השיר מהדיסק החדש, "ליפול" להשמעה!!! :

Z A M i

New member
אין ברירה זה לאנשים עם כינים שמסרבות לעזוב!!

לך יש ברירה! תזהרי ממני
השיער שלך יפה..אל תעשי את זה..
אל תהיי מושפעת מנינט.

אין ברירה זה לאנשים שהשיער שלהם שרוף טילים

ונקרע ונהיה דליל
ואם אני רוצה להמשיך את ההפקות האלו אני חייבת להסתפר. קיצר לא בא לי בכלללל שיער קצר אבל חייבים אז חייבים. ואמאשלךנינטיזבל.

Z A M i

New member
אם אמא שלי הייתה נינט,

נראה לך שהייתי גרה בבנין זניח באריאל?..
וואי. עכשיו ממש בא לי שאמא שלי תהיה נינט.

19:19

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): - שיר השבוע (כללי): Breakfast At Tiffany's- Deep Blue Something. - אלבום השבוע: Sarah McLachlan- Surfacing. - האדם שעשה לכם את השבוע:
. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): Feel like letting go. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) "את פשוט רכש", "עצם קיומך משמח אותי". - דבר שהשגתם השבוע: כל מה שצריך. - מאכל השבוע: גלידת שוקולד! - משהו שעשה לכם את השבוע: אנשים. - משהו שהרס את השבוע: מזגן
. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: יום רביעי! - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: להספיק לראות את כל מי שאני רוצה. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מאמי-מירי מסיקה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
. סתם: - תמונה (תתפרעו.):
עוצב באמצעות תפוז-פד

ב י ז י

New member
../images/Emo129.gif

- משהו שעשה לכם את השבוע: נשף, ושמאוריציו חזר הביתה אחרי שהוא לא היה שבועיים וחצי [למרות שזה היה רק לכמה שעות] - משהו שהרס את השבוע: מה שנודע לי אתמול!!!!!!!
, וכל מה שהיה היום, איזה יום מעצבן!!!!

little WhiSper

New member
Rhythm By Rhythm

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום
- שיר השבוע (כללי): אינקובאס- anna molly. הים- When Love and Death Embrace. - אלבום השבוע: אינקובאס. - האדם שעשה לכם את השבוע: חברות
- משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - דבר שהשגתם השבוע: בזבזתי מלא כסף
(אבל קניתי תיק,2 שרשרות,משקפי שמש,כפכפים וכובע. :) - מאכל השבוע: מילקשייק וגלידה
- משהו שעשה לכם את השבוע: ימים ראשון-רביעי- שהחברות באו. (עזריאלי2X, דיזינגוף סנטר 2X, וים :) - משהו שהרס את השבוע: הצבא הבנזונה מניאק#$@$%&^**%$##!@@# הזה. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תחיו את הרגע. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: מממ... יומשני הופעות, עוד כמה יציאות, ומועד ב' אנגלית
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שילך טוב באנגלית ומתמטיקה, שיהיה כיף, שהצבא יידחה לי. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לאנפתח. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: חברים וחברות סתם: - תמונה (תתפרעו.):

../images/Emo15.gif

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום - שיר השבוע (כללי): יוצא לאור - אלבום השבוע: אהוד בנאי - ממשיך לנסוע
- האדם שעשה לכם את השבוע: הוא ואיך שהוא יודע להפתיע - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "יש לי..[משהולאברור].. קבוע, פעמיים בשבוע יש לי לאב בוי!" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "את יודעת *מצונזר* מעולה!"," יש לך *מצונזר* יפה!" - דבר שהשגתם השבוע: הרבה חיוכים וטלוויזיה שפועלת. - מאכל השבוע: פנה אלפרדו לפנים! - משהו שעשה לכם את השבוע: הפנה אלפרדו האמת, והערב איתו. - משהו שהרס את השבוע: לא היה כזה:) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תנו חיוך, הכל לטובה:) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: סופ"ש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיעבור בשלום - שיר שפתחתם איתו את השבוע: החדש ההוא של אפרת גוש לא זוכרת את השם - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: בא לי בן, יומולדת בכל זאת..:) סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אין לך כבר כח.

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום כניראה.. - שיר השבוע (כללי):דיאטה- אפרת גוש - אלבום השבוע:אפרת גוש - האדם שעשה לכם את השבוע: צוף החתיך - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)אפרת גוש באמצע ההופעה" אולי יום אחד ימצאו אותי לא עלינו מתה..
- דבר שהשגתם השבוע:הבנה מכרעת - מאכל השבוע:כל מיני מאכלי ארועים - משהו שעשה לכם את השבוע:ההופעות בכיכר רבין - משהו שהרס את השבוע:שום דבר ששוה התיחסות - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אין ארמון באמצע רחוב הירקון לא גר נסיך איתי בחדר אין שלג באפריקה
השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:שיפתחו בכרטיסים לניצנים, לקנות כרטיסים לסלקום ווליום - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לדבר איתו קצת.. -שיר שפתחתם איתו את השבוע:ידיעה\שוטי הנבואה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אולי אותו סתם: - תמונה (תתפרעו.):

lost.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): מחפש תשובה/הימים שלנו/קח אותי - שיר השבוע (כללי): evanescence-everybodys fool - אלבום השבוע: שילה פרבר!
- האדם שעשה לכם את השבוע: עופרי. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "תקחו ועם הרוח לא משנה לאן..." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) : - דבר שהשגתם השבוע: כלום. - מאכל השבוע: פפסי מקס
- משהו שעשה לכם את השבוע: כלום. - משהו שהרס את השבוע: ... - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תיהיו חופשיים
. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: כלום. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: לא זוכר. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: .... סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ליאןןן

New member
../images/Emo203.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): אין לך מקום. - שיר השבוע (כללי): נאמנות ותשוקה/אני צריך אותך - אלג'יר. שווים - רן דנקר ועילי בוטנר. בין הצלילים - מוש בן ארי. - אלבום השבוע: נאמנות ותשוקה, והפסקול של 'הסודות'. - האדם שעשה לכם את השבוע: מצנריקו וג'סיקה. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "כשרואים אותה היא לגמרי מבולבלת, היא הרבה זמן כבר לא חולמת וצוחקת." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): אני ואח שלי רואים גיא פינס, והיה ראיון עם עברי והוא באותו זמן החזיק בקבוק מי עדן ביד.. אח שלי: "שיואו מכירה ת'אלה שעכשיו יגידו 'מעכשיו אני כאילו שותה רק מי עדן!!!' "
דוּבּי: "מי שטוחן לבד.." מצנר: "נטחן לבד..." "אתה כזה ילד צ'יפס בלי מיונז!" - דבר שהשגתם השבוע: האמת? ממש כלום. רק בלבול. - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: שמצנריקו לא התגייס בסוף
. 'הסודות' בסינמה סיטי בשלישי. שבלול ברביעי. מסיבת גיוס לשרון בחמישי. המון ים בשישי ולישון הרבה אחרי זה.
- משהו שהרס את השבוע: דניאל. ותחושת בלבול שמציקה נורא.| - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: נסיעה לחיפה מחר. הופעה של אביתר בחמישי. אולי אביב במוצ"ש. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהשטות הזאת תעבור בשקט. -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה, ענבר. סתם: - תמונה (תתפרעו.):

ליאןןן

New member
1. זה מצנריקו

או מר גבוה, כמו שטול אמרה
2. ברמת העיקרון אני עובדת עד ה-27 ליולי. אבל תחליטי מתי בא לך לנסוע ואני מוכנה אולי לקחת כמה ימים חופש...טוק טו מי.

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif להלה

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): X - שיר השבוע (כללי): NATO- kill 'em dead cowboy. - אלבום השבוע: Misericordiam - A Thin Line Between Man And Machine - האדם שעשה לכם את השבוע: אבי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: 80 בבגרות בלי לעשות אותה.. - מאכל השבוע: פירהXD - משהו שעשה לכם את השבוע: הוא(L) - משהו שהרס את השבוע: היסטוריה.. שיהרוס כל שבוע - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שתעבור מהר היומולדת מחר:p - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הממ הממ שיעבור רק אנא ערף -שיר שפתחתם איתו את השבוע: מיסריסרדיום- Cum Sucking Whore. Cold Stone Wins -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: המ סתם: - תמונה (תתפרעו.):

אדם ק

New member
nothing left to see

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): הזמן שלך - שיר השבוע (כללי): there there - אלבום השבוע:אין ספציפי - האדם שעשה לכם את השבוע: עדידוש! וענברנטל,ספיר ואוחנה שבאו! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): just 'cause you feel it doesn't mean its there-- משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם)לא זוכר... - דבר שהשגתם השבוע:ראיתי כמה אנשים, שגרה חדשה וטובה, שבוע טוב כמעט מכל הבחינות...שישי היה בנזונה - מאכל השבוע: על האש בשישי - משהו שעשה לכם את השבוע: ואי נראה לי שהעבודה עם החבר'ה היה הכי חזק, אבל גם יום שישי - משהו שהרס את השבוע: מחסומים - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: חופש השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הברמצווה בקיבוץ, אחרי כמה חודשים של עבודה, הגיע הזמן שזה יעבור... - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהכל ילך חלק... ו... זהו - שיר שפתחתם איתו את השבוע: המממ עוד לא נפתח... - האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: נעמה סתם: - תמונה (תתפרעו.):

reiya

New member
כמה אכזבות.../images/Emo4.gif

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):\ - שיר השבוע (כללי):NIN\HURT, שילה פרבר\הרגע. - אלבום השבוע:\ - האדם שעשה לכם את השבוע:\ - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "וכמה זמן את תמישיכי לחכות לדמעות ההתפקחות של איש הכן או לא, וכמה זמן עוד תמשיכי לצפות,וכמה אכזבות,וכל זה בגללו." - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): בשבת חן הולכת להביא איגלו\פופייס <איך שתקראו לזה> אני:חן תביאי לי צהוב. דין:לי סגול. יאנה:אני רוצה צבע גוף. חחח היה המון אוף. - דבר שהשגתם השבוע:כאבי גב. - מאכל השבוע:חציל מטוגן. - משהו שעשה לכם את השבוע:מגהדת',יום הסטודנט-מועד ב'. - משהו שהרס את השבוע:ילדים מציקים. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: LIVE AND LET LIVE השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:\ - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:כנרת :( -שיר שפתחתם איתו את השבוע:\ -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

למעלה