השטות על האנונימית.

reviital

New member
לא נראה לי שכל כתב/ת רכילות צריכים

לדעת בדיוק מה שמה של החברה של ג'קו, אני לא חשבתי לרגע להשקיע ב"אנונימית" הזה קמצוץ של מחשבה! למדורי הרכילות שפה משלהם וחיים משלהם, לכן לא כל שם שמדביקים לכל "חצאית" שנמצאת במסיבות כאלה - צריך יחס...

rifkin1

New member
יש הבדל בין ידיעות רעות לבין

חומר צהוב. כאשר יש ידיעה שהיא לא הכי נעימה ומבשרת רעות אבל היא עובדה אין סיבה שלא נפרסם אותה כאן (מקווה שלא יהיו כאילו). אבל כאשר יש ידיעות שהן בעצם רכילות צהובה ושקרית אין שום סיבה שכן נפרסם אותה כאן וניתן לה במה...במיוחד שמדובר בחייו האישיים. זה פוגע בג'קו והוא הוכיח לנו את זה בהודעתו היום.

../images/Emo45.gif מסכימה איתך..

ואת האמת,רק אחרי שג'קו כתב את ההודעה,בכלל הסתכלתי מאיפה זה בא..

shongold

New member
לעולם אינך יודעת מה נכון ומה לא

מכאן שצריך לפרסם כל דבר. וודאי לא משהו מתוך ביתו או ליד ביתו. אבל כל זמן שנמצא בפרהסיה - הפרסום לגיטימי! בהמשך ניתן לראות אם חיובי או שלילי - ואז לפרשן אותה בהתאם לראות עינינו! ג'קו הגיע לכאן לומר את דברו - וזה נפלא בעיני! ואם היה רואה זאת ישירות באתר שהתפרסם?! - חזקה עליו שהוא מודע עכשיו יותר לעולם 'הזוהר' על כל נספחיו, כך שגם אם לא יגיע לכאן בכל זאת יש סיכוי שיראה וכאן מקום טוב לאשר או להוקיע!

talytal

New member
ריפקין, עד כמה שאת לא אוהבת את נושא

הרכילות, הפפרצי, והצהוב, (ובכלל זה גם את הסיקור של ארועי יח"צ, כנראה, כי זה סוג הארוע המדובר), שימי לב כמה תגובות חיוביות על ג'קו יש בתגובה לכתבה הזו... אפשר להגיד הרבה דברים, אבל אין ספק שבמצב הנוכחי, שאין יותר מדי מה שיזכיר לאנשים להתגעגע לג'קו, כתבה אחת כזו יכולה לשרת אותו לא מעט... ולכן, מבחינתי, יש מקום גם לזה בפורום, כל עוד אין חציה של קווים אדומים וכל עוד לוקחים הכל בעירבון מוגבל ובפרופורציה הנכונה.

moon line

New member
נכון../images/Emo13.gif אי אפשר להתעלם מרכילות

. מה גם שלדעתי זאת לא היתה איזשהי ידיעה מרעישה ... ואם לא היינו מעלות את זה ,לא היינו זוכות לביקור ממנו. מה שנקרא "היזון חוזר"

moon line

New member
ג'קו מי כמונו וכמוך יודעים כמה

העיתונאים מלוכלכים, ועל זה בדיוק אריק איינשטין הגדול כתב שיר: הם כותבים בעיתונים מה שהם רוצים מסרסים מלכלכים בלי שום רחמים נכנסים אל המיטות מציצים מהחורים ואין מה לעשות אין פה רחמים מלבינים את הפנים פוגעים במשפחה אם היום היה תורי אז מחר יהיה תורך המלך הוא עירום כולנו ילדים שרואים לו את הטוסיק שותקים ולא קמים.

shongold

New member
אריק חווה דברים כל כך גרועים

שאת השיר הזה הוא הקיא מתוכו באחת! ומשמש עד היום למודל לפרשנות - על העיתונות הצהובה!

../images/Emo6.gifכנראה חשבו ששמקלע זה ה"אנונימית"

אתה יודע, אם מסתכלים מרחוק ורואים שניים עם קוקו מסתודדים, מראה יכול להטעות..
סתם, אל תקח ברצינות.. רכילאים עושים מכל זבוב פיל .. אבל תסמוך עלינו שלא נאמין לכל שטות שכתובה.. במיוחד לא בnrg (יפעת הללי עזבה אז כנראה הביאו נודניקית אחרת..) אגב, תודה שאתה לוקח ברצינות את בקשתנו שתיכנס קצת יותר
... גם לך רק בריאות ,אהבה וכל טוב
נ.ב.. אני מקווה שסתם החלטתם לקרוא לחבר שלך ולא בפירושו האמיתי.. (ולא בנות, שמקלע זה לא = "דבר נחמד", מי שמיודע יידיש יודע שפירוש המילה היא מילה אחרת.... טוב, לא משנה חח
) ביי "תופעה אומנותית" שלנו (כדברי קובי אוז) יום נעים

אז אני יודעת פירוש אחר../images/Emo6.gif ../images/Emo3.gif

כששאלתי מה זה ביידיש קיבלתי תשובה קצת...ממ בואי, נגיד שלא בכוון שלך בכלל...המובן יותר קשור לאיברי גוף והמבין.. יבין ..
לגבי מסר,עוד מעט אכתוב ..

kapit5

New member
../images/Emo141.gif היי ג'קו../images/Emo23.gif

יפה מצידך שניכנסת לפורום. אנחנו מעדיפות לישמוע מה קורה ממקור ראשון. לא מאמינה שמישהי לקחה את הידיעה ברצינות. יש לנו חשבון ארוך עם nrg וכל דבר שניכתב שם נילקח בערבון מוגבל. אם כי בתור סלב מתחיל כדאי שתיתרגל שידביקו לך מדי פעם אלמוניות.....ודברים אחרים... הילה באמת מקסימה ואני מאחלת לכם כל טוב.
אוהבת ומחבקת את שניכם

yila

New member
ג'קו, מכל החוגגים אותך צילמו,

טוקבקים התייחסו אליך באהבה, בגעגועים, בצפיה להופעות שלך ולדיסק שלך, למרות שהכתבה על הפסקת השיר שלנו. חצי הכוס המלאה !!! אולי יותר מחצי ?

ג'קו,

כיף לראות הודעות ממך, תרגיש חופשי, לשתף במה ומתי שבא לך. כאן כולם בעדך + +

a d i d a s 2 1

New member
איזה קטעים בחיי...

בנות...רק שתדעו לכן, שאם באים ממבט מהצד אחרי שהכל כתוב, זה מאוד משעשע... מה שכן רק עכשיו אנחנו יודעות ששמקל"ה זה ראשי תיבות...:) ג'קו יקר...בהצלחה עם הילה, האמת היא שנפלת על פורום כזה שרוב הזמן צוחק.... גם על מה שלא צריך... ועכשיו רגע לגבי רכילות.... כמעט יום יום אנחנו מתעסקות עם אנשים מבחוץ ומבפנים בנושא הרכילות, בקשר אליך.. הרבה פעמים מצאתי את עצמי בויכוחים עצבניים וזה בסדר, לא לנו צריך להגיד שהתקשורת זה חרא ובקשר לעיתונים כבר אמרתי פעם שצריך לנגב איתם תתחת בתנאי טבע קשים, לטוב ולרע... "תגידי מה את מתעלמת, תגידי שקר או אמת, תגידי משהו"... ערב נעים לילה איי לאב יו!! (זואי וחולית..) כפרה גם עליי... וריפקין... החומר הצהוב יצא לי מהאוזניים והמבין יבין:) חחח

a d i d a s 2 1

New member
אז עכשיו זה מפגש מרובע...

נשבר לי הגב!! אני תכף אקרא לאנונימי לעשות משהו בנידון... אגב חולית אני חייבת ללכת בדרך שלך ולהחליף כינוי, המצב קשההההההה

רגעעעעע.... אז זה המשולש

המרובע או המתומן? בטח מפגש מרובע וגם מחומש ומשושה ומה שתרצי.... לקרוא לאנונימי? אין בעיה... רק אם יש לך עצמות בגב.... המצב קשהההה? אז נפנה אלייך את השאלה של חולית האם זה משהו משהו או לא משהו.... פירוט בטלפון.... נשיקות.... אוהבת...

למעלה