השיר מהדיסק החדש, "ליפול" להשמעה!!! :

חמדונה

New member
אותי דווקא ממש הצחקת

- שיר השבוע (של היהודים): לא קל - שיר השבוע (כללי): יום אחד גם את תמותי- שילה פרבר. לא עונה מעבר, היה חרא שבוע ורוב הסיכויים שגם הקרוב יהיה.

"זה הקסם שבחדר ששנינו כאן שוכבים על המיטה"

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין לך מקום - שיר השבוע (כללי):זמנים מוזרים - אלבום השבוע:- - האדם שעשה לכם את השבוע:אדם היום...אתמול כל מי שבא ואת מי שראיתי,החברים...כולם! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):- - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם):"אני לא רוצה להפסיד אותך.." - דבר שהשגתם השבוע:הרבה בילבול ושטויות...ושהוא הכיר אותי סוף סוף - מאכל השבוע:הקציצות של אמא היום - משהו שעשה לכם את השבוע:אדם...
,וענבר,נופר וספיר..ואתמול בלילה - משהו שהרס את השבוע:כל הקטע עם גיא - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה:תישארו ביישנים השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:מחר,יום שני בת"א,עבודה ברביעי-חמישי-שישי..וערב כיתה בשישי - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שאני אראה עוד פעם את אדם,שיום שני יהיה מוצלח ומחר אני אפתיע את עידו -שיר שפתחתם איתו את השבוע:זה לא אותו דבר-עיברי -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:מי שבא ברוך הבא סתם: - תמונה (תתפרעו.):

עוד שניה.

השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): תענה לי - שיר השבוע (כללי): אחרי שאפרת התאבדה/יוני בלוך - אלבום השבוע: יוני בלוך-הרגלים רעים - האדם שעשה לכם את השבוע: רות, עומר, הלה, נור, אסף - דבר שהשגתם השבוע: עוד ציור להציג בגלריה בקיבוץ, הלחנו עוד שיר - מאכל השבוע: מרק ירקות אדום^^ - משהו שעשה לכם את השבוע: הגלריה, הגיטרה המהממת ובעיקר אנשים - משהו שהרס את השבוע: יום חמישי בבוקר - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: תהנו השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: הבת מצווה, יומולדת לידיד ועוד כמה פגישות ם אנשים חשובים והתחלה של צילום לוידאו-ארט - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: אשן קצת יותר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: ליפול -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: עומר, עמרי, ספי, דיד ועוד.. סתם: - תמונה (תתפרעו.): כל פעם מחדש אני אוהבת את התמונה הזו! היא מזכירה לי רגעים נהדרים בטיול הזה..

.

מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):let love in,דברים בלחש,האביב הנצחי-כנסיית השכל. - אלבום השבוע:אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל - האדם שעשה לכם את השבוע:אסי,רובין,עדי ותמר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אומר דברים בלי תקנה שרק מגע ישכיח אומר מילים בלי מטרה אומר דברים בלחש גחליליות ישירו שיר המלאכים יאירו" "את הכי אבודה כשאת יודעת מה את רוצה גם אני כזה גם אני הלכתי למדבר להרוג את השטן וחזרנו יחד חברים let love in" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עדע אני ותמר יושבות בקפאין, עוברים זוג זקנים מולנו, עדע:אתם יודעים מה אני שונאת?אנשים בלי צוואר,כאילו,זה חיוני. מור: נו,והמוכר יפה? עדע: האם הוא יפה?..זה בעיני המתבונן..ומכיוון שאני המתבונן,הוא לא יפה בכלל. - דבר שהשגתם השבוע:קצת כסף וקצת שברון לב - מאכל השבוע:כלום. - משהו שעשה לכם את השבוע:ימי צילום,כמה שיחות,אסי ישן אצלי,הלילות בקפאין. - משהו שהרס את השבוע:לילות.אכזבות,אנשים,מכה חזקה ברגל,מצברוח. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אני מסתפרת מחר,ברית לנועם,אמפי וואהל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):

Z A M i

New member
שנשונה! תפסיקי להרגיז אותי..! ../images/Emo46.gif

אוף.
די להציק לי כבר.

מסתפרת מסתפרת../images/Emo10.gif

אין ברירה לפחות עד הכתפיים ככה...באסה. אולי עכשיו תהיה לך סיבה לבוא לחיפה לראות אותי

למעלה