השיעור שלי היום ...

Shai Felton

New member
100 נקרא נמוך...?

אוקיי, אז הסוס קופץ דיי הרבה המהלך השבוע, 3 פעמים זה דיי הרבה עוד שבערך פעמיים מזה זה מעל 100, לא כדי להוריד את זה מעט?

TauraMan

New member
טוב רדו מזה.. זה לא ממש עוזר ש..

את או אחרים אומרים דעות.. כי סה"כ זה המאמן מחליט.. הוא בונה את תוכנית האימונים.. והוא מחליט איזה גובה ואיך יקפצו עם הסוס.. זה לא שאנחנו מחליטים ותוכנית אימונים זה שונה ממאמן למאמן ומסוס לסוס... אז עזבו תנושא....

niko girl

New member
נמוך???????????????????????????????

אני מתפלאת שהסוס שלך עדיין לא התעלף לך באמצע.(לא להגזים)

niko girl

New member
עוד מבינה????????????????

דרור אז המ זה אצלכם גבוה? 2 מטר? אם בן אדם קופץ 3 פעמים בשבוע 100 או כמה שהוא לא קופץ ואז הוא עוד קופץ איתו 90 או 80 בימים אחרים, מה יקרה לסוס? הוא כבר יוציא לו את החשק זאתי לפחות דעתי. את לא חייבת לקבל אותה.

niko girl

New member
זה לא גבוהה.

אבל הסוס סחוט כבר מהימים הקודמים. שהוא קפץ 100 ומשהו.

טוי בוי

New member
תראי זה יותר טוב מלהיות סוס בצפר

שקופץ כל יום...אבל אני חושבת זה סביר אבל גם לא ממש לרא יודעת אני בעד לקפוץ רק פעמיים ולא גובה...בגבהיים של 100-110-90 זה עוד לא גובהה ולעבוד על כל מיטני מסלולים מסובכים ודברים שמעמצים את הרוכב והסוס במידה שווה ולא את הסוס יותר מידי!!! אאני לא אומרת שמה שבפארק עושים זה רע אבל אין כמו פעמים בשבוע לקפוץ מסלול מספק בגובהה של 90 ולא מסלול מספק בגלל שהגוהבב הוא 130! לא ראיתי כלום אבל אני סתם אומרת דעה בלי לכלול אף אחד!

אנחנו בדר"כ לא קופצים מסלולים..

בדר"כ זה ליין, או שהוא עושה לנו איזה תרגיל עם קוולטים.. ואם עושים מסלול אז זה מסלול של 4 מכשולים הכי הרבה והגובה לא עובר את ה-1.10.. זה מה שבדר"כ... אני לא מצדיקה את זה שהסוס קופץ 4 פעמים בשבוע ולכן זה ירד עכשיו ל-3 ואני לא מחליטה על תוכנית האימונים של הסוס שלי! זה המאמן שלי מחליט והוא אחראי על הסוס ועל הבנייה וההתפתחות של הסוס... הוא אחראי והוא מחליט כמה כל אחד יקפוץ ואם זה יותר מדי.. אני חושבת שבן אדם שהוא עם סוסים מגיל 9 מה שאומר שהוא בערך 30 שנה מתעסק בסוסים הוא מבין יותר מכל אחד פה שהוא בגיל 13-15... לא סתם יתנו לו תואר של מאמן ואם הוא היה כל כך גרוע אני לא חושבת שאנשים היו נותנים לו לאלף סוסים גם לווסטרן וגם לאינגליש..

טוי בוי

New member
את רוצה להתחרות ב-100

כשאות אומרת שבדרך כלל המסלולים שלך הם 4 מכשולים!? מוזר... חוץ מזה בחווה שלכם יש המון מאמנים שעובדים כל החיים עם סוסים עובדה שיש לכם 15 סוסי בצפר 600 תלמידים ו-7 סוסים צולעים וכל סוס שעוד לא צולע עושה 5-6 שעות ביום בבצפר....{דבריו של גור} אבל כולם מאמנים שם וכולם מבינים בסוסים וכל זות יש לכם 7 סוסים צולעים ו-8 שעושים 6-5 שעות ביום....

אמממ... אוקי..

אז דבר ראשון נכון אני הולכת להתחרות במטר אבל זה לא אומר שבבית עושים מסלול שלם של 8-9 מכשולים של 100-1.10.. נכון?! כי לפחות אנחנו לא עושים את זה.. תחרות זה דבר שונה מאימון בבית.. ולא צריכים לקרוע את הסוס במסלול שלם בבית זה לא המטרה!!!.. בקשר לסוסי בית ספר בכלל לא דיברתי עליהם ומי שאחראי עליהם זה יהודה... תאמיני לי שכולם בחווה לא סובלים אותו ובמיוחד שהבן אדם אדיוט ושסוס חוזר מצליעה הוא מעמיס עליו... אני לא אומרת שלא וזה אחת הסיבות שאכן קניתי סוס את חושבת שאני רוצה להמשיך לרכב על הסוסים המסכנים האלו?! קורעים לכל אחד מהם תתחת ואין סוס בית ספר אחד שלא היה צולע!! הוא קורע להם תתחת עם הקייטנות ואחרה"צ עם השעורים.. וליאון הוא המאמן היחיד שעובד עם תלמידי בית ספר אבל תסכימי איתי שברגע שהוא אומר ליהודה שסוס צולע יהודה יתעלם וכמובן שזה יהייה חוסר כוח עבודה אם הוא ישביט את הסוס לכמה ימים... ותאמיני לי שהמאמן שלי כל הזמן אומר לו אבל מי הוא שיגיד ליהודה?! תשאלי כמה אנשים פה שרכבו אצלי בחווה מה הם חושבים על יהודה ועל השכל שאין לו... ויש רק 3 מאמנים בחווה את עמנואל שהוא מאמן דרסז' ומאמן רק סוסים פרטיים.. לא בית ספר... וגם לא תלמידי בית ספר.. ויש את וסילי שזה משהו נפרד ואת ליאון.. והם היחידים שמבינים כמו שצריך באיך עובדים עם סוס.. ואכן יש מדיריכם אחרים מפגרים שלמרות שנורא חם והסוסים עובדים נורא קשה הם נותנים לתלמידים שלהם לעשות מלא קאנטרים בלי מנוחה כמו טלי למשל!!.. ותאמיני לי שליאון היחיד שבשעורים אצלו הסוסים עושים הרבה הליכה ונחים... ויש 24-25 או קצת יותר סוסי בית ספר אבל זה לא ממש משנה תעובדה שהוא חורש על המסכנים האלו!!!

לא יש בטוח יותר.....

שנייה אני יספור: קליאו סימבה סול סקוטר שאנטי צ'יקיטה אוסטין צ'ארלי בובה ג'יי פאקו גולן אמיר יקי ונוס בלואי בלנקו ארגו ברק פגס גוליבר בינתיים זה 21 ואני כרגע לא זוכרת עוד.. אולי יש ושכחתי..

אויי נזכרתי בעוד כמה...

יש גם את: אביב בוני קלייד הנה זה כבר 24.. ויכול להיות שיש עוד... ואם שוקו נחשב אז זה 25..

כן... היא אחת הסוסות הכי...

טובות של הבית ספר.. אני ממש אוהבת אותה.. והתחרתי עם סוסת בית ספר לא עם סוס פרטי...

כן... היא אחת הסוסות הכי...

טובות של הבית ספר.. אני ממש אוהבת אותה.. והתחרתי עם סוסת בית ספר לא עם סוס פרטי...

ויש את ארמני ויוליה.. והנה הגענו ל-

27 סוסי בית ספר... זה המון אבל הוא צריך 40 לפי החוק בשביל לכסות את כל התלמידים...

למעלה