השנה אנחנו מכניסים אותם!!!

מקרה הולנד

בהולנד גם לא תמצא אנשים שדוקרים אנשים אחרים בשל מקום חניה. האם ניתן להשליך מכך על ישראל?

לא נכון...

הפרלמנט ההולנדי אסר על שימוש בגראס בהולנד מהסזיבה הזו בדיוק , הולנד הפכה לפח זבל של העולם שכל מי שרוצה לעשן באופן חופשי נסע לשם ורק גרם נזק לתושבים המקומיים.

חתיכת פח אשפה..

התיירות בהולנד בנוייה ברובה על תיירות סמים והם מודעים לזה. פח הזבל הזה מכניס מליארדים של יורו מדי שנה. הם לא יוותרו על זה בחיים כי זה יכניס אותם לסחרור כלכלי כזה שהם לא יצאו ממנו בחיים...

הגיע הזמן....

עכשיו שכל המפלגות הגדולות הם בעצם אותו דבר שהנושא החברתי בכותרות אחרי שהשנה האחרונה עם כל אסונות הטבע שהיו בה הוכיחה לנו שיד האדם בכל ואם לא נתעורר נגמר... שעלתה המודעות לאנטנות הסלולריות ולנזק שלהם הגיע הזמן לאיחוד כל המפלגות עם האג'נדה של איכות הסביבה ...אני קורא לכל אותם גופים שכוונתם טובה להתאחד לא להיכנע למאבקי האגו ולא לקחת דוגמא מכל אותם פוליטקיאים מושחתים... איחוד של הירוקים עם עלה ירוק עם כל שאר האירגונים הירוקים ואולי אפילו עם ארגונים נגד השחיתות הפוליטית אנא ממכם תנו לנו סיבה ללכת לקלפי ....

נכנסנו לעמוד הראשי של תפוז....

dmt4me

New member
אני איתך מתושלח!!!!!! ../images/Emo182.gif

ועוד שש מליון סטלנים :)

save yourself

New member
עם עלה ירוק יעלו לכנסת, משהו רע פה

סמים אסורים כי הם פוגעים במוח, בנפש, בגוף. אין לך שום זכות לעשן את זה. ועם תמשיך, אני מקווה שתפגע ותבין כמה זה חרא. אנשים מתים(!!) מזה.

חיכיתי להודעה הזאת.

חיכיתי שמישהו ישלוף את הטיעון החלש הזה. מההודעה שלך אני מבין שבחיים לא עישנת. תחסוך ממני את ה"ואני בחיים לא ינסה". לא ניסית- אין לך מושג אל תטיף לי. מריחואנה מוגדרת כסם בגלל שיקולים כלכליים מאמריקה של שנות ה20-30. את זה אתה יודע. אתה יודע כמה אנשים מתים משנה מגראס? תן לי לספר לך- אפס. כמה מתים מסיגריות? ואלכוהול? שלא לדבר על ההשלכות של הסמים המגעילים האלה לטווח ארוך. יש לי את כל הזכויות לעשן את זה, לממשלה אין זכות לזלזל באינטיליגנציה שלי ולהחליט בשבילי החלטות שהן לא צריכות להחליט. חוץ מזה אתה בטח ילד קטן ודביל אם אתה כותב שאתה מקווה שאני יפגע מסמים. סמים מהסוג שנפגעים מהם (סמים נרקוטיים. תחפש את זה במיליון או משהו) הם דרועים כמו אלכוהול וטבק. אף אחד לא מת מגראס. תכניס את זה לראש. אני ממליץ לך בחום להשתחרר משטיפת המוח שעשו לך... בום בולינט.

תגובה

גראס יכול להיות טריגר למחלות נפש וגורם הרבה פעמים להתקפי חרדה ופרוניה אפילו קשים ישנם אנשים שהגראס אפילו גרם להם להתקפים פסיכוטים לכן אין מקום ללגיטימציה של גראס אבל כן צריך לשנות את החוק. מי שמעשן גראטס הוא לא עבריין וכל אחד רשאי לעשן בביתו ואפילו לגדל. צריך לחנך נגד סמים אבל לזכור את התכונות הכן טובות של הקאנביס (לרפואה ולבגדים) כמו כן לזכור ששמן הקאנביס (ללא החומר הממסטל..) הוא השמן הבריא ביותר עם הכמות הכי גדולה של אומגה 3 מי שכן נתפס עם כמות קטנה לא צריך להיעצר ולא צריך להיפתח לו תיק מי שסוחר הוא כן עבריין. זה לא יתכן ששוטר עם "יום רע" יכול להרוס לך את החיים בגלל כמות מיזערית של גראס צריכים לשבת אנשים חכמים ולחוקק חוק חכם שיגדיר מחדש את היחס של ישראל לנושא הגראס. אבל זה לא צריך להיות הנושא המרכזי של המפלגות הירוקות אבל בהחלט חלק מהמצע שלהם.

מגיב.

לפי דעתי אתה מתבלבל. חקרתי את הנושא הזה לעומק ולרוחב ולא שמעתי על אנשים שקיבלו התקף פסיכוטי מגראס. עפ"י דעתי אתה מתבלבל עם L.S.D אבל נניח שאתה צודק. בוא נניח שאנשים באמת קיבלו התקפים פסיכוטיים. כמה אנשים קיבלו את אותם התקפים? בודדים. אפשר לספור אותם על כף יד. ואל תגיד "בתי החולים מלאים בכאלה אנשים" כי זה פשוט לא נכון. בימינו כל דבר יכול להיות טריגר להתקפים מהסוג הזה, והעובדה היא שאנשים מעשנים את זה בכל העולם ולא מקבלים התקפים. מעבר לעישון, לצמח הקנביס יש כ"כ הרבה שימושים מועילים שאני בכלל לא יודע איפה להתחיל. הצמח הזה יכול לחסוך כמות גדולה מאוד של כסף לאזרח הקטן (אנחנו). הסיבה שאנחנו לא מודעים לזה היא כי יש מי שמרוויח מהעובדה שהקנביס לא חוקי סכומים גדולים מאוד של כסף.

תגובה

זה לא משנה אם משתמשים ב"סם" כזה או אחר אלכוהול סיגריות וסמים כולם סמים כמו גם הרבה דברים אחרים גם טלוויזיה זה "סם להמונים", הדבר המשותף לכל הסמים הללו שבורחים איתם מהמציאות... אם אתה רוצה לברוח מהמציאות תעשה את זה אבל אל תגיד אחרי זה "אני השגתי את ההישגים שאני רוצה ויש לי סדר עדיפויות שונה" או "אני לא מחפש הישגים גשמיים אלא הישגים רוחניים ומחשבתיים" אז אתה יוצא גם [סליחה על המילה] אידיוט, כי לא רק שלא הגעת להישגים גשמיים כי אם את ההישגים הרוחניים או כל דבר אחר השגת באמצעות הסם ולא באמצעות המחשבה והיצירתיות שטמונה בך ובכל אדם אחר! אני לא פסיכולוג וגם לא איזה סוציולוג אבל מה שכן אני בטוח במה שאני אומר, אם אני טועה תסביר לי במה.. אגב, אתה לא חושב שזה עדיין קצת מוקדם מידי בשביל להצהיר במי אתה בוחר?? לפי מה שאני זוכר בבחירות הקודמות הייתה גם מפלגה שעיקר המצע שלה היה להכניס את ההימורים לחוק.. <וזאת הייתה ציניות> דבר אחרון, אני לא חושב שיש בך או במעשני סמים קלים אחרים משהו פגום אני כבר בגיל שאני מכיר לא מעט אנשים שמעשנים, אני יודע שהערך שלהם מבחינתי יורד אבל היחס לא..

מגיב.

הבעיה עם מה שאתה אומר היא עקרונית. אתה אומר שכל מי שמעשן שם את הגראס במרכז החיים שלו, וזה מה שהוא עושה כל היום, וזה לא ככה, מנסיון. אתה טועה בגלל שמועטים האנשים שאומרים את מה שאתה כתבת. האמת היא שאנשים בערב אחרי עבודה פשוט במקום לשבת עם בקבוק בירה ביד יושבים עם ג'ויינט. אני לא רואה בזה שום דבר רע. אתה לא משיג דברים באמצעות הגראס. זאת הטעות שכולם עושים. הגראס סתם שם ברקע, כמו בירה, ואני לא חושב שצריך לרדוף אחריי בגלל שאני לא אוהב לשתות.

אתה טוען שההשפעה של פחית בירה

דומה בחוזק ההשפעה של ג'וינט?? אני מדבר על זה שרוב האנשים מגיעים לעישון ג'וינטים, כמו סיגריות ד"א, בשביל לברוח או בשביל לקבל יותר יצירתיות ויותר חופש. אם לא בשביל הפעולות האלה אז למה אתה מעשן?

למעלה