השיר מהדיסק החדש, "ליפול" להשמעה!!! :

../images/Emo45.gif

אבל ג'וני קש לא שר "I hurt myself today to find a jelly bean" תוך כדי הדגמת תנועות חיתוך כמו טורי
.

reiya

New member
מה פתאם משיגענע!!

אני עוד שנייה יוצאת לכנרת,דבר איתי :]

eliavtu

New member
נשארנו.. הסליחה ואני

- שיר השבוע (של היהודים):
- שיר השבוע (כללי): Modern Love - בביצוע היפייפה של גבע אלון ו.. אביתר בנאי - "אבא", המהמם, "ואיך שלא", "את שקט", שלשניהם היה ביצוע כזהה מדהים בהופעה, ובכלל כל מה שהוא שר בהופעה אפרת גוש - "שעתיים אחרי", "תמיד כשאתה בא", "הסליחה ואני", ועוד כמה חדשים יפים מההופעה, שאני לא יודע ת'שם - אלבום השבוע: מעורבב לגמריי - האדם שעשה לכם את השבוע: הדס :) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אממ.. אני לא יודע! אני צריך משפט של היה סופשבוע כיפי או משפט של הגשמת געגועים, אז תמצאו לי :p - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) אביתר בהופעה, בחלק של "הכל שקט.." ב- "כלום לא עצוב" עושה כזה.. "הכל שקט... הכל עבר לסדרות.." חחחחחחח.. זה שפך את כולם בקהל וכמובן גם אותי - דבר שהשגתם השבוע: כיף - מאכל השבוע: עוגה מזה טעימה שקניתי לי מאיזו קונדיטוריה מרמת גן - משהו שעשה לכם את השבוע: ואוו אממ.. הופעה של אחד הזמרים שאני הכי אוהב - אביתר בנאי, הופעה של אחת הזמרות שאני הכי אוהב - אפרת גוש, והאחרונה הייתה עם אחת הילדות שאני הכי אוהב - הדס. ככה ש.. כיף לי!! :) - משהו שהרס את השבוע: אמ.. קצת שעמום, כי הייתי די לבד ברמת גן, אבל זה ממש בקטנה ולגמריי היה שווה את זה! - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: מסקנה - אלוהים אוהב אותי בימי יולי הראשונים
מסר - תלכו לראות אנשים שאתם מתגעגעים אליהם, זה עושה כזזהה טוב על הנשמה! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים כבר עם פיסיקה בעע, למצוא עבודה אחרי זה, הופעה של גבע אלון - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אכן אמצא עבודה! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "הסליחה ואני" - אפרת גוש <הקלטה מההופעה> -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.): שכחתי ברמת-גן את הקבל של הפלאפון למחשב ואני לא יכול להעביר :\

הוא בטח יתעייף בדרך אלי..

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): Damien Marley feat. Bobby Brown - Beautiful / Sizzla Feat. Rihana - Give me a try/ שילה פרבר - אל המחט - אלבום השבוע: אלג'יר - מנועים קדימה - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "שיהיה מעניין, שלא הכל הולך לאיבוד בזמן הזה, שחולף לאט מדי, בזמן האחרון, בימים האחרונים, בשעות האחרונות, בדקות אלה ממש. אל ייאוש, יהיה טוב, אתה אומר. אתה מבלף, אתה משקר. אין לך מושג, כלום, נאדה. כמו סרט רע עם סאונד גרוע ותסריט עלוב. הים רע בחושך. מזל שיש מנורות, מזל שיש סיגרית שמפיגות את הבדידות, זה הבית הזה. זה הקירות האלה, והמכנסיים של המשוגעים שתלויים על הקיר, אני אומר לכם, אבל יהיה טוב, אני בטוח." (גבריאל בלחסן - רכבות) - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני כריש אני שוווווווחה קדימה |סנפיר| - דבר שהשגתם השבוע:נכנסתי להופעה של הבנות נחמה למרות הכל!! - מאכל השבוע: יותר כמו משקה השבוע: נס קפה - משהו שעשה לכם את השבוע: ההופעה של הבנות נחמה וההודעות האלו - משהו שהרס את השבוע: that someone whos messing with my head - הטימטום הזה של אחרי - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: הנבות נחמה מלכות אחת אחת וההופעה שלהם הרבה יותר ממולצת!
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שקט. חיבוקים קטנים. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהוא ירגע, לעזאזל. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Damien Marley - Eve, Dawn Penn, Stephen Marley, Damien Marley - No No No -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

izzys

New member
../images/Emo18.gifמושפעי השבוע../images/Emo18.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום. - שיר השבוע (כללי): דידי ארז- כל מבט. - אלבום השבוע: תתנהגי יפה. - האדם שעשה לכם את השבוע: ענבר, אוחנה, שיצי וציטרין החתיכים (זמי את חסרה
) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כל תקווה, יאוש." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): ווע המושפעות
יושבים בבית קפה, והמלצרית מפנה את הכוסות שלי ושל שחורה כשעידן עוד שותה. עידן: "למה היא פינתה? לא נעים כשיושבים עם שולחן ריק." שחורה: "נו מה, זאת הפואנטה בבית קפה." אני: "כן, זה לא הקפה, זה יותר הבית." עידן: "במילא הוא מתגייס עוד חודש." אני: "וואלה? איפה הוא ישרת?" עידן: "תפקיד קשה, מחוץ לבית." שחורה: "מה מחוץ לבית? לא פשוט חשבתי שהוא יעשה טירונות בחצר." אישה זקנה בבית קפה: "כל הבנות בחיפה חמודות כמוכן?" עידן ושחורה: "
" אני: "פשש.. אחלה משפט פתיחה!" שאלנו את אותה זקנה וחבריה מב"ש למה היא באה לחיפה. זקנה: "רצינו לטוס לחו"ל, ולא היה מספיק כסף, אז טסנו לחיפה!" עידן רואה מישהי מרחוק שבאה להתיישב איתנו. עידן: "יא, היא מצחיקה?" אני: "היא משתדלת." עידן שעה מנסה להסביר לי שאין לי מה להתמרמר על העבודה. עידן: "נו מה, אם יש לו מספיק קפלניות." שחורה: "מקפלות." עידן: "בסדר.. אז אם יש לו מספיק קפלניות." אני: "מקפלות! מה הקטע שלך?!" מספיק להסחף!
- דבר שהשגתם השבוע: עבודה כאפות. - מאכל השבוע: סנדוויץ' בר וסבארו. - משהו שעשה לכם את השבוע: באריאל שלישי רביעי, לעבוד, קצת שישי ושכחתי. - משהו שהרס את השבוע:
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: I've Got A Feeling. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הופעה של דנה (חינם!), משפחת אריאל בחיפה שני+שלישי+שישי+שבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיוסיפו לי משמרות השבוע, למצוא עוד עבודה, לזכות בלוטו. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: אחד חלקי אחד - הוא אוהב את הטבע. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי קופיקו
. סתם: - תמונה (תתפרעו.): פתאום התגעגעתי לחורף.

חחחח יפה אהבתי!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):מקום אחר - שיר השבוע (כללי):קח את הזעם - אלג'יר - אלבום השבוע:ממשיך לנסוע - האדם שעשה לכם את השבוע:לא מכירם - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):השאלות לא ניגמרות ורק הזמן ידע לפצות - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע:לא משהו מיוחד - מאכל השבוע:הצוואר של ידידה - משהו שעשה לכם את השבוע:--- - משהו שהרס את השבוע:---- - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:לפעמים עדיף להיתעלם מאנשים מטומטמים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:ליסוע לאלב"ש -שיר שפתחתם איתו את השבוע:מקום אחר -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:את כל החברה מאלב"ש סתם: - תמונה (תתפרעו.):אין לי מושג איך מעלים אחת

מתנות

New member
something's burning deep inside.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום, בגלל הקליפ. - שיר השבוע (כללי): עדי אולמנסקי - Stop this train - אלבום השבוע: אריק ברמן? לא ממש היה... - האדם שעשה לכם את השבוע: יובל, גלצ'. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "I'm trying to get some sleep..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תמיד חשבתי שהצפון הוא מקום על רמה, עד שהגעתי לעפולה וטבריה...." (יובל בביקור) - דבר שהשגתם השבוע: התחלתי היסטוריה ולשון. וראיתי את שלי. ויובל הגיעה. וכמה נצחונות ביחד. - מאכל השבוע: עוגת גבינה של אמא. - משהו שעשה לכם את השבוע: הלילות בכנרת, כמה שיחות עם גלצ', ויובל בעצם נוכחותה. - משהו שהרס את השבוע: העייפות והעצב. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שהוא יסתיים... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שלא אשבר. ולא אשבור. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: עברי לידר - ג'קט -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: גלצ', ענבר ומור. סתם: - תמונה (תתפרעו.): הכי מסכם

greengirl4ever

New member
../images/Emo91.gif שלי

שיר השבוע של היהודים- ליפול, השיר שאני הכי אוהבת בעולם :) שיר כללי- התקווה 6, סתמבלישן אלבום השבוע- אחכה לשבוע הבא
שיצא האלבום של הלייף!!! האדם שעשה לי את השבוע- המרצה שלי .. נתן לי 100 בציון מגן מאכל שבוע - עוף חמוץ מתוק ("הפגודה" בטבריה) פשוט מעדן!!!! משהו שהרס ת'שבוע - קיבלנו מכתבי פיטורים, סוגרים ת'מפעל שבו אני עובדת עוד כמה ימים
מסקנה - לא להיות יותר מדי זמן בשמש (בים) כי נשרפים
חח כאילו שאתם לא יודעים משהו שאתם מחכים לו השבוע... שיגמר כבר השבוע!!! כדי לרוץ לקנות תדיסק החדש של היהודים!!! שיר שפתחתי איתו את השבוע.. אממ... אם אני לא טועה זה היה אחד מהשירים של שון פול האדם שאני רוצה לראות... את חבר שלי!!!! התגעגעתי אליו!!! תמונה: משפחת בקהאם, ידעתי שלבן אדם הכי מושלם בעולם יהיו ילדים מושלמים, איך הם דומים לו יאללה!!! הקטנציק והבינוני הכי חמודים!!! דיויד תעשה לי ילד גם

../images/Emo85.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום למרבה ההפתעה - שיר השבוע (כללי):אלימות-אביב גפן - אלבום השבוע:השלישי של אביב - האדם שעשה לכם את השבוע:מממ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "נבל הוא האדם. ונבל הוא מי שקורא לו נבל על שום כך." (החטא ועונשו של דוסטויבסקי) סתם נזכרתי בזה וזה כזה מתאים עכשיו - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):את הדבר הכי טוב שקרה למקום הזה - דבר שהשגתם השבוע:אנערף - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שייגמר - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע:קול גלגל -שוטי הנבואה -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

עכשיו תורי, גם לי מגיע ../images/Emo13.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): 'אין לך מקום', 'מחפש תשובה'. - שיר השבוע (כללי): 'לונדון' - שילה פרבר. - אלבום השבוע: שילה פרבר- מיוחדים. - האדם שעשה לכם את השבוע: אביחי, אוחנה, ספיר, מור [ואת כל מי שראינו במסע בדרום..
]. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "ואם אנחנו שניים... [תדבר לאט]". - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "אז מה הסיפור שלך?".. "לא סתם אני שואל את זה, יש משהו מאחורי העיניים האלה, משהו שאת מסתירה מכולם, שאת מפחדת לספר". חיה [מהעבודה] באמצע התדרוך על סקר לנעליים: "אחרי סקר כזה, היא תלך יחפה!!"
אני: "אלו נעליים מהאפשרויות הבאות מעלות בך נוסטלגיה?" האשה שענתה לי על הסקר: "אף אחת, סנדלים תנ"כיות מעלות בי נוסטלגיה"
. שניר מיואשת מהגרעין שלנו שלא מצליח לקבוע שעה לעל האש: "בוא נקבע ככה, אנחנו ניפגש ביום שבת ב-13:00, זמי ואורנשטיין ייפגשו באחת עשרה" :D צריכים להתחלק, ושכל אחד יהיה עם מישהו שהיה לו איתו תאקל/שהוא לא בקשר טוב איתו, שניר: "ברנטל, בואי איתי!" אני: "כן שניר? אנחנו לא בקשר טוב? בסדר.." שניר: "כן? 'תביאי לי את ציטרין'..?"
קניאס: "בוא נגיד שלא בא לי לדבר איזה יום אחד...אתה תצטרך להבין את זה..נגיד חזרתי מיום במטע בננות"
רוכבים על הגמל.. ואז כולם מתחילים להתלהב מדברים שתכלס רואים בחיי היומיום.. אז היה איזשהו כלב בדרך.. ספיר: "אלה שלא מבינים שזה כלב... וואו, הנה שועל!!"
- דבר שהשגתם השבוע: בן אדם. - מאכל השבוע: חצי-חלומי אחרי יום צום
. - משהו שעשה לכם את השבוע: ראשון הראיון בכפר גלים שהלך מעולה
+ חיפה עם ואצל מור
, יום שני על האש עם הכיתה בברקן
+ עמרי, עופרי ושירה באריאל!, שלישי עבודה (
) ומור באריאל
, רביעי עבודה (
) ונסיעה לעמרי כהן החתיך. חמישי פעולת גרעין
ובאמפי ב00:00 בלילה עם אוחנה, שישי הרכיבה על גמלים וכל המסע בדרום הארץ [מצפה רמון + אצל אדם בבארי + אצל עדי בגיאה + לראות בפעם האחרונה את משפ' באר טוביה במתכונתה המלאה + תל אביב עם שנשונה עמרי ועופרי...] לכבוד יומולדתה של אוחנה, ושבת לישון והמסיבה הקטנה ליד הפיצוציה
. - משהו שהרס את השבוע: שלא היינו כל כך במסיבת פרידה ממאי למרות שכבר הגענו למקום
, הטרמפים ביום חמישי בבוקר/צהריים שהרסו לי ת'חיים בחזרה מעמרי, התקלות שלא היו אמורות לקרות ביום שישי [+10 שעות או יותר על ההגה, רצוף!!], ולקלוט שבאמת עוד רגע נראה את כל השכבה שלנו לאט לאט על מדים... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהיו אתם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: למשמרות ב'חקר'
, ליום שישי בחיפה אצל מור ולהופעה של דנה בקמלוט בשבת. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיקרה משהו חיובי, שיפסיק ללכת מסובך. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: "האנשים החדשים"- עברי לידר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אביחי
, מור, עמרי (
דחוף-בהול!) וטלצ'ו. סתם: - תמונה (תתפרעו.):
זה מה שקורה כשנוסעים עד מצפה-רמון בשביל לרכב על גמל

mooshki

New member
משעמם לי. מותר גם עכשיו לענות?

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):
אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):
going to a town - rufus wainwright - אלבום השבוע:
המכתב - האדם שעשה לכם את השבוע:
ממ נובאדי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
Do you really think you go to hell for having love? - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)
לא יודעת. יציאות של המלצרית הארגנטינאית שעובדת איתי. היא אומרת "חוואה חוואה חוואה" במקום חה חה חה ושטויות כאלה. - דבר שהשגתם השבוע:
אחלה ציון במתמטיקה. כסף מטיפים. להלהלה - מאכל השבוע:
בא לי צ'יפס:/ - משהו שעשה לכם את השבוע:
- משהו שהרס את השבוע:
קצת מרמור מהעבודה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
תהיו בטוחים במטרות שלכם. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:
דונט נואו. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
אביב באמפי וואהל. אבל כנראה שלא
-שיר שפתחתם איתו את השבוע:
השיר שיביא לך אהבה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
אביב?
סתם: - תמונה (תתפרעו.):

למעלה