השיעור שלי היום ...

פפפ התכוונתי שהוא צריך

לפחות 40 סוסי בית ספר בשביל שהחווה תעמוד על הרגליים כלומר שהסוסים לא יצלעו ויהייו עייפים ושלא יהייה עומד עבודה.. 28 סוסים לא מספיק כי עובדה שחלקם צולעים או שיש כאלה שעובדים יותר.. ויש לו מקום לבנות עוד אורוות..

טוי בוי

New member
גם אצלינו יש עוד מקום לבנות עוד

מנג'ים ומרעה אבל השטח לא שלנו וזה ממש מעצבן כי החווה בעד לבנות אבל השטח לא שלנו וגם עם השטח שלנו אז השכן שלנו לא נותן לבנות!

narretrulz

New member
אני כמעט בטוח שאני יודע על מי את

מדברת ואם זה הוא אז אל תקשיבי לו.סתם זיין שכל היה נחמד לבקר פה, ביי

RoNy S

New member
יש לנו 25 סוסי בצפר

ויש לנו שני מאמנים בקושי כל השאר מדריכים...

את יודעת איזה כושר יש לחייה...

הזאתי?!!?! את יודעת שאחרי אימון שאני עושה עם אפולו שזה נחשב נגיד לאימון שהוצאתי הרבה מאמץ הוא עוד לפעמים מנסה לשחק ויש לו עוד כוח.. בהתחלה עוד עשיתי לו לונז' לפני כל שעור כי הסוס היה עם מלא מרץ.. את לא יודעת כנראה מה זה סוס אתלטי ועוד פרטי.. את רגילה לסוס בית ספר אצלכם בחווה ועוד שהם נקראים רגועים ובלי מרץ... תנסי פעם לרכב על הסוס שלי ותראה כמה מרץ יש לו גם אם רוכבים עליו כל יום.. זאת חייה שצריכה להוציא אנרגיות.. וגובה של 80-90 זה ממש לא גבוה.. וגם מטר זה סביר... רק תעשי טובה ואל תכנסי לתחום הקפיצות שאין לך כל כך מושג בזה.. כמו שאני לא נכנסת לתחום הווסטרן ואומרת חוות דעה על הספינים והסליידים...

Edubite

New member
האימון שלי היום...

אני דין וליאל הגענו ב7:30, חיכינו לגיא (שלא קם..פחח) ואז ירדנו למטה עם עמית כשהגענו למטה פרנקי היה שם עם החברה שלו (שרון נראה לי) ועוד רוכב והם התאמנו איתנו.. היה ממש נחמד עבדנו על מסלול שאני גיא דין והעם בנינו אתמול ולקראת הסוף הלך ממש טוב... לרוכבי רשפון: איך קוראים לסוסים.?.(אם אתם יודעים)... של האישה היה ביי ע-נ-ק.. והיה לו צעד מסיבי... הסוס השני (שייך לאיזה איש עם משקפיים) היה צעיר ממה שהבנתי בצבע חום עם בלייז יפה...

דני הי

New member
אימון בוקר

הבחורה שהייתה איתכם באימון זו אכן שרון בן משה החברה של פרנקי הבחור שהיה איתכם זה לו אופיר והסוס הצעיר שלו.

טוי בוי

New member
חזרתי מחופשה של 3 ימים!!

טוב אז ביום שישי היו לי 2 שיעורים!! היה לי שיעור ב-10 בבוקר עם שירית על טוי בוי! קפיצות!! ועבדנו על איקסים {היו איתי עוד 2 אנשים שלא ממש ממש טובים} אז הינו צריכים לבוא על קאנטר שמאל ולנחות על קאנטר ימיםן ואז יש צעד אחד וישר עוד מיכשול לצד ימין.. בקיצור טוי בוי שידוע בקישורב לסרב על כאלו דברים לא סירב בכלל והלך ממש טוב! ואז קפצנו את החומה וטוי בוי סירב עליה פעמיים אבל הלך מצוין! והוא הלך ממש יפה בחימום אבל היה ממש חם וכולנו כולל הסוסים חזרנו רטובים מזיעה לאורוות! ואזז ב-1 היה לי שיעור עם אביעד על דרסאג' עם ג'רי שהיה לו מלא מרץ!!! ואביעד לא הסכים שאני יעשה לו לונג' לפני! אז אחרי 3 פעמים שהסוס {טורברברי גדול שהיה סוס מרוץ ולא עובד נורמלי!} עשה לי באקים שחבלז הגובהה שלהם ואז נפלתי ממנו מיאוש אבל נפילהיפה! לא קרה לי כלום! ובאותו זמן דורון {הזונה|} רכבה על רקס אז היא ירדה מרקס ותפשה את ג'רי ואני לא ממש הסכמתי לקחת את הסיכון בלעלות עליו שוב אז אביעד עשה לי שיעור תאוריה על הלונג'...חחחח ואז הלכתי ב-4 הביתה... וביום רביעי אני יוצאת לים! אני יגיע לחווה ב-7 וחציי בבוקר {זה אומר לצאת מהבית ב-7 להתעורר ב-6 ורבע!!!} ואז ניקבע על מי נרכב ונאכף ונעמיס את הסוסים על הטרילר וניסע לים! יש! היה סבס!!!!

רכבתי על

גוליבר והיה ממש שיעור טוב היה לו ממש קצב מעולה אבל לא עשינו משהו מיוחד היה נחמד

למעלה