.
מומלצי השבוע. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים):אין - שיר השבוע (כללי):let love in,דברים בלחש,האביב הנצחי-כנסיית השכל. - אלבום השבוע:אוטוביוגרפיה-כנסיית השכל - האדם שעשה לכם את השבוע:אסי,רובין,עדי ותמר. - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): "אומר דברים בלי תקנה שרק מגע ישכיח אומר מילים בלי מטרה אומר דברים בלחש גחליליות ישירו שיר המלאכים יאירו" "את הכי אבודה כשאת יודעת מה את רוצה גם אני כזה גם אני הלכתי למדבר להרוג את השטן וחזרנו יחד חברים let love in" - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): עדע אני ותמר יושבות בקפאין, עוברים זוג זקנים מולנו, עדע:אתם יודעים מה אני שונאת?אנשים בלי צוואר,כאילו,זה חיוני. מור: נו,והמוכר יפה? עדע: האם הוא יפה?..זה בעיני המתבונן..ומכיוון שאני המתבונן,הוא לא יפה בכלל. - דבר שהשגתם השבוע:קצת כסף וקצת שברון לב - מאכל השבוע:כלום. - משהו שעשה לכם את השבוע:ימי צילום,כמה שיחות,אסי ישן אצלי,הלילות בקפאין. - משהו שהרס את השבוע:לילות.אכזבות,אנשים,מכה חזקה ברגל,מצברוח. - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אני מסתפרת מחר,ברית לנועם,אמפי וואהל. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו.):