השיעור שלי היום ...

חח באמת!??!

אויש יש לך סוס מאמי! אממ הם ניקו לו תתא ואת השוקת ולא ראיתי שהם הברישו אותו אבל אני בטוחה שהם עשו את זה לפני שבאתי כי הו היה מבריק!.... :)

**מפגרת שכמותי!**

מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! על רעם כמובן חח את גם תרכבי ותתחרי איתו עונה הבאה?!!?!?

אוכפית

New member
תודה רבה!!!

אני כל כך אוהבת אותו את לא יודעתתתת...:)) אממ אני אתחרה וכנראה גם אח שלי...:))

טוי בוי

New member
אז היום היה היום האחרון של הקיטנה..

אז הם יצאו לטיול בבוקר אז יצאתי איתם על ג'סיקה הפונית! ושירית המדריכה רכבה על המלט ... והיה ממש כיף בכל שדה שהש בו שביל נורמלי אני עשיתי קאנטקר כי הם לא עשו כלום! אז ג'סיקה התחילה לפתוח לי ולעשות באקינג חחח עד שקלטתי שהיא עושה באקים התחלתי לצוחוק! ואז שחזרנו אני ושירית ישבנו על האוכף כמו אוכף צד והיה ממש נוח ועשיתי טרוט והיה ממש כיף!!! ואז שעלינו לחווה התהפכתי באוכף טוישבתי הפוך ורכבתי כך לאורווה....חחח ואז ניסתי לטפל בשוקי ... ושמתי לו שרשרת כידי שלא ירך לי בדרך לשטיפה... אז הוא ברח!! עם שרשרת ועם זה שכל העולם היה לידי ועם זה שהחזקתי אותו בגרון!!! ואז לקחה לנו חמצי שעה לתפוש אותו! וכולם ניסו אפילו שירית לקחה את יהודית והתחילה לדהור אחריו והיה ממש צחוקים! אבל נחשו מי המלכה שתפשה אותו?!?!? מי?! אני אלה מה?! חחח דיברתי אילו ואז הוא בא אלי...חחח לא ניסיתי לרדוף אחריו כמו כולם מקסימום יברך לכביש החוף אבל הוא לא! הוא פשוט בא... ואז הזברתי לילדה מהקיטנה שרוכבת בחוות רעננה אבל עזבה בגלל המצב המכפר של החווה ושל הסוסים לפי מה שהיא אומרת לי ובגלל שגבי מתיחסת לסוס רע.. אז היא באה לפה והיא תתחיל לרכב ולעבוד בחווה... אז הזברתי לה שפה לא מחפפים ושכל סוס מקבל טיםפול 10,000 .. וא זהגיע השיעורים! כל המדריכים בחופש! אביעד לא עבר באותו יום, וגם גור לא, נועה בחופש, ורק אושרת עבדה וגם לה יו 3 ביטולים אז הסוסים עבדו ממש ממש קל! וסילבר לא עבד 2 ימים אז רכבתי על הבטט.. ורכבתי עם אדר אז בעמצא היא ביקשה לעלות עליו אז הלך לה ממש טוב!!חחח יש לה אהוב חדש! כל הדמן היא צעקה לי איזה חמוד הוא!!! איזה מאמי! אני מתה עליו!! חחח ואז החלפנו בחזרה והמשכתי לרב והלך ממש נחמד... ואז טיפלתי בו ואבא שלי ההגיע...ב-7..מ-8 בבוקר עד7 בערב...פפפפפפפששש! אאאאה! שירית נתנה לי צ'אפס שהיא קיבלה והיא לא רוצה! צ'אפס כזה שהרוכב עושה עם הסקוץ...אני לא אוהבת אותו אבל הצ'אפס שליניראים חרא! אז לקחתי אותם! יששש! ומחר יש לי שיעור עם בן וגאי ב-8 בבוקר עםש ירית וב-1 בצהריים עם אביעד ואז ב-4 ההורים שלי לוקחים אותי שי מהחווה לגליל! לצימר!חופש!!!!!!!!!!!! אז אני לא היה פה...שישי שבת ראשון!

GrEeNwOmAn

New member
השיעור שלי ביום רביעי../images/Emo70.gif

רכבתי על פוצ'יני והיה סבבי... למרות שהוא פרץ 1027457579 פעמים, ופריצות פריצות! חחח היה כיף! עבדתי על דראסז' עם תמי. היה לפוצ'יני ממש המון מרץ, אני מתתי..

השיעור שלי היום ...

וכן בהודעה חדשה! היה לי אימון סבבישן היום היה ממש אחלה ;זה היה היום בשבע עם אולגה על אפולו (הסוס של דרור) קפצנו אוקסר שלפניו היו קובלטים בטרוט זה הגיע ככה ד מטר 30.. והוא עשה את זה כמה פעמים חלק וכמה פעמים שיפשף דפקה הוא קפץ הרבה פעמים נקי! והיה קטע שהוא בא בלי אימפולסיה בטרוט חצי מת אז דפקתי לו שוט ליפני הקפיצה..... ואחר כך לאון אמר לי לבוא בקאטר והוא סידר תקובלטים לקאנטר והוא דפקמזה זינוק חבל על הזמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא קפץ עישה 20 -3- סנטימטר מעל המיכשול ואז סימתנו תשיעור :)))))))))

כל מי.....

שמע על אוכף קפיצות או שיש לו אוכף קפיצות למכירה שישלח לי הודע או שיצור איתי קשר באי סי קיו 171955474! אני מחפש דחוף!!! יש לי סוס בלי אוכף!

כל אימון אתם קופצים כל כך גבוה../images/Emo80.gif

והרבה? אפולו בכלל 4 פעמים בשבוע! כמה אימוני קפיצות הסוסים עושים בשבוע? זה לא קצת מוציא לסוסים את החשק? אליעד כמה אימונים יש לך בשבוע? אני רק מתעניינת אני לא רוצה לריב! אולי אני טועה ואתם לא קופצים כל כך הרבה פעמים

בקשר למוציא לסוס תחשק....

את צודקת לפעמים הקפיצות כבר לא מענינות אותם ואולי נמאסות עליהם אבל בדרך כלל ועם רוב הסוסים זה טוב שהמכשולים יהיו משהו שהם מכירים ועושים כל הזמן וכבר נמאס עליהם כדי שלא כל פעם שיבואו איתם לקפיצה הם יתחילו להתרגש...... למשל עם הסוסה שלי זה ככה אני צריכה לקפוץ איתה המון!(אפילו אם זה קוולט או איקס פיצפון) רק כדי שתתרגל לרעיון ובקשר לאימוני קפיצות זה ממש תלוי בסוס ובכושר וכו.... אני לא קופצת גבוהה כל אימון בדרך כלל אני עושה אימון של עבודת קרקע (כרגע אני עובדת על מלבנים אז זה מה שאני עושה!) ואולי בסוף אני קופצת איקס 5 פעמים.... ויש תאימונים הקשים של הקפיצות שזה 90 ומעלה... ואת זה אני לא עושה כל יום

מסכימה עם סתיו....

כשרכבתי תאינגליש הסוסה שרכבתי עליה מזה התלהבה והתרגשה מהקפיצות! היא התחילה לרוץ כמו מפגרת לפני המכשול ופעם אחת אפילו כמעט וקפצה איתי על הצוואר שלה (נפלתי על הצוואר שלה אחרי הקפיצה ונהיא כמו מפגרת עושה סיבוב ובאה לקפוץ שוב!) אז לדעתי עדיף שתצתרכי לדרבן את הסוס ולהעיר אותו טיפה אם הוא משתעמם מאשר שהסוס יתחיל להתנהג כמו מפגר!

narretrulz

New member
הי כולם מה המצב...באתי לביקור קטן

לראות מה קורה ... ד"א חזרתי מבלגיה והיה אחלה, סוסים מדהימים ובכלל חווה מושלמת. עכשיו לתגובה: אמממ אני ממש ממש נגד להגיל סוסים יותר מידי לקפיצות...זה טוב שתיהיה להם את הטכניקה והכל ואם הם סוסי בצר אז כן זה לא טוב מרץ כי כמו שאמרת חמוטל, ילדים שעוד לא יודעים לרכב ייפלו על הצוואר של הסוס או ייפלו ממנו לגמרי. אבל כשמגיעים לרכיבה, אין טעם לשחוק את הסוס, אז הנה כמה דברים: א. כשסוס קופץ 80-90 ומעלה, יש לו כבר נחיתה, מה שאומר- שחיקה של הרגליים, ה שאומר פגיעה בבריאות שלו. ב. כשסוס קופץ לעיתים קרובות מידי יותר מאימון קפיצות אחד בשבוע(קפיצות הכוונה מעל 90) הוא מתעייף מנטלית.פחות פיזית כי זאת חיה חזקה אבל מנטלית זה מאוד מבאס אותו. אחרי תקופה מסויימת, לרוב קצרה, יימאס לו. הוא ייפסיק לתת את עצמו, יפסיק להנות מזה, ויתחיל לסרב. ואפילו אם אתם אגואיסטים ולא אכפת לכם מהסוס ולא בא לכם לתת לו להנות קצת תחשבו על זה ככה, אתם רוצים לנצח בתחרות? אם הסוס לא יישמח הוא לא ייתן ספר ובטח יפיל (חוץ מסוסים כמו אמור). לא רק שהוא יפיל הוא גם יסרב כי נמאס לו...ועכשיו גם האגואיסטים מביניכם וגם אלה שאכפת להם מהסוס ומההנאה שלו לא רוצים לעייף את הסוס ולשחוק אותו נכון? אני חושב שיש לכם מספיק סיבות למה להפסיק לבאס את החיה המסכנה ואם תרדו לאימון קפיצות רציני אחד בשבוע (במיוחד אם יש עוד תחרות בסוף שבוע) ובשאר השבוע תעבדו על טכניקה, קוולטים ודרסז' רק דברים טובים ייקרו, גם לרוכב וגם לסוס. ואוו איזה סיכום יצא לי...

זוהר...

אבל מה אני בתור מישהי שיש לה שותפה על הסוס יכולה לעשות?!.. ובמיוחד שהמאמן הוא זה שקובע את תוכנית האימונים.. ואני אמורה לסמוך על המאמן שלי לא?

TauraMan

New member
אוקיי אז...

לא כל אימון קופצים גבוה וגם אם כן קופצים גבוה אז עושים איזה תרגיל שונה גם לרוכב וגם לסוס.. ואני מעכשיו הולכת לעשות שיקפצו איתו 3 פעמים בשבוע.. שזה בסדר גמור.. ושיהייו התחררויות 2 אימונים בשבוע ויחד עם התחרות זה כאילו 3...

TauraMan

New member
פפפ זאת לא דורון זאת אני דרור אני..

פשוט אצלה עכשיו אז כתבתי מהניק שלה...

אני קופץ 3 פעמים בשבוע !

שני רביעי ושישי ושבת חופש..... השאר אני עובד דרסז! ובדרך כלל קופצים אימון אחד נמוך 2 גבוהים וליפעמים זה הפוך..... (והסוס של דרור קופץ 4.....!)

למעלה