העיפרון הכי מחודד בקלמר
Member
שלום לכולם. קוראים לי מאור. אני בן 25. אני מגלומן.רק לי זה נשמע כמו שורת פתיחה של משתתף בקבוצת תמיכה?
שלום לכולם. קוראים לי מאור. אני בן 25. אני מגלומן.רק לי זה נשמע כמו שורת פתיחה של משתתף בקבוצת תמיכה?
יפה, הפנמת את מצבך, זהו שלב מהותי חשוב בדרך להחלמתךהשם שלי הוא מאור פז והמקום שלי זה בבית החולים הפסיכיאטרי אברבנאל.
הרים לך להמחתה כפי שאתה אוהביפה, הפנמת את מצבך, זהו שלב מהותי חשוב בדרך להחלמתך![]()
בתור המנהל כמובן. אבל אני עוד לא סגור על עצמי שזה הנתיב שאני רוצה לבחור ללכת בו. תעזרו לי להחליט ותספרו לי, מי שיודע, כמה כסף עושה מנהל בית חולים פסיכיאטרי? אם זה הנתיב שאבחר ללכת בו, מה צפוי להיות השכר שלי בתור מנהל בית החולים הפסיכיאטרי אברבנאל?
אני מכיר מישהי בתחילת שנות ה-60 שלה. יש לה תואר 2 והיא מנהלת מחוז (בהחלט מכובד). אבל היא מעולם לא ראתה את עצמה כמיועדת למהל בי"ח כזה או אחר. ובקיצור... אפילו מחלומות כאלה אין כל סיכוי להתעשר.רגע רגע,
הוא רחוק מלהיות פסיכולוג,
אם נאמין לסיפוריו, הוא בתחילת התואר הראשון,
פסיכולוג הוא רק בוגר תואר שני, ואז התמחות ועוד.
פסיכיאטר - רופא, והתמחות בפסיכיאטריה.
כל זה לפני כישורי ניהול, נרכשים, לא ביום אחד,
אז בואו נעבור את יום כיפור בשלום ונעשה חשבון כמה שנים יעברו עד שאולי.
ברור שהוא יכול השאלה אם יתנו לו.למה ככה? תן לו את הקרדיט שהוא יוכל לנהל.
תתעדכן ביוטיוב,ההפחדה הזאת נגמרה.העולם עומד בפני התפוצצות אוכלוסין וקיים חשש שמשאבי מזון לא יספיקו במקרה של אסון חקלאי כזה או אחר.
אם יש לך לחץ דם נמוך בלי תרופות אין סיבה שיהיה לך שבץ,או סתם משבץ
קודם כל הוא עזב את החלום להתעשר - בפועל - במעשים - ברור שהוא רוצה פשוט אין לו דרך כרגע להגשים.אני מכיר מישהי בתחילת שנות ה-60 שלה. יש לה תואר 2 והיא מנהלת מחוז (בהחלט מכובד). אבל היא מעולם לא ראתה את עצמה כמיועדת למהל בי"ח כזה או אחר. ובקיצור... אפילו מחלומות כאלה אין כל סיכוי להתעשר.
ולא מספיק להיות פסיכולוג, אלא צריך להיות פסיכולוג קליני ובשביל להתקבל ללימודי תואר שני צריך ממוצע תואר ראשון לפחות מעל 90 ובד"כ דרוש מעל 93 ואף מעל 95, תלוי ביקוש באותו שנתון.רגע רגע,
הוא רחוק מלהיות פסיכולוג,
אם נאמין לסיפוריו, הוא בתחילת התואר הראשון,
פסיכולוג הוא רק בוגר תואר שני, ואז התמחות ועוד.
פסיכיאטר - רופא, והתמחות בפסיכיאטריה.
כל זה לפני כישורי ניהול, נרכשים, לא ביום אחד,
אז בואו נעבור את יום כיפור בשלום ונעשה חשבון כמה שנים יעברו עד שאולי.
לפי מה שאני רואה אין דבר כזה "פסיכולוג רגיל".ולא מספיק להיות פסיכולוג, אלא צריך להיות פסיכולוג קליני ובשביל להתקבל ללימודי תואר שני צריך ממוצע תואר ראשון לפחות מעל 90 ובד"כ דרוש מעל 93 ואף מעל 95, תלוי ביקוש באותו שנתון.
ברור, בדיוק כפי שאין לך רופא, אלא רק רופא אוזניים, עיניים, משפחה, ילדים, ... כך גם בפסיכולוגיה.לפי מה שאני רואה אין דבר כזה "פסיכולוג רגיל".
![]()
מה זה פסיכולוג קליני ובמה הוא שונה מפסיכולוג רגיל? המדריך המלא לפניכם
מה זה פסיכולוג קליני ובמה הוא שונה מפסיכולוג חינוכי? אביתר מיכאליס, פסיכולוג קליני בכיר יענה על כל מה שרציתם לדעת על תחומי אחריותו של הפסיכולוג הקליני במאמר שלפניכם.www.b144.co.il
יש את זה או פסיכולוג ילדים - פסיכולוג התהגותי או התפתחותי.יש גם פסיכולוג שיקומי.
תודה. גם אני אוהב אותך.רק הכותרת נכונה.
אני האדם החכם ביותר, המוכשר ביותר והמעניין ביותר בהיסטוריה של אתר תפוז. זה למה יש על הפוסט שלי מלא מגיבים, וזה למה, למקרה שהצלחת לפספס, יש עשרות ומאות מגיבים על רוב הפוסטים שלי.בגלל זה כ"כ הרבה מגיבים יש - פעם ראשונה אמרת דבר נכון.
נורא. באמת חשבתי שהרבה יותר, וזאת גם אחת משתי הסיבות לכך שהחלטתי לוותר. לא יודע למה חשבתי רבע מיליון שקל בחודש."לפי הדו"ח, 33 מנהלי בתי החולים השתכרו בממוצע 82,580 שקל"
אין לי שום בעיה עם שמי האמצעי.גם לי היה שם אמצעי שלא אהבתי.
רק קצת ורק בתקופה של הבית-ספר. במיוחד בכיתה ט' היה לי איזשהו מורה אחד, המורה לאנגלית, שחשב שהשם הראשון ו"העיקרי" זה חיים וכך הוא היה קורא לי. ניסיתי לתקן אותו כמה פעמים אבל הוא היה מבוגר ולא כל-כך שמע, או לא כל-כך הבין, או לא כל-כך זכר, והמשיך לקרוא לי כך, אז עזבתי את זה. למה להתעקש? זה לא כאילו שהוא טעה או משהו. זה באמת אחד השמות שלי.במקרה שלך בטח מתבלבלים אם השם שלך מאור או חיים![]()
אז כנראה לא יתנו לי כי אני ממש לא מתכוון ללמוד ארבע עד שבע שנים רפואה ואז עוד שנתיים-שלוש פסיכיאטריה רק בשביל אולי להיות מנהל בית חולים פסיכיאטרי יום אחד בשביל מה שבסופו של דבר מסתברת כמשכורת עלובה (בסטנדרטים של מה שאני שואף אליו) של רק 90,000 שקל בחודש.ברור שהוא יכול השאלה אם יתנו לו.
לא באמת. אני עובד על זה מאחורי הקלעים. לא בדרך של לנסות ולהמשיך לגייס משקיעים בשביל ההשקעות שאני רוצה לעשות כי את זה כבר באמת עזבתי אבל באופן כללי יש לי כל מיני תוכניות להתעשרות בנוגע לכל מיני דברים. ננסה את כולם ונראה "מה יתפוס".קודם כל הוא עזב את החלום להתעשר - בפועל - במעשים - ברור שהוא רוצה פשוט אין לו דרך כרגע להגשים.
אני אהיה פסיכולוג קלינילפי מה שאני רואה אין דבר כזה "פסיכולוג רגיל".
יש את זה או פסיכולוג ילדים - פסיכולוג התהגותי או התפתחותי.יש גם פסיכולוג שיקומי.![]()
מה זה פסיכולוג קליני ובמה הוא שונה מפסיכולוג רגיל? המדריך המלא לפניכם
מה זה פסיכולוג קליני ובמה הוא שונה מפסיכולוג חינוכי? אביתר מיכאליס, פסיכולוג קליני בכיר יענה על כל מה שרציתם לדעת על תחומי אחריותו של הפסיכולוג הקליני במאמר שלפניכם.www.b144.co.il
יש את הדרכים הבטוחות והאיטיות ויש את הדרכים היותר מהירות.יש לי כל מיני תוכניות להתעשרות בנוגע לכל מיני דברים. ננסה את כולם ונראה "מה יתפוס".
גם אם היה פסיכילוג קליני, לא יכל להיות מנהל בי"ח פסיכיאטרי כאשר אינו פסיכיאטר כפי שכתבת מעלה בתגובה #3 שלך.ולא מספיק להיות פסיכולוג, אלא צריך להיות פסיכולוג קליני ובשביל להתקבל ללימודי תואר שני צריך ממוצע תואר ראשון לפחות מעל 90 ובד"כ דרוש מעל 93 ואף מעל 95, תלוי ביקוש באותו שנתון.
ברור, רק חידדתי נקודתית את אשר מיטלמן כתבה.גם אם היה פסיכילוג קליני, לא יכל להיות מנהל בי"ח פסיכיאטרי כאשר אינו פסיכיאטר כפי שכתבת מעלה בתגובה #3 שלך.
ההבדלים עצומים בין פסיכיאטר לפסיכילוג כי פסיכיאטריה זהו תחום התמחות ברפואה ואילו פסיכולוג לא לומד רפואה ולכן גם אינו מוסמך לתת מרשם לתרופות אלא רק המלצה שאותה הפסיכיאטר בוחן ויכול להיעזר בהתרשמות של הפסיכולוג.
אם אני לא טועה, גם רופא ילדים או משפחה לא ייתן מירשם לרופה פסיכיאטרית ע"ס חוו"ד של פסיכולוג וידרוש חוו"ד של פסיכיאטר.
אבל מנהל לא צריך לתת תרופות או מירשמים לתרופות (כן, יש מקרים יוצאי דופן),גם אם היה פסיכילוג קליני, לא יכל להיות מנהל בי"ח פסיכיאטרי כאשר אינו פסיכיאטר כפי שכתבת מעלה בתגובה #3 שלך.
ההבדלים עצומים בין פסיכיאטר לפסיכילוג כי פסיכיאטריה זהו תחום התמחות ברפואה ואילו פסיכולוג לא לומד רפואה ולכן גם אינו מוסמך לתת מרשם לתרופות אלא רק המלצה שאותה הפסיכיאטר בוחן ויכול להיעזר בהתרשמות של הפסיכולוג.
אם אני לא טועה, גם רופא ילדים או משפחה לא ייתן מירשם לרופה פסיכיאטרית ע"ס חוו"ד של פסיכולוג וידרוש חוו"ד של פסיכיאטר.
אתה פשוט כועס עליי כי אתה טוב במדעים הריאליים ואני פשוט הסברתי לכולם למה המקצועות ההומאניים יותר חשובים, ולמה אנשים הומאניים הם גם חכמים יותר מאנשים ריאליים. זה הכול. ההצעה שלי אליך זה שתתגבר על זה ותמשיך הלאה. זה לא סוף העולם. מה שכן, בדרך כלל אתה לא מגיב על הפוסטים שלי אבל אני שמח לראות שהתחלת דווקא כן להגיב, וזה חשוב לשמוע גם דעות אחרות. אשמח לראות אותך ממשיך לקחת חלק בשרשורים שלי גם בעתידיפה, הפנמת את מצבך, זהו שלב מהותי חשוב בדרך להחלמתך![]()
אני אהיה פסיכולוג קליני. זה הפסיכולוג שעושה הכי הרבה כסףברור, בדיוק כפי שאין לך רופא, אלא רק רופא אוזניים, עיניים, משפחה, ילדים, ... כך גם בפסיכולוגיה.
אגב, לתמיהתך, יש לך פסיכולוג חינוכי, מיועד לרוב לילדים.
ומאוד התאכזבתי לגלות זאת. לדעתי זה לא צריך להיות כך.גם אם היה פסיכילוג קליני, לא יכל להיות מנהל בי"ח פסיכיאטרי כאשר אינו פסיכיאטר כפי שכתבת מעלה בתגובה #3 שלך.
ממש לא כועס, זכותך לחשוב מה שאתה רוצה, אולי זה מה שהיית רוצה שיהיה, אך החיים מראים אחרת.אתה פשוט כועס עליי כי אתה טוב במדעים הריאליים ואני פשוט הסברתי לכולם למה המקצועות ההומאניים יותר חשובים, ולמה אנשים הומאניים הם גם חכמים יותר מאנשים ריאליים. זה הכול. ההצעה שלי אליך זה שתתגבר על זה ותמשיך הלאה. זה לא סוף העולם. מה שכן, בדרך כלל אתה לא מגיב על הפוסטים שלי אבל אני שמח לראות שהתחלת דווקא כן להגיב, וזה חשוב לשמוע גם דעות אחרות. אשמח לראות אותך ממשיך לקחת חלק בשרשורים שלי גם בעתיד![]()
אכן, מבין כל הפסיכולוגים, הוא המרוויח הכי הרבה.אני אהיה פסיכולוג קליני. זה הפסיכולוג שעושה הכי הרבה כסף![]()
הסיבה שזה כך כי תחום הפסיכולוגיה מוכל בתוך תחום הפסיכיאטריה ולא הפוךומאוד התאכזבתי לגלות זאת. לדעתי זה לא צריך להיות כך.
ואומר לך עוד דבר מה. ככל שאתה קרוב יותר לצמרת, שבה רק אדם אחד זוכה להגיע לתפקיד הנכסף... אתה נתקל בהרבה מאד דחיפות מרפקים. לכן, במרבית המקרים לא הטוב ביותר זוכה אלא דווקא התחמן הבלתי נלאה שבעצם ממש לא מתאים לתפקיד מצליח להשתחל בכוחותיו הרבים אל תוככי החליפה היוקרתית... להזכירך: אהוד מרק התמנה לרמטכ"ל וברח ויוסי פלד, שראה את עצמו הרבה יותר מתאים לתפקיד, זעק שוב ושוב שעשו לו עוול. וכך האלוף מתן וילנאי נשלח לשליחות לארה"ב ועל אף שתפקיד הרמטכ"ל הובטח לו כמעט בשבועה, כל הסיפור התפוגג לטובת "דבר אלי יפה" שאול מפזז. וזאת למה? שמועות רעות טענו אז, שאשת ראה"מ דאז = הצרה, הייתה בת כיתה של אורית אשת שאול, והיא לחצה על בעלה, שימהר וימנה את השאול בטרם ישוב המתן ארצה... וכך היה. גם אז זעק מר מתן שאכלו לו ושתו לו ושילחו אותו עד אמריקה, כדי שיוכלו למנות במחשכים אלוף כושל ללא ידיעתו ומאחורי גבו לתפקיד הרם...גם אם היה פסיכילוג קליני, לא יכל להיות מנהל בי"ח פסיכיאטרי כאשר אינו פסיכיאטר כפי שכתבת מעלה בתגובה #3 שלך.
אוי לא!גם מבחינת השכלה הוא לא יכול להיות, כי בשביל להיות בתפקיד כזה, הוא צריך להיות פסיכיאטר ולא פסיכולוג.
יכול להספיק גם 85. תלוי איפה.ולא מספיק להיות פסיכולוג, אלא צריך להיות פסיכולוג קליני ובשביל להתקבל ללימודי תואר שני צריך ממוצע תואר ראשון לפחות מעל 90 ובד"כ דרוש מעל 93 ואף מעל 95, תלוי ביקוש באותו שנתון.
צריך לעשות ש.ב. לפני שמתחילים ללמוד משהואוי לא!![]()
ממש לא, ציון 85 יכול להספיק לתואר שני בפסיכולוגיה בתחומים אחרים, כמו למשל בפסיכולוגיה חינוכית.יכול להספיק גם 85. תלוי איפה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.