - תודה על העדכון והתגובה המהירה. שלא יהיה לך ספק לא נבהלנו - מערכת חיסונים שלנו עומדת איתנה כנגד כל הרכילות בעיקר של nrg ... עכשיו כל האנונימיות יודעות - אין להם שום סיכוי! רוצות אהבה - רק דרך הפורום !
(רישום דרך טליטל
) האם יצא לך גם להופיע שם? אם כבר נכנסת להתעדכן - אז תכתוב גם על כך - זה גם פרט חשוב בשבילנו. ד"ש להילה המקסימה וכמובן לשמק"ה - העיקר הבריאות, שמור על עצמך, ג'קו ועל תיקח ללב ערימה גדולה של שטויות שכבר כתבו ועוד יכתבו עליך ככל שתעלה גבוה... וללי - תודה על הכתבה שהביאה אלינו את הפניה הישירה של נשוא הפורום

דורית41

New member
ג'קו-בוא נבהיר אחת ולתמיד!

ובוא נזים את כל הספקולציות השמועות וההשערות.....ונעמיד דברים .על דיוקם. מה פירוש השם שמקל'ה ( המכונה בפורום שמקלע)????????????

שמת לב מה אמרת?../images/Emo6.gif

רמיזות ,רמיזות, ..שובבות..
ולי יש הגדרה קולעת במילון .. אבל אולי חבריו מתכוונים במשמעות אחרת אז ניתן להם להחליט.. (שלא יגידו שגם אנחנו "מוציאים דברים מהקשרם") ודורית, על התגובה מקודם-

דורית41

New member
../images/Emo8.gif

שמים-ברור.....ששמתי לב.כלום לא במקרה. גם מאמא שלי לא הגיעה הישועה,והיא דוברת אידיש מילדות. היא אמרה ששמק =ריח (כותבים את זה כמו SHMEK )-אבל שמקל'ה הוא שם חיבה שיכולים להיות לו כמה פירושים.(זה מה שיפה באידיש )בקיצור ג'קו.....תגלה לנו.

מגושקה

New member
ג'קו צר לי להיות זו שתגיד לך, אבל

אתה ח ת י ך!!! וגם רווק, אז תתכונן, כי מרגע שיתחיל שוב הטרוף, יצמידו לך כל יום בחורה חדשה. אין טעם להתעצבן על זה או לנסות ליישר את ההדורים, העיקר שאהובים שלך ידעו את האמת, וזהו.

talytal

New member
../images/Emo6.gif אז לפי ההגדרה הזו, אם הוא טורח

לעדכן אותנו שנדע את האמת, זה אומר שאנחנו "אהובים שלו"?

מגושקה

New member
האמת היא,

שזו עמדה להיות השורה הבאה שלי, אבל אמרתי די לחכימא ברמיזה,

a d i d a s 2 1

New member
מילא יצמידו בחורה חדשה, אבל למה

אנונימית למה?!?! אם היו שואלים הייתי מוסרת להם שהשם הוא עדי!!

למעלה