השיעור שלי היום ...

יש פה מישו ער עכשיו?

אוף משעמם לי כולם ישנים אם יש מישו ער שיכתוב לי באי סי קיו! 171955474

טוי בוי

New member
טוב אז עבדתי בקיטנות היום.....

והיה סבבה עשינו לונג'ים לילדים ויצאנו איתם לטיול.... ומצלמים עם רקס איזשהו משהו או פרסומת או סרט או לידיעות אחרונות {עיתון} כל אחד אומר משהו אחר.... ועזרתי קצת לציונה וטיפלנו בקלייד ובאנדרו בפיטריה שיש להם בפנים.. ומחחר אני יוצאת לטיול...יש! ופרנקי אמר לנו שביום שלישי או רביעי הוא יוצי אותנו לים!!!!!!!!!!!!!!סוף כל סוף!!!!
ותמרה ביקה היום! וביום שישי אני לוקחת שיעור...אני מקווה לא למות מחום כי השיעור ב-1 בצהריים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sweet SuGaR

New member
חזרתייייייייייייייייייייי

וווווואי היה כל כךךךךךךךךךךךךךךךךך כיף!!!!!! LOVE U

הייתי היום 10 דקות עם אפולו בתא!!!!

איזה מלאך יש לך דרורי! פשוט מאמי כזה חמודי! שיחק איתי והכול! נישקתי אותו המון! בידיוק ניקו לו תתא זיהיתי אותו לפי הסימן על התחת! :) הוא מהמם! עמיתי רכבה על זאוס! שגם הוא ממש ממש בון בוטן ויודע לעבוד ממש יפה! ראיתי את אמור (ממש אהבתי אותו!) ואת אוריקה היפה! \ואת גוליבר!! חחחחח אהה ודיברתי עם הילד שקנה את רעם וניכנסתי איתו וליטפתי אותו הוא חמודי!! אממ אז ככה היינו ביגור ואז בפארק (שזאת חווה ממש נחמדה! הסוסים נראים ממש מאושרים והילדים שורצים ועובדים בכל מקום!!) יש לכם שצמה ממש אווירה טובה! :) ואז נסענו לרישפון ואחד הסוסים (בעצם כולם! ) ניסה להרוד את פראנקי! הסוסים מבוהלים ממנו כל כך לבכות מזה!! כשהוא נכנס לתא שלהם בישביל לשים עליה ם ראשייה הם מתחרפניפם אוזניים אחורה בעיטות והכול אחד הסוסים מעך אותו על הקיר ובעט בו ממש ניסיון לרצח! וכשאני או יניב נכנסנו לתא הסוס בא לאינו עם הראש :/ ואז היינו באודים לורוצה לדבר על זהנ..... קנינו שני אוכפים שמיכות שני ראשייות עבודה ומתגים חגורות בטן ועוד.... :)

טוי בוי

New member
זו בטח היתה גרייט....

היא די זונה היא בועט בכולם! ונכון אם לא נכנסים עם ראושית בית אז היא מאמי אבל אם כן אז סתיו את לא יוצאת משם בחיים רק אני ואביעד סובלים אותה........ חוץ מזה שפרנקי לא נוגע בסוסים... הוא לא רוכב ולא כלום! רק בודק שהכול בסדר.... אז ברגע שהוא נכנס לסוס לתא הסוס לא מכיר אותו...חוץ מזה הוא בטח נכנס לתאים של הסטליונים {למה ציפית} אז זה די ברור....

לא הוא קרא לו בשם אחר!

ונכנסנו לשלושה סוסים (אחד מהם היה רקס הלבן היפיוף שהצטלם היום למשהו! היה סט ודוגמנית! נראה לי!) אבל הוא אמר שרקס מאנייק ולא מתאים לילדה! הסוס שממש אהבתי היה חום קטן שמנמן עם צוואר יפה עיניים גדולות הוא כמעט הרג את פרנקי! מעך אותו על הקיר בעט השתולל וכו....... ברגע שפרנקי יצא מהתא הוא חזר להיות נורמלי ואז הוצאתי אותו כי לי הוא לא עשה כלום וברגע שפרנקי תפםס תחבל הוא התחיל ללכת אחורה וזה הסוסה הסתכלו עליו בפחד מי נכנס לסטליונים? מה לנו ולסטליונים!?

טוי בוי

New member
אל ג'מיל! {הרשע לפי שהבעלים שלו

קוראת לו} הוא ערבי שמנמן באיי ורעמה קצרה ניראה חמוד אבל לא!!!!!!!!!! הוא מאניק הוא לקח לאידהו את הראשית בית וניסית להיכנס לו לתא כידי להוציא אותה והוא התחלי לתקוף אותי בלי שום סיבה! סוס רשע אפילו הבעלים שלו אומרת... ורקס פשוט מאניק! הוא יפה אבל לא נחמד..ודיגמנו עליו חוטיני וחזיות...... וסטלינוים בגללל שהם של פרנקי ויש להם קשר אליו אבל הם דפוקים בשכל!! איפו היה הסוס הזה בידיוק שאני ידע מי זה...

אסף 1989

New member
כש הייתי

בג'וקי קלאב לא מזמן עם חבר שלי ראיתי איזה סטליון ערבי אפור צעיר ודי קטן, מזה יפה וחברותי, ליטפתי אותו והוא כל הזמן ליקק הוא כזה מתוק ויפה. נישמע לך מוכר? מה השם שלו?

טוי בוי

New member
סטליון ערבי?!

אפור?! יש לנו סטליון ערבי אחד לפי הידוע לי....טנגו והוא באי מהמם!! ויש את אל ג'מיל של אורסולה ואת אואזיס {ערבי אפור} אבל אני לא בטוחה ששני הערבים של אורסולה הם סטליונים אבל אואזיס חמוד!

אסף 1989

New member
הוא נמצא

באורווה שנמצאת בדיוק ממול לכניסה, ז"א באורווה השניה משמאל. ובתוך האורווה הוא נמצא בשורה שמצד שמאל. הוא כזה מתוק איך הוא ליקק אותי והוא קטן כזה וכן, יש לו ביצים.

טוי בוי

New member
אםםם...

לא ממש הבנתי את המיקום... אבל זה באורווה העמצאית מצד שמאל תא 2 וליד יש חדר אוכפים? ולידו היה סוס בשם קורי? ומולו בשם ווגאס? {היו שלטים ולפי הם השמות..} בארוות שהן שורות ולא בתוך הבינין הגדול? אולי לא תבין כלום אבל שווה לנסות..לא?!
אני חושבת שזה אואזיס כי הוא לקקן...

זה שמעך את פראנקי על הקיר וניסה

להרוג אותי במטר של בעיטות היה סוס חום קטן שרירי שמנמן כזה ממש אהבתי אותו היו לו עיניים גדולוץ והוא היה באורוות האחרונות אחרונות(אם את עומדת עם הבפנים לאורוות אז מצד ימין הכי בסוף!) ונראה לי הוא היה בתא השני אם אני לא זוכרת!

אסף 1989

New member
רקס הזה

הוא מזה מניאק הוא כמעט לא נותן שיתקרבו אליו, הוא כל הזמן מנסה לנשוך המניאק הזה.

טוי בוי

New member
אתה צריך לראות את הבעלים שלו

או יותר נכון מי שלוקחת עליו חצי או פנסיון אני לא בטוחה אבלך היא גם זונה לא קטנה הבעלים של רקס...ורקס פשוט מגעיל! הוא לא סוס טוב לא סוס עם אופי ולא כלום! רק יפה...

למעלה