השיר מהדיסק החדש, "ליפול" להשמעה!!! :

Z A M i

New member
השיר מהדיסק החדש, "ליפול" להשמעה!!! :

(האלה שחיים 5 שנים קודם..) מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

שעוכי

New member
יאללה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): מחרוזת שירי חלליות - אלבום השבוע: דיסק שצרבתי לאוטו - האדם שעשה לכם את השבוע: אוסי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בן דוד שלי הקטן עשה שלום לתימני עם בגדים לבנים, אז דודה שלי שאלה אותו אם הוא מכיר אותו, אז הוא ענה שכן, היא שאלה אותו מי זה, אז הוא ענה "אלוהים". - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי יב' - מאכל השבוע: לחם - משהו שעשה לכם את השבוע: מסיבת סיום - משהו שהרס את השבוע: אריזה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה בסדר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: השכנה המשוגעת סתם: - תמונה (תתפרעו.):

The Kinslayer

New member
I won't be held down by who I used to be

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): "סמי חופשי". - שיר השבוע (כללי): "Earth Intruders" - Bjork - אלבום השבוע: ההופעה ברעננה של אוונסנס.
- האדם שעשה לכם את השבוע: האנשים שהיו פה שחזרתי לביקור קצר
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "Dry your eyes and testify" - משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אתם לא יודעים מהגיליתי!!! במצתים עם הגלגל, אם אתה ממשיך ללחוץ על הגז הם ממשיכים לדלוק כמה שאתה רוצה!" - דבר שהשגתם השבוע: ביקרתי בבית, קניתי את הדיסק החדש של ביורק
, והלכתי לים! - מאכל השבוע: אמממ לא משו מיוחד. - משהו שעשה לכם את השבוע: האומץ ללכת לים! הביקור בבית. - משהו שהרס את השבוע:
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הדיסק של ביוקר באמת מעולה!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להתחיל לעבוד.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לא להפחלץ בתל אביב מחוסר עשייה. - שיר שפתחתם איתו את השבוע: "Weight of The World" - Evanescence -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מי שבא ברוך הבא. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

TancH

New member
אבוי

- שיר השבוע (של היהודים): טיפה בים - שיר השבוע (כללי): VAMPIRE החדש של מרלין מנסון - אלבום השבוע: אין אין... - האדם שעשה לכם את השבוע: אדם? נראלי זו קבוצה מדהימה שבילתי איתה חמישישי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "בשמלה אדומה ו2 צמות..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אין מיוחד - דבר שהשגתם השבוע: רק דברים רגשים - מאכל השבוע: חצילים!! - משהו שעשה לכם את השבוע: יום שישי נוסטלגי בקריות - משהו שהרס את השבוע: אין - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: די למלחמות!! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מסיבת גיוס שישי הבא - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לאיודעת -שיר שפתחתם איתו את השבוע: 07-panic_at_the_disco-lying_is_the_most_fun_a_girl_can_have_without_taking_her_clothes_off -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים טובים תמונה אני ודורית כפרע

ב י ז י

New member
היי גמאני מכירה ת'דורית הזו!

ראיתי אותה בכנרת, בשבועות, אחת היפות! בעצם, גם אותך ראיתי, היית עם עומר..

ValusH11

New member
עוד שעתיים טיסה ../images/Emo160.gif

Ayia napa ---- here we come השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):Aerosmith - I Dont Wanna Miss A Thing - אלבום השבוע: אין - האדם שעשה לכם את השבוע: הוא הוא הוא הוא - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): לפעמים את יודעת רק הבכי מזמן לזמן בא מתוך געגוע ישן - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אוו היה הרבה.. ניראה לי ש" ואוו זה היה הכי מטורף בעולם" - דבר שהשגתם השבוע: אחרי בלאגנים אנחנו טבים היום לאיה נאפההה - מאכל השבוע: חחחחח אוכל תימני מהתיימניה של סנטווו - משהו שעשה לכם את השבוע: שלשום - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנצלו תחיייים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: עוד שעתיים טסים מפה קיבינימטטטטטט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיהיה כיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייף -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Nelly Furtado - Say It Right -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חחח לראות כמה שיותר מסיבות ואלכוהול סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אלוהים, מה העניינים?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): יו דונט גוט פלייס
- שיר השבוע (כללי): aint no mountain high enough - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: כל מיני - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) ספיר מספרת על הגמל
- דבר שהשגתם השבוע: חחח לא נראה לי שהשגתי משהו - מאכל השבוע: ארוחה אצל פרל! - משהו שעשה לכם את השבוע: יום רביעי, ואתמול בלילה - משהו שהרס את השבוע: ימים מזופתים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: לא, לא כלום השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אשרוד ת'מגן במתמטיקה, שאני אעבור טסט כוסרבאק -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: זמי! סתם: - תמונה (תתפרעו.): חחח התמונות עם אוחנה ועומרי
אבל אין את זה על המחשב, אז...חבל.

LoLi Goddess

New member
אצלי באמת יש שיר להשמעה, בואו לשמוע :)

השבוע שעבר:
שיר השבוע (של היהודים):
"אין לך מקום" (זה מתבקש)
שיר השבוע (כללי):
גלעד טל ואלה אדיר - "ציצימ" (קישור לשיר: http://www.mediafire.com/?dgdsdnm1j1f )
אלבום השבוע:
האדם שעשה לכם את השבוע:
חבר שלי (גלעד), אין ספק
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
"you know i'm here, waiting for you"
משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
~שיחה ביני ובין משה, על המשמרות שלו בעבודה, אחרי שמשה אמר שהוא עובד רק משמרות ערב!~ אני: "אהה... אז נגיד בימים אתה לא שם? רק בערבים? כי אני רוצה לבוא לבקר" משה: "כן, אני מבקש מהבוס שישים אותי רק בערבים" אני: "אז תגיד לי באיזה ימים השבוע אתה עובד, כדי שאני אדע מתי לבוא... אז סגור שאתה עושה רק ערבים" משה: "כן" אני ~פתאום קולטת שיש פה דו-משמעות~: "אה, רגע, אתה עושה רק ערבים?" משה ~עדיין לא מבין~: "כן כן!!!" אני: "אה, זה מסביר למה הזדיינת עם ז'אן"
דבר שהשגתם השבוע:
קצת מנוחה
מאכל השבוע:
עוגיות שוקולד צ'יפס (מהסוג שידוע בשמו: "עוגיות מאנצ'יז")
משהו שעשה לכם את השבוע:
המנוחה.
משהו שהרס את השבוע:
סתם משהו אתמול...
מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
צה"ל מייצר מדי א' בכוונה תחילה לגרום לחיילים לסבול, לא משנה באיזה מזג אוויר! השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע:
לאכול פאנקייקים, ולעשות משהו כיפי עם מיכל וטל.
משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיהיה פחות חם!
שיר שפתחתם איתו את השבוע:
עוד לא פתחתי
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
גלעד וטל (למרות שהשם משפחה של גלעד הוא טל, עדיין יש הפרדה פה בין הגלעד לטל. כי אני רוצה לפגוש גם את גלעד טל וגם את טל גולדשלגר...חחח חפירה) וכל מי שבא לו לבוא
סתם:
תמונה (תתפרעו.):
אני וגלעד

כי ככה זה..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): k's choice - virgin state of mine - אלבום השבוע: k's choice - paradise in me - האדם שעשה לכם את השבוע: אוסי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל סוף הוא התחלה חדשה העצב הוא סימן שבקרוב תבוא שמחה אני לא במרוץ ולא במלחמה הראש בעננים רגליים על האדמה" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "אין לך מושג כמה את נתת לי" א.שיאון - דבר שהשגתם השבוע: 12 שנות "לימוד", אוסי. - מאכל השבוע: גלידה - משהו שעשה לכם את השבוע:מסיבת סיום, והאפטר, אוסי. - משהו שהרס את השבוע: חזרה לצבא, מעבר. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אפשר לסיים 12 שנות לימוד גם בלי ללמוד. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום.אולי שלי תחזור מהצבא. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל יתבטל (חוצ מהחזרה של לי) -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי ולינט - הכאב הזה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לי סתם: - תמונה (תתפרעו.):

תומע79

New member
../images/Emo34.gifאללה..

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין - שיר השבוע (כללי): תראי זה אני\סינרגיה - אלבום השבוע: דיסק צרוב באוטו.. - האדם שעשה לכם את השבוע: דאניאל ומאי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "לא אשקר לך שאצלי הכל בסדר" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): יותר מידי.. |: - דבר שהשגתם השבוע:השבוע כלום..שבוע הבא בע"ה יהיה בסדר. - מאכל השבוע: כלום.. :( קפה בארומה. - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום - משהו שהרס את השבוע: הכל..כל העבודה הזאת. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תלכו ע"פ ההגיון לא ע"פ הרגש. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהיא תחזור כבר. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אראה אותה -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לכי ילדה אהובה-יזהר אשדות -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אסתי. סתם: - תמונה (תתפרעו.): בדרך חזרה מהמסיבת סיום,לפני הנשף :)

TiShLeR Michal

New member
"להתגעגע להיות חסר..."

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום. - שיר השבוע (כללי): תאטרון רוסי-אביתר בנאי - אלבום השבוע: האמפי שלי. - האדם שעשה לכם את השבוע: שחרית. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): <באנגלית> "איזה חלק בעולם זכה ליופי כמו שלך?" - דבר שהשגתם השבוע: יותר נכון שבזבזתיהשבוע, 800 דולר. :) - מאכל השבוע: מקדונלדססססססססס. - משהו שעשה לכם את השבוע: הנסיעה האחרונה. - משהו שהרס את השבוע: תאונת עבודה של אבא. ומותם של שני כלבים יקרים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: להנות, להנות, להנות. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הרבה דברים.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: שירים בהודית. חח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: מלאאאאאאאא אנשים. הלוואי. סתם: - תמונה (תתפרעו.): אני נורא מתגעגעת.

למעלה