עכשיו תורי, גם לי מגיע ../images/Emo13.gif
השבוע שעבר:
- שיר השבוע (של היהודים): 'אין לך מקום', 'מחפש תשובה'.
- שיר השבוע (כללי): 'לונדון' - שילה פרבר.
- אלבום השבוע: שילה פרבר- מיוחדים.
- האדם שעשה לכם את השבוע: אביחי, אוחנה, ספיר, מור [ואת כל מי שראינו במסע בדרום..
].
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואם אנחנו שניים... [תדבר לאט]".
- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אז מה הסיפור שלך?".. "לא סתם אני שואל את זה, יש משהו מאחורי העיניים האלה, משהו שאת מסתירה מכולם, שאת מפחדת לספר". חיה [מהעבודה] באמצע התדרוך על סקר לנעליים: "אחרי סקר כזה, היא תלך יחפה!!"
אני: "אלו נעליים מהאפשרויות הבאות מעלות בך נוסטלגיה?" האשה שענתה לי על הסקר: "אף אחת, סנדלים תנ"כיות מעלות בי נוסטלגיה"
. שניר מיואשת מהגרעין שלנו שלא מצליח לקבוע שעה לעל האש: "בוא נקבע ככה, אנחנו ניפגש ביום שבת ב-13:00, זמי ואורנשטיין ייפגשו באחת עשרה"
צריכים להתחלק, ושכל אחד יהיה עם מישהו שהיה לו איתו תאקל/שהוא לא בקשר טוב איתו, שניר: "ברנטל, בואי איתי!" אני: "כן שניר? אנחנו לא בקשר טוב? בסדר.." שניר: "כן? 'תביאי לי את ציטרין'..?"
קניאס: "בוא נגיד שלא בא לי לדבר איזה יום אחד...אתה תצטרך להבין את זה..נגיד חזרתי מיום במטע בננות"
רוכבים על הגמל.. ואז כולם מתחילים להתלהב מדברים שתכלס רואים בחיי היומיום.. אז היה איזשהו כלב בדרך.. ספיר: "אלה שלא מבינים שזה כלב... וואו, הנה שועל!!"
- דבר שהשגתם השבוע: בן אדם.
- מאכל השבוע: חצי-חלומי אחרי יום צום
.
- משהו שעשה לכם את השבוע: ראשון הראיון בכפר גלים שהלך מעולה
+ חיפה עם ואצל מור
, יום שני על האש עם הכיתה בברקן
+ עמרי, עופרי ושירה באריאל!, שלישי עבודה (
) ומור באריאל
, רביעי עבודה (
) ונסיעה לעמרי כהן החתיך. חמישי פעולת גרעין
ובאמפי ב00:00 בלילה עם אוחנה, שישי הרכיבה על גמלים וכל המסע בדרום הארץ [מצפה רמון + אצל אדם בבארי + אצל עדי בגיאה + לראות בפעם האחרונה את משפ' באר טוביה במתכונתה המלאה + תל אביב עם שנשונה עמרי ועופרי...] לכבוד יומולדתה של אוחנה, ושבת לישון והמסיבה הקטנה ליד הפיצוציה
.
- משהו שהרס את השבוע: שלא היינו כל כך במסיבת פרידה ממאי למרות שכבר הגענו למקום
, הטרמפים ביום חמישי בבוקר/צהריים שהרסו לי ת'חיים בחזרה מעמרי, התקלות שלא היו אמורות לקרות ביום שישי [+10 שעות או יותר על ההגה, רצוף!!], ולקלוט שבאמת עוד רגע נראה את כל השכבה שלנו לאט לאט על מדים...
- מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו אתם. השבוע שבפתח:
- משהו שאתם מחכים לו השבוע: למשמרות ב'חקר'
, ליום שישי בחיפה אצל מור ולהופעה של דנה בקמלוט בשבת.
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה משהו חיובי, שיפסיק ללכת מסובך.
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: "האנשים החדשים"- עברי לידר.
-האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אביחי
, מור, עמרי (
דחוף-בהול!) וטלצ'ו. סתם:
- תמונה (תתפרעו.):
זה מה שקורה כשנוסעים עד מצפה-רמון בשביל לרכב על גמל