השנה אנחנו מכניסים אותם!!!

מורנא007

New member
אני מקוה שלא

לא בגלל בעית החשיש שנופחה מעבר למידה סבירה, אלא בגלל החשש להתדרדרות בעקבות הסמים הקלים לאלו ששורטים וחורשים.

B e n 6 2

New member
זה מאד תלוי בסעיפי החוק..

אם החוק יאפשר רכישת גראס ללא מגבלה [מכל מרכול וסופר] או אישור מיוחד זה לא תורם למעט התרומה למיעוט המעשן. זה חוק מאד קשה ליישום. מאד. עם זאת זה גם מאד קל בדיוק כמו שזה קשה. אחד מן המגיבים אמר שאם ישנו אדם אשר מגדל בעצמו, לא צריכים להחריף עמו את הדין, והיינו הך בחינוך. אני מסכים אתו. לדעתי רק זה צריך להיות מסודר יותר.. מרכולי "עלה ירוק" יכולים להוות תחליף וגם לפרנס טוב מאד את המדינה. מרכולים שיכללו בתוכם אנשי מקצוע אשר יוכלו לנווט לפי מגבלות הצרכן. בקיצור.. מעבדה רפואית+קופון מקופל עם ריח של ירוק. אין ספק גם שמעבר לעשיית נייר מהצמח היא מעלה גדולה.. זה יחסוך וימנע הרבה [!]. אני בעד עלה ירוק, אבל אולי אצביע שרון [למרות השחיתות שאני מודע לה] ואקווה שזה יתמתן וינסה לגלם אל מפלגתו תכונות טובות יותר משני הצדדים האובססיביים [ליכוד, עבודה+שינוי] המרכזיים בממשלה. הייתי מציע מפלגה שתנסה לתרום במודעות הנזק של הבשר לאדם, במודעות לבעלי החיים בכלל והנזק הסביבתי.. ולה יש מצעים רבים.

מורנא007

New member
הבטחות

אני בספק שהחוק יעבור, גם אם תכנסו לכנסת. בכל מקרה, אני לא מתכנן לעשן גם אם הסמים יהיו חוקיים

אתה טועה, כמו כולם...

לפי מה שאתה אומר אנשים שמעשנים גראס יעברו בשלב כזה או אחר לסמים קשים יותר. קבל עובדה מהשטח- בשנה שנתיים האחרונות מס' האנשים המעשנים בישראל שילש את עצמו בערך ( וזה עוד לא כולל אנשים שמעשנים ואמרו שהם לא..). לפי מה שאתה אומר גם כמות הנרקומנים צריכה לטפס באותו יחס. נחש מה קרה..? כמות הנרקומנים לא טיפסה, אולי באחוזים בודדים. הטענה שלך שגוייה, בדר"כ אנשים שמגיעים לסמים הקשים יש להם איזה שהוא פאק באישיות והם היו מגיעים למצב שלהם בדרך כזאת או אחרת..

מורנא007

New member
אתה לא מבין מה שאני אומר

זה כנראה בגלל הסם
אני אומר שיש חשש למעשני גראס שיעברו לסמים קשים... אני לא אומר שכל מי שמעשן גראס יעבור לסמים קשים.

נכון, יש חשש כזה...

בלי ספק. גם יש חשש שמישהו ישתכר ויקבל התקפת אלכוהול. או שמישהו יעשן יותר מדי סגריות ויקבל התקפת ניקוטין. יש גם חשש שסתם בנאדם שהיה לו חודש ממש גרוע יחליט לעשות סמים קשים. ברור שיש חשש. בבקשה לא להכליל אוכלוסייה של יותר ממליון איש (!) בגלל כמות מסויימת של אנשים שמדרדרים הלאה..

מורנא007

New member
ולמה אתה טועה

כי, אני ראיתי באחד השירשורים בקומונה "סמים קלים בעד וזהו" כאן בתפוז, גולשים שמבקשים סמים קשים אחרי שהתנסו בגראס. ברור שמקרה אחד אינו מדגם מייצג מבחינה סטטיסטית, אבל הרושם הראשוני שלי הוא, שיש דברים בגו, חלק ממי שנהנה מהקל יחפוץ גם בקשה.

ושוב אתה טועה.....

במקרה זאת קומונה שאני חבר בה, ואף אחד לא ביקש סמים קשים, אלא ביקשו לדעת אם יש למישהו התנסות עם סוג כזה של סמים. לעשות הכללה כזאת זה כמו להגיד שליגאל עמיר היה כיפה- כל הדתיים רוצחים. אין מקום לט להכללה כזאת ולא להכללה כזאת.

לא אני לא.....

אני מצטט מתוך ההודעה שלך: "גולשים שמבקשים סמים קשים אחרי שהתנסו בגראס". אף אחד לא ביקש שום סמים קשים, ביקשו חוויות, אני גם יכול להביא לך את השרשור המדובר. ואם כבר אנחנו מדברים על השרשור הזה אז בטח גם קראת שאנשים שהגיבו להודעה הזאת הגיבו אליה בחומרה. הנקודה שלי היא שתמיד יהיו אלה שימשיכו הלאה, נכון, אבל הרוב הגדול מאוד לא.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחח יפה... אוף אני לא אוכל להצביע זה כזה מעצבן
אני אהיה בת 18 ב-31 למרץ לא יכלו לחכות כמה ימים עם הבחירות? ביאוס טוב זה לא כזה כיף-בחירות במדינה שלנו כשכל מועמד יותר גרוע מהשני אבל בכל זאת... שיהיה בהצלחה למפלגה החדשה של שרון- האחריות הלאומית
המפלגה שלו הרי פועלת על פי מפת הדרכים, משהו שכבר התחיל, אין אלטרנטיבה אחרת...למה לעצור משהו באמצע?! ושרון לדעתי הוא רה"מ מצוין לישראל צריך לתת לשרון להמשיך...חח אני נשמעת כמו סינגל בחירות בקיצור- תצביעו לשרון

למעלה