אולי אתה לא מודע לנושא, אבל יש הרבה מאוד אזרחים שחיים כעבריינים רק בגלל שהכנסת לא מכבדת את האינטיליגנציה שלהם לבחור בעצמם מה טוב להם ומה לא. אין לי ספק שבמערכת בחירות הזאת לא יצא מזה משהו ממשי, אבל מה שכן יצא מזה זאת לפחות התחלה של מודעות. סיכוי לשנות מבפנים, ואולי קצת להכניס הגיון לכל השקרים של כל האגודות למלחמה בסמים למנהם שאל-סם בראשם שהפכו את המריחואנה למשהו מהשטן. תקרא את החתימה שלי ותבין מה אני רוצה לשנות..
אני רואה את זה כיתרון. זאת אומרת שבמידה והם יכנסו הם יהיו מחויבים לדבר אחד בלבד- למצביעים שלהם שהכניסו אותם לכנסת בשביל סיבה אחת. אחרי שהם ישיגו אותה אני משער שהם יתפרקו. אז מה? לנצח הם יזכרו בתור אלה שהכניסו את הלגיליזציה לישראל. לצערי זה לא יקרה בטווח הקרוב, אבל מותר לקוות.
מאות מיליונים של שקלים שמוציאים על אכיפת החוק נגד עישון מריחואנה יועברו במניעת פשע אמיתי כמו גניבות מכוניות,גניבות מהבנקים שלכם. בנוסף לזה הממשלה תרוויח מיליונים מהמכירות של צמח המריחואנה. בוא נסכים כולנו שלאכהול וטבק יש השפעה בריאותית יותר מסוכנת ממריחואנה,הסיבה היחידה שפעם אסרו על זה כי פחדו מזה ולא ידעו מה זה.
ברגע שיהיה מצב כזה אז המפלגות יהיה מאוד חשובות כדי לשמור על הנתיב או להחליף אותו במקרה ומשהו יתקלקל בדרך... עלה ירוק תחמם את הכיסא במשך הרבה זמן וזה בהנחה שהיא תצליח להעביר את החוק בכנסת.
אם היית צודק אז בקנדה לא היה צורך בשום מפלגה, הרי שם יש שלום, צמיחה כלכלית, פוריות חברתית, פערים כלכליים נמוכים, רמת חיים גבוהה לרוב האזרחים, הזדמנויות רבות לכל מי שמוכן להשקיע, ומה לא... ובכל זאת תמיד יש מה לשפר, לכן אין בסיס לטענתך.
וזה אומר בעצם ל"הצביע" (גם אם לא במכוון) לכוח הפוליטי החזק ...ולרוב הכוח הפוליטי החזק הוא הכי חרא באותה תקופה של הבחירות (קרי הליכוד) בקיצור חבל מאוד אם לא תצביע.
תאר לך כל אחד יגיד לעצמו "מה הטעם , כולם מושחתים , לא נורא, השאר מצביעים. זה שאני לא מצביע לא ישפיע על התוצאה.." אז שהוא שלא כך הדבר..כי אתה לא היחיד שחושב ככה בעצם וזה גורם לכך שהרבה אנשים לא מצביעים או שמים פתק לבן ואז יוצא אחוז נמוך של בוחרים ואותו אחוז (לטעמי) לא משקף את רצונו האמיתי של העם , יהיה אשר יהיה הרצון הזה. אולי צריכה להיות פה מהפיכה מלמטה , כדי שתפסיק השחיתות.
אולי באמצעות מלחמת אזרחים? מה מבטיח לך שאחר כך יהיה טוב יותר? אני מאמין שבסופו של דבר תהיה מלחמת אזרחים כי משהו יתפוצץ בין החילונים לחרדים ובין היהודים לערבים אך שבסופו של דבר זה לא יעזור, הסיבה שאני מאמין שזה יקרה היא שהיאוש עשוי להשתלט על כולם והפחד משינויים לרעת כל מגזר יגרמו לאותו מגזר להלחם באלה שלדעתו מאיימים עליו ו/או על אורח חייו, למרות זאת אני מקווה שלא תהיה מלחמת אזרחים ושימצא פתרון, אך קשה לי מאוד להאמין בכך.
אבל חס וחלילה לא הכוונה למלחמת אזרחים אלא רק להעיף קיבינימט אחת ולתמיד את 120 הבטלנים שיושבים בכנסת ובמקומם לשים אנשים פשוטים כמוני וכמוך (דוגמה כן...) שאני רוצה להאמין שיהיה להם אכפת יותר ממה שקורה במדינה הזו מאשר הכסא שלהם. בכל אופן , תצביע בן אדם...זה חשוב באמת.. שאלה , זו החלטה סופית שלך לא להצביע לבחירות הקרובות? האם הצבעת בעבר? אם לא הצבעת , האם תצביע אי פעם בעתיד? ואם כן הצבעת אז למה דווקא עכשיו לא (הם תמיד היו מושחתים...)